RealFan pisze:Biedne dzieci jak ich to boli, zawsze muszą skomentować
Możesz rozwinąć pierwszy akapit RealFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 22:43
RealFan pisze:Biedne dzieci jak ich to boli, zawsze muszą skomentować
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 22:59
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ote » 01 sie 2007, 23:02
ołłłłłłłłłłłłłł yeeeeeeeeeeh"Nie podoba mi się jego decyzja, bo jakby nie patrzeć odszedł do głównego rywala. Trzeba jednak to uszanować, to jego decyzja, jego życie, jego kariera. Jest nam trochę smutno z tego powodu, nie wykazał się szacunkiem dla barw klubowych, ale nic na to nie poradzimy."
ote
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:05
Trochę nie bardzo, ale rozumiem, że każdy widzi to co chce widzieć?RealFan pisze:Trochę to wygląda jak jakiś dziwny kompleks albo jeszcze nie wiadomo co.
Tak mi się to spodobało, że skopiuję sobie i będę używał tego co jakiś czas.RealFan pisze:Biedne dzieci jak ich to boli
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 23:08
Jakiś kompleks z tym związanyote pisze:Hala Pepe 30mln!
To była forma lekkiej napinkiBiedne dzieci jak ich to boli
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:13
A więc to jest ten kompleks? Pytam bo nie wiem, a nie chcę się napiąćRealFan pisze:Mogą zwyczajnie takie rzeczy zachować dla siebie, a nie głośno komentować.
Nie przypominam sobie żadnych scysji. Przypominam również, że na te reakcje składa się wiele rzeczy. Nie mam zamiaru powtarzać tego co pisane było wielokrotnie. Saviola nieprzypadkowo traktowany jest tak a nie inaczej. Solidnie na to pracował.RealFan pisze:Jakie były reakcje na transfer Luisa Enrique do Barcelony?
Ja myślę, że to może być kompleks kompleksu RealFana. Polecam przejść kompleksowe badania.RealFan pisze:Jakiś kompleks z tym związany
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 23:21
Nie wiem na czym to ma polegać, ale dziwnie to wygląda skoro tak głośne echo trwa do tej pory i podobne głosy nadal mają miejsceMentor pisze:A więc to jest ten kompleks? Pytam bo nie wiem, a nie chcę się napiąć
Widzę, że wplątało Ci się to słowo w uczucia. Dobrze, już go nie użyję. Specjalnie dla Ciebie :*Mentor pisze:Ja myślę, że to może być kompleks kompleksu RealFana. Polecam przejść kompleksowe badania.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:26
To ja Ci wytłumaczę bo dobry człowiek jestem a przy okazji to proste jest.RealFan pisze:Nie wiem na czym to ma polegać, ale dziwnie to wygląda skoro tak głośne echo trwa do tej pory i podobne głosy nadal mają miejsce
Dzięki :*RealFan pisze:Widzę, że wplątało Ci się to słowo w uczucia. Dobrze, już go nie użyję. Specjalnie dla Ciebie :*
Zdaje się, że wytłumaczyłem to już na początkuRealFan pisze:No alepowiedz jaki sens mają te komentarze teraz? Na początku zaraz po transferze to coś normalnego. Po co jednak rozgrzebywać gówno? Będzie tylko bardziej śmierdzieć
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ote » 01 sie 2007, 23:28
To była forma lekkiej napinkiRealFan pisze:Jakiś kompleks z tym związanyote pisze:Hala Pepe 30mln!Chyba zostało wystarczająco to omówione
![]()
ote

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 23:31
Ja wiedziałem, że Ty lubisz buziaczki i to tylko dlatego.Mentor pisze:Dosyć tych buziaków bo jeszcze ktoś popadnie w kompleksy.
Tak, ale dlaczego niby zawodnik ma unikać odpowiedzi na to pytanie? I dlaczego ma nie mówić tego co chce powiedzieć? Rozumiem gdyby wypowiedź była jakaś kontrowersyjna, ale te nie są. Po prostu nie są.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:35
Nie zgadzam się. Nie wydaje mi się, aby piłkarze latali po dziennikarzach i prosili o wywiad bo chcą coś powiedzieć póki temat jest na czasie. Poważnie.RealFan pisze:Kto miał się na ten temat wypowiedzieć i miał coś ciekawego do powiedzenia wypowiedział się już dawno.
Tak, ale dlaczego niby zawodnik ma unikać odpowiedzi na to pytanie? I dlaczego ma nie mówić tego co chce powiedzieć? Rozumiem gdyby wypowiedź była jakaś kontrowersyjna, ale te nie są. Po prostu nie są.RealFan pisze:Ja rozumiem. Dziennikarz pyta o Saviolę. Takie pytanie nie znaczy jednak automatycznej konieczności wypowiedzenia się w sposób życzę mu tego i tego. Prawda?
DziękujęRealFan pisze:Koniec wątku. Możesz się zająć ankietą.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ote » 01 sie 2007, 23:36
ote
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:54
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 sie 2007, 0:29
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 0:45
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin