Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lip 2007, 10:05
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 lip 2007, 10:59
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 10 lip 2007, 11:13
Janczyk jest z tej trojki najlepszy.Wystarczy popatrzec na statystyki z zeszlego sezonu gdzie Janczyk strzelil 4 gole a Korzym 2czeher pisze:Janczyk moze podizekowac chyba toszke Korzymowi czy Grosickiemu, ktorzy jezeli nie sa nawet odrobine lepsi to napewno rownorzadni
the hammers
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 10 lip 2007, 11:17
Rok temu mowa było o L'pool albo Tottenhamie ale z tego co wiem to tylko mu się przyglądali. Jeśli to z Arsenalem to prawda to można by zrobić tak jak z Fabianem który uznał, że tutaj się wypromuje a potem wyjedzie. W końcu jak Wenger chce kogos mieć to go obserwuje i sprawdza czy robi postępy. Póki co trzymajmy kciuki za naszą kadrę u-20 żeby jakoś przeszła Albicelestes bo wtedy do walki o Dawida może się włączyć jeszcze ktoś inny.the hammers pisze:Najlepiej zeby jednak poszedl do Arsenalu ktory sie nim podobno interesuje
Wg. mnie Jop, Gorawski czy Piechna talentem nie dorównują Dawidowi. Myslę, że kierunek Rosja to dobra droga. Liga mocna ale nie najlepsza, tam na pewno dostałby szansę ogrywania się. Nie to co w Anglii.the hammers pisze:Niech sie nie pcha do rosji bo jak narazie to chyba zaden polski pilkarz nie zrobil tam furory
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lip 2007, 11:40
A po czym to wnosiszthe hammers pisze:Janczyk jest z tej trojki najlepszy.
Owszem wystarczy popatrzec na statystykithe hammers pisze:Wystarczy popatrzec na statystyki z zeszlego sezonu gdzie Janczyk strzelil 4 gole a Korzym 2
Chyba sobie kpiszthe hammers pisze:W nastepnym sezonie gralby w ataku Legii pierwsze skrzypce i z pozostalych zawodnikow dobieranoby mu partnera do ataku.
the hammers pisze:Najlepiej zeby jednak poszedl do Arsenalu ktory sie nim podobno interesuje Think .Tam potrzebuja takiego pilkarza
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 lip 2007, 16:13
jakubbb pisze:Rosja to dobra droga.
jakubbb pisze: Liga mocna ale nie najlepsza, tam na pewno dostałby szansę ogrywania się
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lip 2007, 16:43
Prosze cie napisz mi jacy to emeryci tam przychodzavakabayashi pisze:może i mocna ale dla mnie to wciąż liga dla piłkarskich emerytów z zachodu liczących na dobry i szybki zarobek plus liga dla brazylijczyków których wiedzą co to rękawiczki
Carvalho czy Vagner nie rozwineli sie w ogole w CSKA, graja tam od kilku lat i nawet do repry trafilivakabayashi pisze:jeśli Janczyk tam pójdzie to tylko by zrobić tzn. skok na kasę, rozwinąć sie tam rozwinie tak samo jak u nas w rodzimej lidze za to zarobi 4xtyle
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 10 lip 2007, 17:02
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 lip 2007, 17:14
czeher pisze:Tymoschuk - 28 lat - liczaca postac swojej repry
Tekke - 29lat - ktorego chcialo kilka klubow z Laligi
Ricksen - 30lat
Pelizolli - 27lat
Owusu - Abeye (Arsenal) - 21lat
Kalinichenko - 28lat - wanza postac reprezentacji Ukrainy
Kovac - 28lat - Inter go chcial
Skrtel - 23lata - utalentowany obronca slowacki
Stranzl - 27lat - ma rpzkladzie bundesliga - reprezentant
Jiranek - 27;lta - serieA na rozkladzie - repm
Cavenahgi (w styczniu odszedl). Mozart, i mnostwo utalentowanych afrykanczykow ale masz racje sami emeryci i rencisci
Derlei, Maniche to tez dwa lata temu byli renciosci
czeher pisze:Carvalho czy Vagner nie rozwineli sie w ogole w CSKA, graja tam od kilku lat i nawet do repry trafili
to dobra liga, lepsza od polskiej ale specyficzna i wielu graczom nie odpowiada a i wielu po tym czego sie tam nauczyło nie bardzo sobie radzi na zachodzie np. Syczew, Jiří Jarošíkczeher pisze:Czlowieku rosyjska liga to jedna z lepszych (nie liczac wspanialej trojki)
czeher pisze:A w CSKA ma najlepsze perspektywy z tych zespolow ktore wyrazily chec na jegom osobe
