Anka pisze:Na EurosportNews mówilismitu pisze:Anka pisze:Robinho rzekomo nie odejdzie z Santosu, i podpisał z nimi kontrakt... Więc z wielkich planów Pereza najwidoczniej nici.
takich sensacji to jeszcze nie slyszalem ?!?!?!![]()
no to ladna lipa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 19:08
Anka pisze:Na EurosportNews mówilismitu pisze:Anka pisze:Robinho rzekomo nie odejdzie z Santosu, i podpisał z nimi kontrakt... Więc z wielkich planów Pereza najwidoczniej nici.
takich sensacji to jeszcze nie slyszalem ?!?!?!![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 13 sty 2005, 20:55
Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 21:05
Matys90 pisze:Portillo wraca z Fiorentiny z wypożyczenia- tak więc szansa dla R. Soldado gry w pierwszym składzie kończy się dzisiaj z Valladolid
. Ciekawe czy ojciec Portillo znowu bedzie sie awanturował że syn nie gra zbyt dużo:?:
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 13 sty 2005, 21:12
Robinho powiedzial ze narazie zostaje w Santos, co znaczy ze nie zobaczycie go w madrycie tak szybkosmitu pisze:jak dla mnie to zla wiadomoscbo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 13 sty 2005, 21:13
A wiadomo co Perez wymyśli!!!jak dla mnie to zla wiadomosc bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie
Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 21:27
Matys90 pisze:A wiadomo co Perez wymyśli!!!jak dla mnie to zla wiadomosc bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie
Przed sezone mieliśmy Raula, Morientesa, Portillo i Ronaldo a on mimo to sprowadził Owena...nie wyczujesz co ten pajac zrobi(mimo że jest prezydentem to go nie lubieod kiedy sprowadził Ronaldo- ja nie wiem jak 95%socios wybrało go poraz drugi
)
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 13 sty 2005, 21:45
no to wtedy byłaby dopiero paranojasmitu pisze:Matys90 pisze:A wiadomo co Perez wymyśli!!!jak dla mnie to zla wiadomosc bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie
Przed sezone mieliśmy Raula, Morientesa, Portillo i Ronaldo a on mimo to sprowadził Owena...nie wyczujesz co ten pajac zrobi(mimo że jest prezydentem to go nie lubieod kiedy sprowadził Ronaldo- ja nie wiem jak 95%socios wybrało go poraz drugi
)
no tak w gruncie rzeczy masz racjezobaczy co wykombije tym razem
jeszcze nam Adriano sprowadzi i beda jaja hahahahahaha
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 21:47
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 22:02
Anka pisze:Gdyby Adriano sprowadzili, toby chyba grali taktyką 1-4-2-4...![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 22:38
Becks ostatnio na ławie siedzi....smitu pisze:Anka pisze:Gdyby Adriano sprowadzili, toby chyba grali taktyką 1-4-2-4...![]()
ta a gdzie by tu gral becks, powinno byc, 0 - 1 - 4 - 4 - 2
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 14 sty 2005, 15:10
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 sty 2005, 15:33
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 16:05
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 17:00
stary, jak ty to sobie wyobrazasz, 3 obroncow, dostawaliby po 3 gole na mecz i do tego by nic nie strzelali bez bocznych. nikt juz nie gra 3ka (no chyba ze legiasmitu pisze:zaczyna mnie juz perez irytowacqrde ciekawe czy gravesen sie sprawdzi
ale boje sie teraz bardziej o Gutiereza, bo moze on usiac na lawie i niej nie zejsc
ciekawe jak po tym oknie transferowym bedzie wygladala pierwsza 11
![]()
ja bym chcial taki
casillas
helquera - samuel - woody
guti - gravesen
figo - zidane
raul
owen - ronaldo
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 14 sty 2005, 17:02
]RVN10 pisze:No ciekawe jak Gravesen sie sprawdzi wsrod gwiazd, dobrze ze nie przeszedł do ManU, bo jest zacienki![]()
![]()
![]()
Poko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio