Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daniel90 » 28 lip 2007, 1:58
Daniel90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 lip 2007, 13:53
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lip 2007, 14:00
Jasne i beda grac 2ofensywnymi pomocnikamiCris7 pisze:Podejrzewam, że raczej ten pierwszy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubajar » 28 lip 2007, 16:18
Dla mnie to bezsensu transfer z nieco innego powodu... Niedawno Urban odsunął od składu Burkhardta, gdyż ten nie angażuje się w działania defensywne. Z kolei Giza z tego samego powodu był na ławce w Cracovii. O co więc chodzi trenerowi? Skoro nie jest mu potrzebny Burkhardt, to w takim razie po co mu Giza?czeher pisze:Dla mnie bezsensu transfer, bo nie bedzie wg mnie miescici sie w 11
kubajar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 28 lip 2007, 17:28
Chyba zadnemu trenerowi nie jest potrzebny kontuzjowany gracz w dodatku bez formy.Giza to "zapchajdziura" za Burego,ktorego chca sprzedac...kubajar pisze: Skoro nie jest mu potrzebny Burkhardt, to w takim razie po co mu Giza?
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 sie 2007, 15:35
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makaveli » 14 sie 2007, 15:43
Nie wierzyłbym za bardzo w rewelacje z onetu. Co do najlepszego klubu dla Szymka to myślę, że Lech byłby lepszy, chociażby z czysto sportowego punktu widzenia, niż Widzew.czeher pisze:http://sport.onet.pl/0,1248675,1588936,wiadomosc.html
Wg mnie bylby to najgorszy wybor SzymkowiakaPoza tym bardzo watpie w to, z miastem nic go nie laczy a z pozostalymi tak
![]()
A poza tym konkurencja w srodku Korny jest dosc spora - Hermes, Nowak, Swierszcz czy Zganiacz
Z drugiej strony kilka lat temu mzoan bylo tylko pomarzyc o drugiej lini Szymek - Swierszcz![]()
Widzew najlepsze wysjscie, ewentualnie pod skrzydla Smudy
Makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 sie 2007, 18:08
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2007, 18:13
BaSSu pisze: Po pierwsze jest za stary
Naprawde nie wiem czy ty wiesz wogole o czym piszesz. Taktyka Lecha opiera sie na 3 środkowych pomocnikow z czego jeden gra blisko Reissa, o te jedno miejsce walczy juz Quinteros i Pitry, a to są ulubieńcy Smudy.BaSSu pisze: Natomiast w Widzewnie czy też Lechu jego szanse na gre byłby dość duże ale troche dziwna polityka bo te kluby nie są gigantami finansowymi a przeciez będzie sobie życzyła nasza "gwiazdka" niezłej sumki za gre w tych klubach, a po pierwsze primo nie pogra on tam za długo a po drugie primo myślę że lepiej zainwtestować tą kasę w jakiegoś młodzianina i tyle. A najpiej niech Mirek wróci do Cyfry i zacznie komentować mecze i robić wywiady bo przynajmniej śmiesznie jest a z czasem kto wie- może Szpaka wygryzie
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 sie 2007, 18:20
Jarzinho pisze:A ty jestes za stary, aby tak pieprzyc...
Ale Szymkowiak nic nie zdziała w tych klubach bo jest (zabij mnie) za stary! Powiedz mi co to za korzyść dla zespołu że pogra w nim rok-dwa lata ( a jestem pewnien że po trzech meczach nabawi się kontuzji) i niech sobie wypełnia i dostosowuje się do taktyki nic to nie da bo po godzinie gry będzie chodził zziajany i tyle.Jarzinho pisze:Naprawde nie wiem czy ty wiesz wogole o czym piszesz. Taktyka Lecha opiera sie na 3 środkowych pomocnikow z czego jeden gra blisko Reissa, o te jedno miejsce walczy juz Quinteros i Pitry, a to są ulubieńcy Smudy.
O dziwo wg. mnie najlepszym wyjsciem jest własnie Korona, Zganiacz tam sobie ostatnio nie radzi a duet Świr- Hermes wyglada tak, że Piotrek jest rozgrywjacym... a tak napenwo nie powinno być. Jest młody Nowak, ale on narazie "troche" jeszcze odbiega od poiomu OE.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 sie 2007, 18:27
Taki jeden Norweg jest w składzie Manchesteru. Nie grał bardzo długo, a jednak wrócił do czynnego uprawiania sportu. I nawet jest starszy niż Szymkowiak.BaSSu pisze: Ale Szymkowiak nic nie zdziała w tych klubach bo jest (zabij mnie) za stary! Powiedz mi co to za korzyść dla zespołu że pogra w nim rok-dwa lata ( a jestem pewnien że po trzech meczach nabawi się kontuzji) i niech sobie wypełnia i dostosowuje się do taktyki nic to nie da bo po godzinie gry będzie chodził zziajany i tyle.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2007, 18:32
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 sie 2007, 18:55
Napisz mi prosze gdzie ja napisalem ze Reiss jest staryZ czeherme mozecie trafic do jednego worka
No to sie ogrywa przy Swierszczu, i wcale nie bylbym zdanie ze 'troche" mu brakuje bo czasem zagral takie pilki ze glowa malaJarzinho pisze:a przy tym ograc takiego Nowaka.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 sie 2007, 19:09
Jarzinho pisze: Chlopi chyba nei urodziłes sie wczoraj, bo jesli zawodnik w wieku 32 lat uznawany jest za starego to co w pilce robia Materazzi, Thuram, Cannavaro, van der Saar, Larsson i tysiac innych.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ Spox :) » 21 sie 2007, 17:06
DJ Spox :)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio