Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 14 sie 2007, 23:11
robson10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 sie 2007, 23:19
Dzięki. A najśmieszniejsze jest to, że on potrafi dużo więcej niż pokazał w tym meczu.fieldy pisze:Bramkę strzelił Lescott, po podaniu - Artety [pozdro metol Very Happy]
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2007, 0:43
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 15 sie 2007, 0:52
metol pisze:Everton zagrał bardzo dobrze w obronie.
Już dwa poprzednie sezony grał, że palce lizać. Dołożyć do tego Cahilla i duet, że aż strach.Krzysztof Jarzyna pisze:I powiem Wam, ze jezeli on w kazdym meczu tak gra
runej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 sie 2007, 1:09
Co nie zmienia faktu, że w obronie Everton grał bardzo dobrze. Jak to pisali moi szanowni poprzednicy grali... mądrze i dojrzalerunej pisze:metol pisze:Everton zagrał bardzo dobrze w obronie.
No czy bardzo dobrze to nie wiem, bo ze trzy bramki jak nic mogliście być do tyłu. Raz był słupek, za drugim razem świetnie wybronił strzał z ostrego kąta Howard.
W tamtym sezonie też nie mieli najlepszego startu, ale za to mieli piekielnie mocny finisz i w efekcie zajęli 5 miejsce. Ja bym jeszcze nie skreślał.runej pisze:Tottenham ma nie mały problem, teraz musi wygrać z Derby, bo za półtora tygodnia przyjeżdża na Old Trafford, wiec jest bardzo prawdopodobne że po 4 kolejkach będzie gdzieś w dole tabeli z 3 oczkami.
Wtedy to też był Stubbs.runej pisze:A gol Stubbsa, jak w morde strzelił przypominał gola z poprzedniego sezonu gdy na Goodison w meczu z United Carsley(?) sieknął z 30 metrów a tor lotu pilki w podobny sposób zmienił Carrick, tyle że wtedy piłka poleciała w środek a VDS w prawą strone, teraz było na odwrót.
Dla mnie kwota o której mówisz wydaje się śmieszna. Nikt o zdrowych nie dał by tyle pieniędzy za Berbatova. Oczywiście jest to świetny piłkarz, ale to był dopiero jego pierwszy sezon w Premiership, a kolejny już nie musi być taki dobry.runej pisze:Tottenham mógł w tym okienku natrzaskać na Berbatovie 40 mln Ł, a za rok przy takiej dyspozycji Kogutów będzie do wyjęcia pewnie za połowe mniej, choć nie ma za bardzo co wyrokować, bo jeszcze 36 kolejek przed nami.
On gra tak bardzo często. Stąd moje zdziwienie, że nie otrzymał NIGDY powołania do kadry.Krzysztof Jarzyna pisze:I powiem Wam, ze jezeli on w kazdym meczu tak gra
Ale dopiero w zeszłym sezonie pokazał naprawdę na co go stać. Poprawił się fizycznie, nauczył się ciężko harować dla drużyny, czyli to co Anglicy potrafią najlepiej. Dodać do tego hiszpański ciąg na bramkę, technikę, drybling czy świetne podania i mamy zawodnika niemal kompletnego.runej pisze:Już dwa poprzednie sezony grał, że palce lizać. Dołożyć do tego Cahilla i duet, że aż strach.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sie 2007, 1:32
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 15 sie 2007, 1:34
metol pisze:Co nie zmienia faktu, że w obronie Everton grał bardzo dobrze. Jak to pisali moi szanowni poprzednicy grali... mądrze i dojrzale Razz A Howard też pracuje na grę w obronie (zresztą grał też bardzo dobrze).
metol pisze:W tamtym sezonie też nie mieli najlepszego startu, ale za
to mieli piekielnie mocny finisz i w efekcie zajęli 5 miejsce. Ja bym jeszcze nie skreślał.
Wiedziałem, że to ktoś łysy strzeliłmetol pisze:Wtedy to też był Stubbs.
Coś mi się wydaje, że jakby Fergusonowi odbiło to by tyle mógł zapłacić, bo kase na transfery miał. Chelsea pewnie też by tyle była w stanie wydać, ale oni teraz oszczędzająmetol pisze:Dla mnie kwota o której mówisz wydaje się śmieszna. Nikt o zdrowych nie dał by tyle pieniędzy za Berbatova. Oczywiście jest to świetny piłkarz, ale to był dopiero jego pierwszy sezon w Premiership, a kolejny już nie musi być taki dobry.
runej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 sie 2007, 1:57
Akurat skutecznie murować bramkę to Everton potrafi.runej pisze:Fakt, że bronili się przez dużą część meczu, a stracili tylko jednego gola i po stałym fragmencie mógłby na to wskazywać, ale jak dla mnie nie był to zbyt szczelny mur, bo z lepszymi rywalami z taką grą już by tak wesoło mogło by nie być.
Ambicje to oni mają od czasu gdy zajęli 5 miejsce i byli bardzo bliscy zajęcia 4 miejsca w Premiership (wtedy co ich otrutorunej pisze:Po pierwsze ja ich nie skreślam. Po drugie w zeszłym sezonie nie wydali tyle kasy na wzmocnienia. Po trzecie w tym sezonie mają wysokie cele. I jak teraz pogubią punkty to czołówka może na tyle odjechać, że na 4 miejsce znowu będą mogli tylko popatrzeć z zazdrością. Nie wiem czy zajmując 5 miejsce w tym sezonie Jol utrzymie się na stołku.
Stubbs nie jest łysy. Chwilowo ma krótko ścięte włosy. Ale do łysości to mu jeszcze brakuje.runej pisze:Wiedziałem, że to ktoś łysy strzelił![]()
A Fergusonowi odbija? Nie sądzę. On nie jest taki głupi, chodź czasem lubi sobie przepłacićrunej pisze:Coś mi się wydaje, że jakby Fergusonowi odbiło to by tyle mógł zapłacić, bo kase na transfery miał. Chelsea pewnie też by tyle była w stanie wydać, ale oni teraz oszczędzają
Atletico Madryt oferowało całkiem pokaźną sumkę za niego. Nie jestem pewien, ale chyba mówiło się nawet o 10 mln funtów. To będzie ok. 15 mln euro. Jest kawał pieniądza. A najśmieszniejsze jest to, że Everton kupił go za 2 mln. I to jeszcze po półrocznym wypożyczeniu. Świetny interes.Babel pisze:W kwestii Artety wystarczy tylko dodać, że jeszcze śmieszniej wyglądają sumy 14 milionów za Drenthe, czy 30 za Sneijdera. Tylko na ile on czuje się związany z Katalonią ? Aż tak tego tematu bardzo nie ogarniam.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2007, 9:59
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2007, 10:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 15 sie 2007, 10:51
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2007, 12:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 15 sie 2007, 13:05
hohoh, Niezły żarcik!fieldy pisze:opcja ze strefą spadkową jest żartem. Szkoda, że nie skumałeś.
Zajmą miejsca od 8 do 17.fieldy pisze:Po 4 - jeśli uważasz, że zajma miejsce od 8 do 17 to napisz to po prostu w temacie, zamiast wklejac te pseudo posty długości 1 wiersza kazdy.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 sie 2007, 18:23
hohoh, Niezły żarcik!Giggsy King pisze: Zajmą miejsca od 8 do 17.
Zajmą miejsca od 8 do 17.
Specjalnie dla ciebie - 3 wiersze.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 15 sie 2007, 20:16
Sir Keano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio