Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 22:07

Niewiem jak ktoś może pomyśleć, że Ruud jest przereklamowany, bo wystąpił w reklamie z Henrym (razem z innymi piłkarzami United)????

Bramki jakie trafial to w wielkim stopniu tylko podlozenie nogi, a to kazdy potrafi
Ale w jakich ilościach człowieku

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 23:21

Andreyew pisze:Bramki jakie trafial to w wielkim stopniu tylko podlozenie nogi, a to kazdy potrafi.
stary, ok, to moze jak kazdy potrafi to przejedz sie do angli i zaproponuj ze bedziesz budy sypal jak ruud, przeciez to moze kazdy :lol: :lol: jestes smieszny :lol: :lol: :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 sty 2005, 0:41

Ty to jest moje zdanie i nie chodzi mi o udzial w zadnej reklamie, rozumiem ze ktos moze nie zgodzic sie ze mna , ale takie sa moje odczucia. Jedni uwazaja Figo za przereklamowanego, drudzy go bronia, ja uwazam Ruuda za przereklamowanego, a wy go bronicie i ja to rozumiem bo sie ze mna nie zgadzacie, ale czy jest to powod by nazywac mnie smiesznym, za moje poglady. Tak :?: To w takim badz razie mozna nazwac czlowieka glupim ze jeden kibicuje Barsie, a innego kretynem za to ze kocha Real. Przemysl to co napisales, albo lepiej mysl zanim cos napiszesz.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 1:50

Andreyew pisze:Ty to jest moje zdanie i nie chodzi mi o udzial w zadnej reklamie, rozumiem ze ktos moze nie zgodzic sie ze mna , ale takie sa moje odczucia. Jedni uwazaja Figo za przereklamowanego, drudzy go bronia, ja uwazam Ruuda za przereklamowanego, a wy go bronicie i ja to rozumiem bo sie ze mna nie zgadzacie, ale czy jest to powod by nazywac mnie smiesznym, za moje poglady. Tak :?: To w takim badz razie mozna nazwac czlowieka glupim ze jeden kibicuje Barsie, a innego kretynem za to ze kocha Real. Przemysl to co napisales, albo lepiej mysl zanim cos napiszesz.
odczucia. rozumiem, ze mozna nie darzyc pilkarza czy klubu sympatia, ale nie wiem jak mozesz nazwac ruuda przereklamowanym. uwazasz ze jest gorszy niz sie powszechnie uwaza?? to ze jest jednym z najlepszych napastnikow na swiecie chyba nie ulega watpliwosci, takze przereklamowany chyba byc nie moze?? czujesz ze ruud jest przereklamowany, moze mi wyjasnisz dlaczego masz takie odczucia, bo strzela bramki przez dolozenie nogi i kazdy tak moze?? jakos wszyscy tak nie robia. ja tez? nie lubie ruuda, ale nie uwazam ze jest przereklamowany. nie mozna nazwac czlowieka glupim za to ze kibicuje barsie, a innego kretynem za to ze kocha real, ale mozna nazwac smiesznym czlowieka ktory uwaza ze np. shevchenko jest gorszym napastnikiem od portillo. (mozna polemizowa czy lepszy jest np. deco czy kaka, bo to sa zawodnicy podobnej klasy, ale w sprawach oczywistych nie)

mozna zawodnika czy klubu nie lubic, ale nie mozna nie zauwazac jego klasy.

wydaje mi sie (moze tylko mi), ze w tym temacie chodzilo o to by wymienic zawodnikow ktorzy sa slabsi niz sie powszechnie uwaza, ktorzy nie zasluguja na swoja slawe.

stary nie przejmuj sie, to ze ja uznalem twa wypowiedz za smieszna wcale nie znaczy ze inni tak uwazaja po prostu mam takie odczucia po przeczytaniu twojej wypowiedzi, chyba moge miec odczucie??

peace

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 13:06

zawdi pisze:
Andreyew pisze:Ty to jest moje zdanie i nie chodzi mi o udzial w zadnej reklamie, rozumiem ze ktos moze nie zgodzic sie ze mna , ale takie sa moje odczucia. Jedni uwazaja Figo za przereklamowanego, drudzy go bronia, ja uwazam Ruuda za przereklamowanego, a wy go bronicie i ja to rozumiem bo sie ze mna nie zgadzacie, ale czy jest to powod by nazywac mnie smiesznym, za moje poglady. Tak :?: To w takim badz razie mozna nazwac czlowieka glupim ze jeden kibicuje Barsie, a innego kretynem za to ze kocha Real. Przemysl to co napisales, albo lepiej mysl zanim cos napiszesz.
odczucia. rozumiem, ze mozna nie darzyc pilkarza czy klubu sympatia, ale nie wiem jak mozesz nazwac ruuda przereklamowanym. uwazasz ze jest gorszy niz sie powszechnie uwaza?? to ze jest jednym z najlepszych napastnikow na swiecie chyba nie ulega watpliwosci, takze przereklamowany chyba byc nie moze?? czujesz ze ruud jest przereklamowany, moze mi wyjasnisz dlaczego masz takie odczucia, bo strzela bramki przez dolozenie nogi i kazdy tak moze?? jakos wszyscy tak nie robia. ja tez? nie lubie ruuda, ale nie uwazam ze jest przereklamowany. nie mozna nazwac czlowieka glupim za to ze kibicuje barsie, a innego kretynem za to ze kocha real, ale mozna nazwac smiesznym czlowieka ktory uwaza ze np. shevchenko jest gorszym napastnikiem od portillo. (mozna polemizowa czy lepszy jest np. deco czy kaka, bo to sa zawodnicy podobnej klasy, ale w sprawach oczywistych nie)

