Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ? - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra ligę ?

Arsenal
9
29%
Manchester
16
52%
Chelsea
6
19%
Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 26 lip 2007, 16:33

Po ostatnich HIT'ach transferowych wykluczyłbym Arsenal z grona faworytów a według mnie o mistrza powalzy Manchester z Chealsa oraz Liverpoolem na 4 pozycji widze Arsenal lub totenham ewentualnie portsmouth ktore ma coraz ciekawszy skład.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lip 2007, 18:52

Troche sie zmienilo, moze nie u faworytow tzn. MU i Chelsea, ale i w Liverpoolu i Arsenalu. Nie widze miejsca dla Arsenalu w 4 na zakonczenie seoznu. Odeszło dwoch naprawde świetnych pilkarzy, nie patrzac jaki mieli ostatni sezon. Tak jak mowilem, że o 4 pozycje bedize sie biło wielu, tak teraz na faworyta, naprawde powaznego wyrósł Tottenham. Jol ma paczke wg. mnie pilkarzy lepszych od Arsenalu. Lennon, Petrov(juz) i Berbatov to pilkarze jacy sa potrzebni obecnie w ekipie Arsene. SPurs nei beda juz w gronie ewentualnych czarnych koni.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lip 2007, 19:12

Jarzinho pisze:Petrov(juz
Manchester City

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 26 lip 2007, 21:23

Myśle że jednak Arsenal się jeszcze jakoś wzmocni i bedzie twardo walczyć o te 4 pozycje w końcu to jedna z najwiekszych angielskich "FIRM".
Oczywiscie walczyć z totenhamem który jak już napisał Jerzinho ma pakę pod czym się i ja równierz podpiszę.Sezon tuż tuż a zapowiada się naprawde ciekawie.

LFCfan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFCfan » 27 lip 2007, 14:28

Uważam,że faworytów do tytułu w tym sezonie jest trzech to oczywiście MU , Chelsea oraz FC Liverpool. Ciekawy jestem czy The Reds po ciekawych zakupach będą w stanie powalczyć z w-w dwójką. Czwarte miejsce teoretycznie powinno przypaść Kanonierom , jednak wg mnie nie należy lekceważyć Tottenhamu i Newcastle.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lip 2007, 17:05

Jarzinho pisze:Tak jak mowilem, że o 4 pozycje bedize sie biło wielu, tak teraz na faworyta, naprawde powaznego wyrósł Tottenham. Jol ma paczke wg. mnie pilkarzy lepszych od Arsenalu. Lennon, Petrov(juz) i Berbatov to pilkarze jacy sa potrzebni obecnie w ekipie Arsene.
Dla żadnego z nich nie widzę miejsca w składzie. Zanim ci nowi zawodnicy zgrają się to Arsenal nie będzie już w ich zasięgu. Śmieszy mnie niektórych rozumowanie. Bardzo podoba mi się to przedwczesne skreślanie Kanonierów, bo Wenger nie kupuje gwiazd. :lol: Po odejściu Ljungberga trzeba uzupełnić kadrę jakimś skrzydłowym. To wystarczy.

Odnośnie tematu. Mistrz będzie tylko jeden- Arsenal 8)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 lip 2007, 17:19

guru pisze:Mistrz będzie tylko jeden- Arsenal
:arrow:
guru pisze:Śmieszy mnie niektórych rozumowanie.
Widac jednych smieszy to a drugich tamto :P
guru pisze:Zanim ci nowi zawodnicy zgrają
Prosze napisz kto ma sie zgrac :pray: Tam juz paczka jest zgrana, Berbatov zostaje a transfery to raczej uzupelnienia czy tez wzglad na przyszlsoc
Nikt z nich nie ma pewnego meijsca na dzien dzisiejszy raczej wiec trudno mowic o ich zgraniu
Moze i sie myle i Bent, Kaboul czy Balle wywalcza meisjce w skladzie ale gdzie tu sie martwic o zgranie :?: czy oni wymeinili pol skladu :think:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lip 2007, 18:01

czeher dobrze prawi. :P

Tottenham zrobil kilka transferow, kilka na pierwszy sklad, a Arsenal sprzedał Henry'ego i wychodzi na to samo. Tak tak graliscie w zeszłym sezonie bez Titigo, tylko co obok tego inni pokazali, brak skutecznosci czy aby tylko to był jedyny minus.

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 27 lip 2007, 18:14

Tak panie guru na pewno arsenal zdobędzie mistrza jeszczu muszą sprzedać tylko Lehmana i np Gallasa ...

Trzeba jasno powiedzieć faworytów jest 3 Manchester United Chelsea Londyn i FC Liverpool. Arsenal w tym sezonie nie jest faworytem co nie znaczy że niema szans na mistrza otóż ma ale według mnie znikome uważam że szczyt Arsenalu w obecnym składzie (bez żadnych wzmocnien do konca okienka) to 3 pozycja. Powtażam szczyt i wcale niezdziwie się jak Kanonierzy zajmą pozycję 5 bądż 6.

Jerzinho , sprzedał Henry'ego i Ljungberga a Tottenham nieosłabił się jakoś do tego zakupił kilku interesujących graczy wiec nie wychodzi na to samo.

DJ Spox :)
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ Spox :) » 28 lip 2007, 10:41

Uważam, że w sezonie 2007/2008 Manchester United obroni mistrza! 8)

JEDNO SERCE JEDNO BICIE, MANCHESTER UNITED PONAD ŻYCIE!!!

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 lip 2007, 19:16

Ja jak mówiłem wcześniej uważam,że po latach posuchy na miano
mistrza Anglii zapracuje sobie Liverpool,na pewno także Chelsea i Manchester United będą na podium. A co do 4 lokaty, to uważam,że faworytem są piłkarze Newcastle. Trochę mniejsze szanse ma Tottenham,Arsenal,Blackburn i West Ham United

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 lip 2007, 16:25

to ja tez potypuję sobie
1. Manchester
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
czyli bez zmian

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 03 sie 2007, 12:02

Wg mnie:
1. Manchester
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Newcastle
5.Arsenal

:lol:

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 03 sie 2007, 12:10

baziu pisze:Wg mnie:
1. Manchester
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Newcastle
5.Arsenal

:lol:
To śmieszne było?

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 03 sie 2007, 12:55

Jeżeli Liverpool będzie przed Chelsea a Newcastle zajmę 4 miejsce to mi kaktus wielkości nosa pana Kaczyńskiego wyrośnie. Jeżeli uważasz że tak będzie to mógłbyś podać argumenty dlaczego sądzisz że Newcastle będzie na 4 miejscu a Liverpool na 2 przed Chelsea czekam...

Ja mogę napisać że mistrzem zostanie Derby będzie w lidze mistrzów w następnym sezonie i co logiczne to jest ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”