Real Madryt (zbiorczy) - Strona 18

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 19:08

Anka pisze:
smitu pisze:
Anka pisze:Robinho rzekomo nie odejdzie z Santosu, i podpisał z nimi kontrakt... Więc z wielkich planów Pereza najwidoczniej nici. :lol:

takich sensacji to jeszcze nie slyszalem ?!?!?! :? :shock:
Na EurosportNews mówili :P

no to ladna lipa :( oby to byla nieprawda, bo juz mam ochote pojechac do madrytu i mu co nie co powiedziec jakim to on jest idiota

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 13 sty 2005, 20:55

Portillo wraca z Fiorentiny z wypożyczenia :) - tak więc szansa dla R. Soldado gry w pierwszym składzie kończy się dzisiaj z Valladolid :( . Ciekawe czy ojciec Portillo znowu bedzie sie awanturował że syn nie gra zbyt dużo:?:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 21:05

Matys90 pisze:Portillo wraca z Fiorentiny z wypożyczenia :) - tak więc szansa dla R. Soldado gry w pierwszym składzie kończy się dzisiaj z Valladolid :( . Ciekawe czy ojciec Portillo znowu bedzie sie awanturował że syn nie gra zbyt dużo:?:

jak dla mnie to zla wiadomosc :( bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie :(

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 13 sty 2005, 21:12

smitu pisze:jak dla mnie to zla wiadomosc :( bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie :(
Robinho powiedzial ze narazie zostaje w Santos, co znaczy ze nie zobaczycie go w madrycie tak szybko :) tak wogole to po co Robinho w Realu :?: przeciez tam jest juz duzo napastnikow

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 13 sty 2005, 21:13

jak dla mnie to zla wiadomosc bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie
A wiadomo co Perez wymyśli!!!
Przed sezone mieliśmy Raula, Morientesa, Portillo i Ronaldo a on mimo to sprowadził Owena...nie wyczujesz co ten pajac zrobi(mimo że jest prezydentem to go nie lubie :evil: od kiedy sprowadził Ronaldo- ja nie wiem jak 95%socios wybrało go poraz drugi :? )

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 21:27

Matys90 pisze:
jak dla mnie to zla wiadomosc bo to oznacza ze Robinho na pewno nie przejdzie do realu w najblizszym czasie
Przed sezone mieliśmy Raula, Morientesa, Portillo i Ronaldo a on mimo to sprowadził Owena...nie wyczujesz co ten pajac zrobi(mimo że jest prezydentem to go nie lubie :evil: od kiedy sprowadził Ronaldo- ja nie wiem jak 95%socios wybrało go poraz drugi :? )

no tak w gruncie rzeczy masz racje :P zobaczy co wykombije tym razem :P jeszcze nam Adriano sprowadzi i beda jaja hahahahahaha 8)

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 13 sty 2005, 21:45

smitu pisze:
Matys90 pisze:

no tak w gruncie rzeczy masz racje :P zobaczy co wykombije tym razem :P jeszcze nam Adriano sprowadzi i beda jaja hahahahahaha 8)
no to wtedy byłaby dopiero paranoja :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 21:47

Gdyby Adriano sprowadzili, toby chyba grali taktyką 1-4-2-4... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 22:02

Anka pisze:Gdyby Adriano sprowadzili, toby chyba grali taktyką 1-4-2-4... :lol: :lol:

ta a gdzie by tu gral becks, powinno byc, 0 - 1 - 4 - 4 - 2

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 22:38

smitu pisze:
Anka pisze:Gdyby Adriano sprowadzili, toby chyba grali taktyką 1-4-2-4... :lol: :lol:

ta a gdzie by tu gral becks, powinno byc, 0 - 1 - 4 - 4 - 2
Becks ostatnio na ławie siedzi.... :roll: I raczej się do pierwszego składu już nie załapie... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 14 sty 2005, 15:10

A jednak. Gravesen w Realu... szkoda

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 sty 2005, 15:33

zaczyna mnie juz perez irytowac :( qrde ciekawe czy gravesen sie sprawdzi :( ale boje sie teraz bardziej o Gutiereza, bo moze on usiac na lawie i niej nie zejsc :( ciekawe jak po tym oknie transferowym bedzie wygladala pierwsza 11 :P

ja bym chcial taki

:arrow: casillas

:arrow: helquera - samuel - woody

:arrow: guti - gravesen

:arrow: figo - zidane

:arrow: raul

:arrow: owen - ronaldo

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 16:05

No ciekawe jak Gravesen sie sprawdzi wsrod gwiazd, dobrze ze nie przeszedł do ManU, bo jest zacienki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 17:00

smitu pisze:zaczyna mnie juz perez irytowac :( qrde ciekawe czy gravesen sie sprawdzi :( ale boje sie teraz bardziej o Gutiereza, bo moze on usiac na lawie i niej nie zejsc :( ciekawe jak po tym oknie transferowym bedzie wygladala pierwsza 11 :P

ja bym chcial taki

:arrow: casillas

:arrow: helquera - samuel - woody

:arrow: guti - gravesen

:arrow: figo - zidane

:arrow: raul

:arrow: owen - ronaldo
stary, jak ty to sobie wyobrazasz, 3 obroncow, dostawaliby po 3 gole na mecz i do tego by nic nie strzelali bez bocznych. nikt juz nie gra 3ka (no chyba ze legia :lol: ). spojrz na najlepsze kluby, spojrz na barce :D

pozdro
Ostatnio zmieniony 14 sty 2005, 17:14 przez Handsome Boy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 14 sty 2005, 17:02

RVN10 pisze:No ciekawe jak Gravesen sie sprawdzi wsrod gwiazd, dobrze ze nie przeszedł do ManU, bo jest zacienki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
]

Skoro jest taki cienki to czemu ma przejść do Realu :?: Klub chyba nie kupuje słabych zawodników :?.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”