mozna zawodnika czy klubu nie lubic, ale nie mozna nie zauwazac jego klasy.

wydaje mi sie (moze tylko mi), ze w tym temacie chodzilo o to by wymienic zawodnikow ktorzy sa slabsi niz sie powszechnie uwaza, ktorzy nie zasluguja na swoja slawe.

stary nie przejmuj sie, to ze ja uznalem twa wypowiedz za smieszna wcale nie znaczy ze inni tak uwazaja po prostu mam takie odczucia po przeczytaniu twojej wypowiedzi, chyba moge miec odczucie??

peace

wedlug mnie poglad masz smieszny i to bardzo, jak mozna pomniejszac umiejetnoscia zawodnika ktora jest jednym z najlepszych na swiecie nie raz to udowadniajac !!! ja jestem fanem realu ale nie pomniejszam klasy pilkarzy klasy barcy, smieszne by bylo gdybym powiedzial ze deco to cienias jest 8)

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 15 sty 2005, 14:17

dla mnie to ta pała bekcham jest przereklamowana...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 14:29

Liverpool pisze:dla mnie to ta pała bekcham jest przereklamowana...

pala, z powodu na fryz ?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 sty 2005, 14:32

Niedługo jednym z najbardziej przereklamowanych młodych piłkarzy, będzie oczywiście Freddy Adu. Mnie się zdaje, że ten piłkarz zgubił w Afryce metrykę urodzenia i zamiast 15 lat ma z 18!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 14:43

Mikusinski pisze:Niedługo jednym z najbardziej przereklamowanych młodych piłkarzy, będzie oczywiście Freddy Adu. Mnie się zdaje, że ten piłkarz zgubił w Afryce metrykę urodzenia i zamiast 15 lat ma z 18!!!

to ile ten ziomek ma lat zostalo juz kilkakrotnie wyjasniane przez niezalezne zrodla wiec jego wiek jest pewny

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 sty 2005, 14:56

Jeśłi chodzi o Ruuda to moim zdaniem ma dobry instynkt dobrze się ustawia i jest naisamowitym ochlapiażem :twisted: nienawidze graczy tego typu drugi taki jak on to Kezman Ruud wogle nie stzrela z zza 16 m Saha ktory gra w MU dobrze go skrytykował.....mowiac ze jest ochłapiażem :!:
Ale przereklamowany to raczej on nie jest...

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 15 sty 2005, 15:43

Mikusinski pisze:Niedługo jednym z najbardziej przereklamowanych młodych piłkarzy, będzie oczywiście Freddy Adu. Mnie się zdaje, że ten piłkarz zgubił w Afryce metrykę urodzenia i zamiast 15 lat ma z 18!!!
Chlopie on ma dopiero 16 lat i dopiero zaczyna sie ogrywac, a ty juz mowisz ze jest przereklamowany :?: Przeciez on ma przed soba conajmiej 10 lat gry w pilke :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 15 sty 2005, 16:02

Moim zdaniem najbardziej przereklamowanym piłkarzem jest David Beckham. Kiedyś Anglik rzeczywiście był świetnym piłkarzem, ale teraz jest bardziej zabawką medialną niż klasowym zawodnikiem.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 15 sty 2005, 16:58

smitu pisze:
Liverpool pisze:dla mnie to ta pała bekcham jest przereklamowana...

pala, z powodu na fryz ?
Nie. To nie ma nic wspólnego z fryzurą. Po prostu jest pałą i tyle :P

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 17:24

Wszyscy piłkarze świata są przereklamowani. Pobierają grube pieniądze za oszukiwanie fanów. Biora środki dopingujące, sprzedają mecze, uprawiają rózne inne machlojki. O nikim nie mozna powiedzieć, że jest w 100% czysty. Cały ten zakłamany sport jest oazą kłamstwa, krętactwa i plugastwa (vide afery z nandrolonem i Szczakowianką). Nie ma się co ekscytować.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 14:16

Beckham...gdu grał w MU to był inny...w Realu się zmienił..

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”