ok po jakimś czasie ale wg. mnie za nim sie tam zakilmatyzuje na tyle zeby poznać kraj, lige sposób gry CSKA zakupi 3 na jego pozycjęczeher pisze:Klub nie obiega od cozlowki Europejskiej, w ataku jest tenbdecja stawiania na mlodziutkich zawodnikow, poza tym regularne wystepy w LM czy UEFA CSKA ma zapewnione
jakubbb pisze:wzmocnienie Wisełki w defensywie
a co brałeś udział w transferze że wiesz ile Real zapłaciłjakubbb pisze:Pedja mogłeś go mieć za 30 mln
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lip 2007, 18:57
A powiedz mi co to za wyznacznikvakabayashi pisze:który z nich w przeciągu ostatnich 2-3 lat był pośród kandydatów do zlotej piłki France Football
vakabayashi pisze:Costinha, Maniche, Seitaridis kilku graczy tam sobie połamało kariery
Jak kazda liga ma swoje plusy i minusy, jak i nie odpowiada niekotrym gracza, nic w tym dziwnegovakabayashi pisze:to dobra liga, lepsza od polskiej ale specyficzna i wielu graczom nie odpowiada
Ja nie mwlie o aktualnym stanie rzeczyvakabayashi pisze:myślisz ze jakby powołano Ronadlo, Ronaldinho Kake to Dunga powołałby tych graczy których wymieniłeś
Haaa, ladnie tutaj zonglujesz faktami, powiedz mi dlaczego nie wymieniles duzo blizszego ci anizeli tych ktorych wymienils Kierzakovavakabayashi pisze:wielu po tym czego sie tam nauczyło nie bardzo sobie radzi na zachodzie np. Syczew, Jiří Jarošík
Powiedz mi dlaczego malevakabayashi pisze:ja tego nie neguje tylko jakie perspektywy ma tam Janczyk, małe bardzo małe, akurat CSKA nie słynie z szkolenia talentów jak np. Ajax
Kod: Zaznacz cały
Burmistrow - 89
Bracia Berezuccy - od kilku lat graja 82
Akinfiejew 86 - od kilku lat podstawowy bramakrz
Odiah - 83
Taranow - 86
Grigierov, Gorelov 85
Caner - 88
Dudu - 83
Zhirkov - 83
Carvalho - 83
Krasic - 84
Ramon - 88
Vagner - 84
Jo - 87
Tikhonow - 88 Tam nie ma duzej rotacjivakabayashi pisze:ok po jakimś czasie ale wg. mnie za nim sie tam zakilmatyzuje na tyle zeby poznać kraj, lige sposób gry CSKA zakupi 3 na jego pozycję
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 lip 2007, 10:21
akurat o nim zapomniałemczeher pisze:Haaa, ladnie tutaj zonglujesz faktami, powiedz mi dlaczego nie wymieniles duzo blizszego ci anizeli tych ktorych wymienils Kierzakova
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 12 lip 2007, 15:32
vakabayashi pisze:Janczyk do Rosji to zły pomysł
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 22:18
Z całym szacunkiem do Jo ale na MŚ grał piach w przeciwieństwie do Dawida. Ale jednak trzeba przyznać, że od momentu startu Premier Ligi strzelił już 6 goli.boskigonzo pisze:rowniez tak uwazam, co jak co ale watpie zeby wygryzl ze skladu Jo
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 12 lip 2007, 22:22
jakubbb pisze:Z całym szacunkiem do Jo ale na MŚ grał piach w przeciwieństwie do Dawida
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 22:32
Przecież dobrze wiem, że jest lepszy ale tylko wspomniałem, że Dawid przynajmniej na MŚ coś pokazał w przeciwnieństwie do Jo. Pochwaliłem również Jo za bardzo dobry start w Premier Lidze.TS borys IFC pisze:ale i tak jest lepszy. janczyk gral piach prawie caly sezon a Jo to niezwykle utalentowany zawodnik. moim zdaniem dawid skonczy jak skonczylo juz wielu polakow. powinien przejsc do klubu pokroju wolfsburga albo sieny.
Zauważ, że taki np. Niedzielan szedł do ligi mniej więcej porównywalnej z rosyjską ale do słabego klubu, natomiast Dawid idzie do najlepszej drużyny z wielkimi ambicjami. Do drużyny która wie co to Liga Mistrzów i trumf w pucharz UEFA. NEC nawet nie powąchało tego zapachu.TS borys IFC pisze:moim zdaniem dawid skonczy jak skonczylo juz wielu polakow
To by była załamka na maxa. Od razu ławka bo tam Polak musi być lepszy od Niemca i to zdecydowanie. Poza tym Wolfsburg ciągle broni sie przed spadkiem. Co do Sieny to Rasiak tam poszedł i...TS borys IFC pisze:powinien przejsc do klubu pokroju wolfsburga albo sieny.
jakubbb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio