Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 sty 2005, 0:07
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 16 sty 2005, 11:43
nie potrzebuje pomocy od bayernu czy ogolnie pomocy?? bo jest to malo prawdopodobne zeby wyjsc z takich dlugow samodzielnie, pomoc bayernu zapewne byla by symboliczna ale mial to byc gest dobrej woli a juz wszyscy sie duma unosza...prosze bardzo, upatrujcie szansy w bogatym biznesmanie ze wschodu...bo taka jest rzeczywistosc, podobno jakis turas wykupil 5% akcji i na tym nie konczy...jaget pisze:Powtarzam ci Borussia niepotrzebuje pomocy od Bayernu, i niemam pojęcia kto ci mógł takie żeczy powiedzieć.
nie pograzaj sie czlowiekujaget pisze:Z polskiego serwisu bayernu....ta wiadomość z pewnością nie jest prawdą....Ale jeżeli tak to władze Bayernu sie ośmieszają.
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 16 sty 2005, 11:54
kamuflasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sty 2005, 12:21
przeciez napisal wyraznie ze od bayernu ..wiec nie wiem po co tu te pytanie...brazzo pisze:
nie potrzebuje pomocy od bayernu czy ogolnie pomocy??
racja , ale to nie znaczy ze nie idzie z nich wyjsc, a jak narazie plan wyjscia z dlugow sie udaje w 100%brazzo pisze: bo jest to malo prawdopodobne zeby wyjsc z takich dlugow samodzielnie,??
tak jak w sezonie 99/00 ? nie dziekuje ....brazzo pisze: pomoc bayernu zapewne byla by symboliczna ale mial to byc gest dobrej woli ??
a moze po prostu jestesmy pamietliwi ? he ?brazzo pisze: a juz wszyscy sie duma unosza...??
brazzo , sorry ale piszesz glupoty jak nie wiesz na jakich zasadach sie ma opierac ten plan to prosze przeczytaj na www.bvb.com.pl wywiad z nieubamem ktory osobiscie tlumaczylem , zapoznaj sie z nim i wtedy wyciagnij odpowiednie wnioski.brazzo pisze: prosze bardzo, upatrujcie szansy w bogatym biznesmanie ze wschodu...bo taka jest rzeczywistosc, podobno jakis turas wykupil 5% akcji i na tym nie konczy......??
hmm ale problem jest taki ze nikt Rosiego niechce kupic .... no a pozatym za ile on by mogl pujsc ? Frings przy wspanialej grze poszedl zaledwie za 9 mln euro ... przyjmnijmy ze rosi by poszedl gdzies za granice za 10 mln euro ( wariant super optymistyczny) to i tak zostalo by do splacenia 70 mln euro, heh .. koller za 5 mln euro ( wariant realny ) plus ewerthon hmm ? nie znam jego aktualnej wartosci ale super pieniedzy za niego nie dostaniemy ... a pozatym to nie wiem czy warto tak wyszczuplac kadre , lepiej poczekac i realizowac plankamuflasz pisze:Ale gdyby Borussia sprzedała za dobre pieniądze Rosickiego i kilka innych gwiazd
a co teraz robimy ? Kruska , Steegmann , Senesie , Gambino , Thiago , itd itd .... pozatym jeszcze sprowadzony 20 letni prawy obronca reprezentacji szwajcarii ( od nowego sezonu ) ... spokojnie efekty przyjda same.kamuflasz pisze:a zainwestowała w zdolną młodzierz
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 16 sty 2005, 13:45
wyrwales je z kontekstu...bylo to ze tak powiem pytanie retoryczne...rebuzz pisze:przeciez napisal wyraznie ze od bayernu ..wiec nie wiem po co tu te pytanie...brazzo pisze:
nie potrzebuje pomocy od bayernu czy ogolnie pomocy??![]()
malo prawdopodobne czyli wykonalne, nie przekreslam ostatecznie bvbrebuzz pisze:racja , ale to nie znaczy ze nie idzie z nich wyjsc, a jak narazie plan wyjscia z dlugow sie udaje w 100%brazzo pisze: bo jest to malo prawdopodobne zeby wyjsc z takich dlugow samodzielnie,??
przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz...teraz zrozumiales?rebuzz pisze:brazzo , sorry ale piszesz glupotybrazzo pisze: prosze bardzo, upatrujcie szansy w bogatym biznesmanie ze wschodu...bo taka jest rzeczywistosc, podobno jakis turas wykupil 5% akcji i na tym nie konczy......??
wiem na jakim planie sie opieracie, przeczytalem nawet ten mydlacy oczy artykulrebuzz pisze:jak nie wiesz na jakich zasadach sie ma opierac ten plan to prosze przeczytaj na www.bvb.com.pl wywiad z nieubamem ktory osobiscie tlumaczylem , zapoznaj sie z nim i wtedy wyciagnij odpowiednie wnioski.
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sty 2005, 14:09
nie wiem czy tak optymistycznie , ale jest to narazie realizowane i tego sie bede trzymac ( tzn takiej wersji ) jak ktos bedize chcial rozmawiac na temat finansow klubu.brazzo pisze:
wiem na jakim planie sie opieracie, przeczytalem nawet ten mydlacy oczy artykul...jak to optymistycznie wszystko wyglada
...
