Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 lip 2007, 11:12
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 30 lip 2007, 11:37
illes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 lip 2007, 13:10
Mało znane a świetne zespoły
illes pisze:Incubus
Blur
Alice in Chains
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 30 lip 2007, 16:32
illes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2007, 17:37
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 31 lip 2007, 11:39
illes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 31 lip 2007, 17:33
skorpss

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 31 lip 2007, 17:52
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 lip 2007, 18:05
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 lip 2007, 22:22
Słyszał. Na koncercie był. Razem i innymi 15 osobami. Choc oczywiscie zepoł zasuguje na zdecydowanie wieksza publike. Z tego co słyszałem to w Tychach publika podobnie liczna, nie Duch potwierdzi.Duch pisze:Ktoś z was słyszał o zespole 100 Twarzy Grzybiarzy
Kiedys za piatke grali Na wschdniej, czy jakos tak ten 'lokal' sie nazywał, z 2-3 lata temu to było, moze bylismy w tym samym czasie.Duch pisze:ka, ale dość często gościł w Tychach.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 lip 2007, 23:13
No możliwe bo Na Wschodniej dość często bywałem. Szkoda, że knajpa została już jakiś czas temu zamkniętaBerele Lewartow pisze:Kiedys za piatke grali Na wschdniej, czy jakos tak ten 'lokal' sie nazywał, z 2-3 lata temu to było, moze bylismy w tym samym czasie.
W Tychach potrafią docenić dobrą muzykęBerele Lewartow pisze:Słyszał. Na koncercie był. Razem i innymi 15 osobami. Choc oczywiscie zepoł zasuguje na zdecydowanie wieksza publike. Z tego co słyszałem to w Tychach publika podobnie liczna, nie Duch potwierdzi.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 lip 2007, 23:38
Zamknieta,bo pewnie nie spełniała elementarnych wymogów + bezproblemowe sprzedawanie alkoholu nieletnim.Duch pisze:No możliwe bo Na Wschodniej dość często bywałem. Szkoda, że knajpa została już jakiś czas temu zamknięta
Bez przesady:) Troche tam jestem rozeznany i az tak dobrze nie ma.Duch pisze:W Tychach potrafią docenić dobrą muzykę
Pamietam, dawno nie byłem, słyszałem, moze plotak,ze teraz w wiekszosc dresy przejeły kontrole?Duch pisze:Scrubsie (może pamiętasz klub)
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 sie 2007, 23:47
Moja kumpela lała tam kiedyś piwo mając zaledwie 16 latBerele Lewartow pisze:Zamknieta,bo pewnie nie spełniała elementarnych wymogów + bezproblemowe sprzedawanie alkoholu nieletnim.
No może i masz trochę racji, bo pod koniec lipca podobno w Tychach zagra Ich TrojeBerele Lewartow pisze:Bez przesady:) Troche tam jestem rozeznany i az tak dobrze nie ma.
Widzę złe wieści szybko się rozchodzą. Z dawnego klimatu knajpy już mało co zostało (np zepsute pisuary). Nie ma się jednak czemu dziwić skoro sam klub jest właśnością dresaBerele Lewartow pisze:Pamietam, dawno nie byłem, słyszałem, moze plotak,ze teraz w wiekszosc dresy przejeły kontrole?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 07 lis 2007, 17:29
kaka17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 wrz 2008, 5:12
BUNCH
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio