Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 527

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 20:58

brylancik pisze:Ja Romana nie widzę u nas.
A ja jak najbardziej tak. Wolisz Gutiego :>

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2007, 21:00

Makis pisze:Nawet koszulke dostal

Iker jest na wylocie skoro dostał koszulkę z nr. 1 :?: :lol:

Roma widać wile do powiedzenia nie ma, agenci Chivu musza miec obiecana niezła kase i tyle, skoro wykluczaja ofert na dzień dobry, bo wiedza, że Barca i pewnie Real im takich prowizji nie dadza...
Sam idziałacze Romy niezle graja, kiedy Barca dawała im do wyboru pilarza wlaczanego w kwote transferu, oni go nie chcieli, a teraz chca ale za free, powalilo ich. :P

Co do wzmocnien Realu, Nasri chyba odpada, nawet gdyby była spora kasa dla OM. Sprzedali Ribery'ego, a napewno chca powalczyc o awans w LM, a Samir bedzie kluczowa postacia, kase maja, wiec rok musi jeszcze pograc we Francjii. Riquelme, jak juz wspominałem, watpie aby przeszedł do Realu... choć chciałbym sie dowiedzieć czy dałby rade i Real cału byłby ułozony pod jego grę.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2007, 21:17

A ja jak najbardziej tak. Wolisz Gutiego
A to na Gutim i Romanie świat środkowych pomocników się kończy? A odpowiadając na twoje pytanie, to wolę.

Najbardziej bym chciał Nasriego ale on tak jak już Jarzinho powiedział jest raczej nie do wyrwania (w przyszłym roku ;) ). A tak to wydaje mi się że Ceesc za rozsądną kasę by odszedł.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2007, 21:20

brylancik pisze:A tak to wydaje mi się że Ceesc za rozsądną kasę by odszedł.
Póki co nigdzie się nie wybiera. Już kilkakrotnie dementował plotki łączące go z Realem. Zresztą o całej sprawie pisałem kilka stron wcześniej (a może to było w temacie o Arsenalu :think: ).

Od nas możecie wyciągnąć co najwyżej Reyesa... za 10 milionów :P .

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 21:21

A kogo innego poza Romanem widzisz do wyciągnięcia bo ja za bardzo nikogo. Nasri chce zostać, Cesc chce zostać, o Diego dawno zapomnieliśmy, a van der Vaartem czy Sneijderem się nieinteresujemy. Zarzuć jakieś nazwisko.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2007, 21:22

rkoeman pisze:ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape
Kali ukraść krowe, to dobrze... Troche tak to zalatuje. Podobnie jak ze złodziejami z Arsenalu :P. Widać rkoeman inaczej nie umie.

Riquelme wydaje mi się nienajgorsza opcją. Real przez większą cześć sezonu miał problemy własnie z tempem swoich ataków. Ta słynna Borkowa "arytmia gry" :D. Być może własnie zawodnik o predyspozycji od zwalniania gry byłby przeciwagą dla tych zbyt szybko i bezmyślnie wyprowadzanych. Nienajgorsza, ale można znaleźć lepsze.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2007, 21:22

Tak szczerze mowiac to chciałbym zobaczyc Romana Saviole i Quaresme w Realu :lol:

Ciekawe co by sie dzialo na "Gran Derby"

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 21:22

RealFan pisze:Zarzuć jakieś nazwisko.
ja mam genialnego kandydata--> Julio Dos Santos :wink: i jeszcze gratis dorzucimy "bramkostrzelnego" Santa Cruza :D deal?
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 21:26 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 21:26

Akarin - Nein danke.
kaczy pisze:Ciekawe co by sie dzialo na "Gran Derby"
A co miałoby się dziać? Z resztą Saviola i Quaresma do nas nie trafią.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 21:37

Babel pisze:
rkoeman pisze:ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape
Kali ukraść krowe, to dobrze... Troche tak to zalatuje. Podobnie jak ze złodziejami z Arsenalu :P. Widać rkoeman inaczej nie umie.
nie przypominam sobie by barcelona placila pod stolem kase agentom jakiegos pilkarza a pozniej byly takie szopki

nie przypominam sobie rowniez by barcelona na 2 planowane zakupy w danym oknie transferowym dwa razy brala udzial w aferze z przejsciem danego zadownika

chodzi tylko o taki prosty fakt - bardzo latwe do zrozumienia prawa. ktore powinny byc nienaruszalne bo inaczej pilka nozna traci sens

wspominasz arsenal i wykradanie mlodych pilkarzy. to jest zlodziejstwo. dosc zwykle. to co robi inter zlodziejstwem nie jest a jeno lapowkarstwem.

szkoda tylko ze i barcelona i real tracily czas na rozmowy z malo powaznymi luzmi jakimi sa bracia becali. real przez to stracil czas i kilku pilkarzy juz ucieklo. za to inter bedzie mial nwoego gracza. przyjdzie i zasiadzie na lawie bo okaze sie ze inter znowu wymysli cos dziwnego

SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 09 lip 2007, 21:43

A to na Gutim i Romanie świat środkowych pomocników się kończy?
A na sprowadzenie jakich, swiatowej klasy rzecz jasna, pomocnikow jest jeszcze szansa? ;/ O Cescu i Kace mozna zapomniec, wiec ewentualnie mozna jeszcze powalczyc o Samira, ale szanse na jego sprowadzenie jak jzu wyzej wspominano zbyt wielkie nie sa ;/

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2007, 21:45

rkoeman pisze:to co robi inter zlodziejstwem nie jest a jeno lapowkarstwem
Mimo wszystko sądze, że łatwiej byłoby Ci drogi koemanie udowodnić pomówienia w Twoim poprzednim poscie, niż Interowi rzekome łapówkarstwo. No, ale o sądach to ja sie boje rozmawaić, szczgólnie z Tobą.

Własciwie to nie ma co kontynować offtopicu

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lip 2007, 4:23

babel - plecam lekture gazet sportowych. bedziesz mial te pomowienia o lapowkach interu

pamietasz moze jak wygladal transfer ronaldo do interu? i ile kosztowal w sumie? i dlaczego teraz jeden z agentow ronaldo siedzi w pace?

a moze przypomnisz nam jak w tym roku wygladal transfer suazo i teraz chivu? myslisz ze koles tak kocha inter ze chce w nim grac i jak tylko zglasza sie barcelona prosi agentow o wysluchanie oferty?

myslisz rowniez ze dawanie prawie 4 baniek za podpisanie umowy jest normalna praktyka?

i nie widzisz w tym nic zlego?

pewnie nie. fani interu maja inne postrzegania swiata. lata kibicowania druzynie bez sukcesow oraz zycie 12 transferami rocznie moze zmienic postrzeganie swiata

spij dalej.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lip 2007, 10:59

sorry ze pos pod postem ale lepiej ebdzie widac

otoz real ma nowego pilkarza. pepe z porto

tak podala oficjalna strona realu:

http://www.realmadrid.com/articulo/comu ... _40919.htm

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 10 lip 2007, 11:05

Może ktoś to przetłumaczyć na polski??TAm jest napisane że podpisał kontrakt na 5 lat??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”