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 16 sty 2005, 14:42
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 sty 2005, 14:48
Spoko nie przejmuj sie, to byla wypowiedz Nowaczka, a on co jakis czas zmienia ulubiony klub i prowokuje innych...najlepiej jest go zignorowac.Kamilo pisze:Ja się cieszyłem tylko z tego, że Bayern ma gest !!! A jeśli niechcecie tej pomocy to się wypchajcie !!!![]()
![]()
Ktoś się wypowiadał "jaki Bayern ma stadion a jaki Borussia"![]()
Tylko, że kończona jest budowa Alianz Arena (...)
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sty 2005, 14:55
tak jak w 99/00 ? heh dowiedz sie wiecej na temat gestow twojego klubu a potem racz wchodzic w dyskusje.Kamilo pisze:Ja się cieszyłem tylko z tego, że Bayern ma gest !!!
prosze o ostrzezenie dla tego usera. z wiadomych powodow.Kamilo pisze: A jeśli niechcecie tej pomocy to się wypchajcie !!!
urwales sie z choinki ? pisalem przeciez zeby slow tego goscia nie brac na powaznie bo to nawet nie jest kibic BVB , tylko osoba ktora co 2 dni zmienia klub ... czytaj ze zrozumieniem.Kamilo pisze: Ktoś się wypowiadał "jaki Bayern ma stadion a jaki Borussia"
no to dzieki za "pewne" informacje ze sobie rady nie dajaKamilo pisze: A czy Borussia wyjdzie z długu?? hmmm.... jestem pewien, że bez żadej pomocy(nie mowie o pomocy Bayernu) nie dadzą rady ,
sluchaj nie osmieszaj sie juz wiecej, moze mi powiesz CO takiego chcial zrobic bayern ? narazie to tylko puste slowa bez pokrycia rozumiesz gosciu ? tak to kazdy moze gadac... w 99/00 bylo tak samo tylko ze wiecej zamiaszania z tego ... jak bedzie juz cos wiadomo to idzie pogadac na ten temat .. ehhh.... a swoja droga to moglbys sie czegos wiecej dowiedziec na aktualne tematy i potem sie wypowiadac a nie robic niepotrzebny szum i trzeba ci wszystko tlumaczyc od poczatku jak do dziecka ...Kamilo pisze: Ale to ich sprawa Bayern chciał pomóc
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2005, 15:51
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 16 sty 2005, 22:03
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 17 sty 2005, 10:50
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 sty 2005, 11:15
no bo niema nic nowego do powiedzienia oprocz tego ze padly slowa ... ale do czynow przejsc bedzie trudno .. pewnie tak samo jak w sezonie 99/00Kamilo pisze:Już się wogle nie wypowiadam na temat pomocy dla Dortmundu bo widze, że to niema sensu....."
no a jak sie tu nie zgodzic... to jest glupota zarzadu BVB , wrecz debilizm...no ale co JA na to poradze .. moge jedynie to komentowacKamilo pisze: Zgadzam sie z Kaczormistrzem co do kupowiania piłkarzy a potem oddawania ich za darmo przykładem jest Ikpeba, który przyszedł za 6 milionów euro a odszedł za darmo. "
bo pewnie nie znales histori takich pomocyKamilo pisze: Niewiedziałę, że post o tym, że Bayern chce pomóc wywoła tyle szumu ze strony kibiców Borussi. "
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 17 sty 2005, 13:03
Przyznam się szczerze, że jestem kibicem Bayernu od dawna... ale nie pamiętam żadnej historii z sezonu 99/00. Może dlatego, że nie posiadałem internetu, a to zawsze jest największym źródłem informacji o ukochanym klubie. A co do tego, że uwierzyłęm w te słowa, no to musze powiedzieć że NIE brałem taką możliwość. Niewiem czy słyszałeś o takiej historii, że Bayern miałby kupić od BvB Rosickiego po zawyzonej cenie, aby Borussia mogła sobie poradzić z długami, ale to była już konkretna ściema....rebuzz pisze:no bo niema nic nowego do powiedzienia oprocz tego ze padly slowa ... ale do czynow przejsc bedzie trudno .. pewnie tak samo jak w sezonie 99/00Kamilo pisze:Już się wogle nie wypowiadam na temat pomocy dla Dortmundu bo widze, że to niema sensu....."
no a jak sie tu nie zgodzic... to jest glupota zarzadu BVB , wrecz debilizm...no ale co JA na to poradze .. moge jedynie to komentowacKamilo pisze: Zgadzam sie z Kaczormistrzem co do kupowiania piłkarzy a potem oddawania ich za darmo przykładem jest Ikpeba, który przyszedł za 6 milionów euro a odszedł za darmo. "![]()
bo pewnie nie znales histori takich pomocyKamilo pisze: Niewiedziałę, że post o tym, że Bayern chce pomóc wywoła tyle szumu ze strony kibiców Borussi. "i wiem ze jak zwykle z tego nic nie bedzie tylko bzdurne gadanie ... wiec nawet tego pomyslu nie biore na powaznie , a Ty widac za bardzo uwierzyles w te SŁOWA i myslisz ze napewno cos sie stanie
.. niemartw sie w sezonie 99/00 bylo tak samo ... Jak sie potem okazalo ... heh ... cos ten wasz bayern nie byl taki "łaskawy"
![]()
pozdro
ps. Juz w sobote rusza RUNDA WIOSENNATEZ sie cieszycie co nie ?
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 17 sty 2005, 13:08
MaX_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio