A ja jak najbardziej tak. Wolisz Gutiegobrylancik pisze:Ja Romana nie widzę u nas.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 20:58
A ja jak najbardziej tak. Wolisz Gutiegobrylancik pisze:Ja Romana nie widzę u nas.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2007, 21:00
Makis pisze:Nawet koszulke dostal
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2007, 21:17
A to na Gutim i Romanie świat środkowych pomocników się kończy? A odpowiadając na twoje pytanie, to wolę.A ja jak najbardziej tak. Wolisz Gutiego
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2007, 21:20
Póki co nigdzie się nie wybiera. Już kilkakrotnie dementował plotki łączące go z Realem. Zresztą o całej sprawie pisałem kilka stron wcześniej (a może to było w temacie o Arsenalubrylancik pisze:A tak to wydaje mi się że Ceesc za rozsądną kasę by odszedł.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 21:21
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2007, 21:22
Kali ukraść krowe, to dobrze... Troche tak to zalatuje. Podobnie jak ze złodziejami z Arsenalurkoeman pisze:ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2007, 21:22
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 21:22
ja mam genialnego kandydata--> Julio Dos SantosRealFan pisze:Zarzuć jakieś nazwisko.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 21:26
A co miałoby się dziać? Z resztą Saviola i Quaresma do nas nie trafią.kaczy pisze:Ciekawe co by sie dzialo na "Gran Derby"
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 21:37
nie przypominam sobie by barcelona placila pod stolem kase agentom jakiegos pilkarza a pozniej byly takie szopkiBabel pisze:Kali ukraść krowe, to dobrze... Troche tak to zalatuje. Podobnie jak ze złodziejami z Arsenalurkoeman pisze:ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape. Widać rkoeman inaczej nie umie.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 09 lip 2007, 21:43
A na sprowadzenie jakich, swiatowej klasy rzecz jasna, pomocnikow jest jeszcze szansa? ;/ O Cescu i Kace mozna zapomniec, wiec ewentualnie mozna jeszcze powalczyc o Samira, ale szanse na jego sprowadzenie jak jzu wyzej wspominano zbyt wielkie nie sa ;/A to na Gutim i Romanie świat środkowych pomocników się kończy?
SiergiejBlanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2007, 21:45
Mimo wszystko sądze, że łatwiej byłoby Ci drogi koemanie udowodnić pomówienia w Twoim poprzednim poscie, niż Interowi rzekome łapówkarstwo. No, ale o sądach to ja sie boje rozmawaić, szczgólnie z Tobą.rkoeman pisze:to co robi inter zlodziejstwem nie jest a jeno lapowkarstwem
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lip 2007, 4:23
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lip 2007, 10:59
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 10 lip 2007, 11:05
wichniar
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio