FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 445

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Qter
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 29 lip 2007, 12:18

W meczu z Hearts bardzo podobały mi się podania od Bojana do Henry'ego, oj będzie z tego chłopaka pożytek :wink:. Cieszą dobre występy naszych nowych piłkarzy, generalnie jak dla mnie wieje optymizmem
:)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2007, 13:38

Krążą o słuchy o bardzo dobrych relacjach na linii Krkic - Henry :] Wygląda to trochę tak jakby Thierry pełnił rolę ... mentora w stosunku do Bojana :lol: :P Jeżeli tak to ma wyglądać dalej to nie wiem czy pozostanie Bojana w klubie nie wyjdzie mu na lepsze niż wypożyczenie :think:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:02

No mam nadzieje że to prawda. Piłkarzy podobnych do Ronaldinho kilku mamy Messi, Dos Santos. Teraz przydałby się typowa 9 która strzelała by dużo goli piłkarz taki jak Eto'o czy Henry :)

Kurcze szukałem zdjęcia z wczorajszego meczu Crosasa i nie mogę znaleźć. Te wyżej co porównałem go do Guardiolii nie są takie oczywiste. Kto obejrzy mecz zobaczy ile Crosas jest podobny do naszego Pepe.

Obrazek R10 i E2 szykują się na przyjście...

Francusko-Katalońskiego mikołaja :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 lip 2007, 14:23

Myślę,że Barcelona może mieć tzw. syndrom Chelsea. Prognozuję,że hegemonia Katalończyków w Premiera Division nie będzie podlegała dyskusji,ale już w LM Real,Valencia a zwłaszcza Sevilla mogą osiągnąć lepsze rezultaty. Chociaż czasami murowani faworyci zawodzą i wtedy szanse na tytuł w Hiszpanii będzie miało obok wymienionej wcześniej trójki gigantów(Valencia,Real,Sevilla) Atletico Madryt. Według mnie właśnie taka sytuacja miała miejsce w minionym sezonie. Pomimo faktu,że od lat
jestem zagorzałym sympatykiem Galaktycznych, to przyznaję,że mistrzostwo Real zawdzięcza własnej determinacji i ambicji sportowej, bo umiejętności są po stronie Barcy.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:33

Ludi pisze:Myślę,że Barcelona może mieć tzw. syndrom Chelsea.
Możesz mi przybliżyć syndrom tzw. syndrom Chelsea ?? Bo w lidze mistrzów zachodzi zawsze daleko od kiedy jest Roman raz odpadli 'szybko' bo w 1/8. A tak dochodzą do półfinałów i jeżeli poszczęści się im to mogą wygrać ją nawet w tym sezonie
Ludi pisze:Chociaż czasami murowani faworyci zawodzą i wtedy szanse na tytuł w Hiszpanii będzie miało obok wymienionej wcześniej trójki gigantów(Valencia,Real,Sevilla) Atletico Madryt.

Kaktus mi na czole wyrośnie jeżeli Atletico będzie walczyć o mistrza :?
Ludi pisze:mistrzostwo Real zawdzięcza własnej determinacji i ambicji sportowej, bo umiejętności są po stronie Barcy.
i zapomniałeś dodać że przede wszystkim to mistrzostwo zawdzięczają Tamudo i tyle

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lip 2007, 14:38

Tak tak Tamudo. Frajersko zagraliście z Espanyolem i tyle. Bo stracić bramkę na wagę mistrzostwa w samej końcówce to trzeba potrafić. Pretensje do własnej defensywy, a nie do Tamudo :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:41

RealFan było minęło :) Ale musisz przyznać że gdyby nie Tamudo to...

Na tabelę patrzy się na koniec sezonu i wyżej niestety był Real choć można powiedzieć że w poprzednim sezonie Barcelona i Real były równe w lidze a mowa tu o 76 punktach które zgromadziły.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 lip 2007, 14:55

RealFan pisze:Frajersko zagraliście z Espanyolem
jeszcze z Sevilla i Betisem. Chociaz pewnie cos jeszcze sie znajdzie :think:

Ludi pisze:jestem zagorzałym sympatykiem Galaktycznych
ale takich juz nie ma :(

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2007, 15:41

Ludi pisze:Myślę,że Barcelona może mieć tzw. syndrom Chelsea. Prognozuję,że hegemonia Katalończyków w Premiera Division nie będzie podlegała dyskusji,ale już w LM Real,Valencia a zwłaszcza Sevilla mogą osiągnąć lepsze rezultaty. Chociaż czasami murowani faworyci zawodzą i wtedy szanse na tytuł w Hiszpanii będzie miało obok wymienionej wcześniej trójki gigantów(Valencia,Real,Sevilla) Atletico Madryt. Według mnie właśnie taka sytuacja miała miejsce w minionym sezonie. Pomimo faktu,że od lat
jestem zagorzałym sympatykiem Galaktycznych, to przyznaję,że mistrzostwo Real zawdzięcza własnej determinacji i ambicji sportowej, bo umiejętności są po stronie Barcy.
co to sa galaktyczni? bo nie wiem :(

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 18:12

rkoeman pisze:co to sa galaktyczni? bo nie wiem :(
Nie wiesz :D to tacy co grają w galaktyce i wygrywają wszystko co się da bo konkurencji nie ma :) Hala Galaktyczni

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 29 lip 2007, 18:57

Syndrom Chelsea polega na tym,że gracze Mourinho grali wspaniale także w LM, ale gdy sukces był na wyciągnięcie ręki łapała ich zadyszka...

A co do Atletico, to mają najwyższej klasy piłkarzy w każdej formacji,a jeśli w Madrycie powstanie zgrany kolektyw, to Atletico może rządzić w Madrycie.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 19:07

Ludi zadyszka ?? według mnie brak szczęścia, raczej zadyszka ich nie złapała oni źle nie wyglądali w obu meczach z Liverpoolem.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2007, 19:34

Syndrom Chelsea polega na tym,że gracze Mourinho grali wspaniale także w LM, ale gdy sukces był na wyciągnięcie ręki łapała ich zadyszka...

swietnie grali. nie potrafiac zrobic skladnej akcji w meczach z liverpoolem czy barca. i robia tak madre ruchy jak huth w ataku

zupelnie jak syndrom ktory dopadnie barce...

ps - dlaczego nazywasz swoj klub galaktycznymi? obrazajac w ten sposob real durna nazwa wymyslona przez pereza

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 lip 2007, 21:08

Ludi pisze:Syndrom Chelsea polega na tym,że gracze Mourinho grali wspaniale także w LM, ale gdy sukces był na wyciągnięcie ręki łapała ich zadyszka...

Dlaczego ten syndorm dopadl Barce dopiero teraz a nie w momencie kiedy wygrywała LM i mistrzostwa Hiszpanii... Ogolnei teoria ciekawa, ale głupia.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lip 2007, 21:14

O jakich syndromach tu mowa ostatnio?

Najpierw syndrom Galaktycznego Realu, teraz syndrom Chelsea, ale znowu pojawiają się Galaktyczni :badziewie:

Barcelonę dopadnie widać wiele syndromów, a tak naprawdę dopadnie ich syndrom Barcelony, tylko jeszcze nie wiemy jaki będzie :P

Wszystkie te drużyny znacznie się od siebie różnią - Real Pereza, obecne Chelsea i Barcelona, więc nie mogą mieć tego samego problemu :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”