Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2007, 11:53
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 13 lip 2007, 11:55
Mentor pisze:Może chodzi o to, że Real nie chce już Baptisty Łypiący
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2007, 11:59
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Siemanesko » 13 lip 2007, 11:59
A mi się wydaje to całkiem możliwe. Jakby do tego doszło to koniec końców Real miałby naprawdę udane okienko transferowe. Gdyby nie Henry to porównywalne z Barcą. Jednak zawsze byłem zdania, że transfer jest udany nie ze względu na nazwisko a na przydatność dla zespołu. W tym miejscu wydaje mi się, że akurat Barca i Real są na równo.Mentor pisze:Pepe - 30 mln
Quaresma - 25 mln?
Siemanesko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 13 lip 2007, 12:01
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2007, 12:03
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 13 lip 2007, 12:06
mysle ze swoje pierwsze sezony w realu mieli podobne. poza tym julio tez gral w pomocy wiec jak dla mnie nie ma roznicy ktory zostanie. tylko dlatego ze nam zapewnil mistrzostwo, reyes nie moze miec statusu boga.RealFan pisze:Akurat Reyes jest o wiele bardziej potrzebny niż Julio.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 lip 2007, 12:08
Co tam Henry - Real ma teraz Saviole. Takze wydaje mi sie, ze na chwile obecna to Real jest z przodu jesli chodzi o transfery.Siemanesko pisze:
Jednak zawsze byłem zdania, że transfer jest udany nie ze względu na nazwisko a na przydatność dla zespołu. W tym miejscu wydaje mi się, że akurat Barca i Real są na równo.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 13 lip 2007, 13:58
Siemanesko pisze:W tym miejscu wydaje mi się, że akurat Barca i Real są na równo.
To raczej Barca górą, bo wszyscy zawodnicy zostali zakupieni w przemyślany sposób, na pozycje które wymagały wzmocnienia, bo były po prostu słabo obsadzone.Siemanesko pisze:ednak zawsze byłem zdania, że transfer jest udany nie ze względu na nazwisko a na przydatność dla zespołu.
RealFan pisze:Akurat Reyes jest o wiele bardziej potrzebny niż Julio.
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2007, 14:24
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lip 2007, 15:30
Baptista to głupi pomysł schyłkowej ery Pereza kiedy ten chciał sie odegrać na Barcelonie kupując im sprzed nosa piłkarza którym sie Rijkard intersował - od początku dla nas był to gó...niany zakupRealFan pisze:Baptista grał na Mediapunto i w ataku różnie to bywało,
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lip 2007, 15:37
Nie zupełnie tak. Soriano powiedział, że generalnie okienko transferowe w naszym wykonaniu można uznać za zakończone. W wyjątkowej sytuacji może kupią jeszcze kogoś i wypożyczą, ale tylko wtedy jeżeli będzie jakaś dobra okazja. Drenthe odrzucił możliwość wypożyczenia a więc odpada. Nie sądzę, aby ktoś jeszcze zasilił Barcelonę w tym okienku.vakabayashi pisze:Soriano dał wywiad i był dość tajemniczy mianowice powiedział ze
okno transferowe Barcelony jest zamknięte ale
jeśli trafi sie wyjątkowa okazja kupią kogoś a natępnie go wypożyczą
coś mi sie wydaje ze chodzi tu o niejakiego Roystona Drenthe
kolejny pojedynek na rynku jak widać miedzy Realem a Barcelona
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lip 2007, 15:44
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 13 lip 2007, 15:47
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lip 2007, 15:50
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited