Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2007, 22:59
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 11 sie 2007, 23:49
Sir Keano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 11 sie 2007, 23:53
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 23:54
poraża mnie głebia twoich przemyśleńSir Keano pisze:to tam jest odpowiedzialny za transfery przeciez ten PEPE jest żenujący. IMO wątpie aby real cos wygrał w zblizajacym sie sezonie.
kilka postów pisałem o tym Emerson moze i jest piłkarzem CapelloRealFan pisze:Bardzo brakuje nam Emersona.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 11 sie 2007, 23:54
SiergiejBlanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2007, 23:55
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 23:57
to ogladalismy dwa różne mecze bo szans Sevilla miała co najwyżej 2SiergiejBlanco pisze:To 1:0 to byl po pierwszych 45 minutach najnizszy wymiar kary.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 sie 2007, 23:58
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sie 2007, 23:58
Mentor masz jeszcze kase z zaliczki na zlot? Moglibysmy przeslac troche do kasy klubu i moze daloby rade jeszcze go sciagnac?Mentor pisze:
Kurde, ale ja bym chciał Alvesa w Barcelonie kiedyś
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 sie 2007, 0:00
mi caly mecz. 30 baniek za goscia bez techniki, ktory wywala kazda pile gdzie popadnievakabayashi pisze:komu sie nie podobał Pepe w drugiej połowie Question Razz
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sie 2007, 0:00
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 sie 2007, 0:00
Nie szukałem Dudka na ławce, zresztą mowiłem, że goście nie są najwyższych lotów, ale słowa, że Real nie ma kim grac i jest to najsłabszy skład Realu od wielu, wielu sezonów.vakabayashi pisze:Vianuch iroznizujesz czy mówisz serio
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2007, 0:02
Chyba rzeczywiście inne mecze oglądaliśmy. Poza strzelonym golem Sevilla w I połowie miała setkę sam na sam z Ikerem oraz w ostatnich sekundach okazję po błędzie Ikera. Mogło być 3:0 chociaż Raul też miał szansę na samym początku. Ogólnie jednak chyba nie da się zaprzeczyć, że Sevilla zasłużyła na więcej niż jedną bramkęvakabayashi pisze:to ogladalismy dwa różne mecze bo szans Sevilla miała co najwyżej 2
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sie 2007, 0:04
Trzeciak dal rade Szpoko zwlaszcza gdy straciliscie gola i powiedzial: "szkoda". Guti jest wielki, a Dudek zagra mnostwo spotkan. Nie no szacun po prostu Zemdlał
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 12 sie 2007, 0:07
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio