Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 29 lip 2007, 12:18
Qter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2007, 13:38

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:02
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 lip 2007, 14:23
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:33
Możesz mi przybliżyć syndrom tzw. syndrom Chelsea ?? Bo w lidze mistrzów zachodzi zawsze daleko od kiedy jest Roman raz odpadli 'szybko' bo w 1/8. A tak dochodzą do półfinałów i jeżeli poszczęści się im to mogą wygrać ją nawet w tym sezonieLudi pisze:Myślę,że Barcelona może mieć tzw. syndrom Chelsea.
Ludi pisze:Chociaż czasami murowani faworyci zawodzą i wtedy szanse na tytuł w Hiszpanii będzie miało obok wymienionej wcześniej trójki gigantów(Valencia,Real,Sevilla) Atletico Madryt.
i zapomniałeś dodać że przede wszystkim to mistrzostwo zawdzięczają Tamudo i tyleLudi pisze:mistrzostwo Real zawdzięcza własnej determinacji i ambicji sportowej, bo umiejętności są po stronie Barcy.
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lip 2007, 14:38
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:41
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 lip 2007, 14:55
jeszcze z Sevilla i Betisem. Chociaz pewnie cos jeszcze sie znajdzieRealFan pisze:Frajersko zagraliście z Espanyolem
ale takich juz nie maLudi pisze:jestem zagorzałym sympatykiem Galaktycznych
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2007, 15:41
co to sa galaktyczni? bo nie wiemLudi pisze:Myślę,że Barcelona może mieć tzw. syndrom Chelsea. Prognozuję,że hegemonia Katalończyków w Premiera Division nie będzie podlegała dyskusji,ale już w LM Real,Valencia a zwłaszcza Sevilla mogą osiągnąć lepsze rezultaty. Chociaż czasami murowani faworyci zawodzą i wtedy szanse na tytuł w Hiszpanii będzie miało obok wymienionej wcześniej trójki gigantów(Valencia,Real,Sevilla) Atletico Madryt. Według mnie właśnie taka sytuacja miała miejsce w minionym sezonie. Pomimo faktu,że od lat
jestem zagorzałym sympatykiem Galaktycznych, to przyznaję,że mistrzostwo Real zawdzięcza własnej determinacji i ambicji sportowej, bo umiejętności są po stronie Barcy.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 18:12
Nie wieszrkoeman pisze:co to sa galaktyczni? bo nie wiem
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 lip 2007, 18:57
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 19:07
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2007, 19:34
Syndrom Chelsea polega na tym,że gracze Mourinho grali wspaniale także w LM, ale gdy sukces był na wyciągnięcie ręki łapała ich zadyszka...
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 lip 2007, 21:08
Ludi pisze:Syndrom Chelsea polega na tym,że gracze Mourinho grali wspaniale także w LM, ale gdy sukces był na wyciągnięcie ręki łapała ich zadyszka...
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lip 2007, 21:14
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio