Tez tak myslę.MariuszPSG pisze:Tylko Borek i Szpakowski się liczą w komentatorstwie:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 20 sie 2004, 16:23
Tez tak myslę.MariuszPSG pisze:Tylko Borek i Szpakowski się liczą w komentatorstwie:)
Robben

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 mar 2007, 18:37
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 mar 2007, 18:48
eh...Borek może jest dobry , ale te jego 'fajnie' mnie dobijają.Fishbone pisze:Słyszał ktoś może akcję z Adamem Ledwoniem?Czytałem w gazecie i prawie się popłakałem co Szpakowski namieszał, gdy komentował mecz z Azejberdżanem
Zastanawiam się tylko, czy Dariusz po każdym swoim meczu jeszcze raz ogląda nagranie i słucha swoje wypociny
Mateusz Borek najlepszy komentator, ale niestety jest skazany na komentowanie nudnego pucharu ekstraklasy
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 30 mar 2007, 19:05
Borek bezapelacyjnie jest najlepszym polskim komentatorem. Spoufalanie się z Kołtoniem jest oczywiste, ponieważ obaj panowie to po prostu koledzy.Diamen23 pisze:eh...Borek może jest dobry , ale te jego 'fajnie' mnie dobijają.
np. Fajnie prezentował się tamten skład ; fajnie to wyglądało... Albo te spoufalanie się z Kotłoniem...boże... tak masz rację , Mati - haha , hihi.
Diamen23 pisze:Szpakowski naprawdę ciekawie komentuje , fajny klimacik buduje. Zawsze jak słyszę jego głos przypominają mi się mecze Reprezentacji (wygrane of corz Laughing ) i Liga Mistrzów... prawda , co jakiś czas popełnia błędy , ale kto tego nie robi?
Nic tylko przyklasnąć. Pobiłeś sam siebie.A co do Bożydara to jak tylko usłyszę jego głos to mi się jego binokle przypominają
carlitos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 mar 2007, 19:53
carlitos pisze:Borek bezapelacyjnie jest najlepszym polskim komentatorem. Spoufalanie się z Kołtoniem jest oczywiste, ponieważ obaj panowie to po prostu koledzy.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 kwie 2007, 8:30
No cóż, podstawa to zrobić sobie dobre tłoJarzinho pisze:inna sprawa, ze obok siebie maja takie tuzy mikrofona jak Trzeciak czy Mielcarski...
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 kwie 2007, 11:09
Michał M pisze:Nie orientujecie się kto komentuje dla nSport? Bo chyba nie mają żadnych "gwiazd"
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 02 kwie 2007, 15:10
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 02 kwie 2007, 16:33
grabek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 kwie 2007, 17:47
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Btn » 02 kwie 2007, 17:53
Btn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 02 kwie 2007, 18:20
Szaranowicz znakomicie komentuje ale tylko i wyłącznie skoki narciasrke piłke niech zostawi komu innemu.grabek pisze:Jerzeli chodzi o duety to chyba najlepsi są Borek-Kołtoń.Bo Szpaku z Szaranowiczem są jak dlamnie zbyt nudni.
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 02 kwie 2007, 18:30
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 05 sie 2007, 18:01
Zgadzam się z tym.R@f@ł pisze:Moim zdaniem Borek jest najlepszy.
MATEOZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 sie 2007, 18:59
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio