Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 sie 2007, 21:28
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sie 2007, 22:52
po czym wywnioskowałeś, że Marcelo jest lepszy od Torresa? Bo wczoraj zagrał przeciętnie? Poza tym Cicinho jest na wylocie i nie zagra. Jakby miał grać to zagrałby już i z Sevillą.gieksa pisze:cici-ramos-canna-marcelo
Drenthe na prawej, Balboa na lewej?Drenthe-snajder-diarra-balboa
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 20 sie 2007, 23:24
Akarin pisze:Poza tym Cicinho jest na wylocie
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 20 sie 2007, 23:26
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sie 2007, 23:27
goofii pisze:eee no wlasnie wasz zarzad
włoski nigdy nie był moją silną stronągoofii pisze:mi scusi
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 20 sie 2007, 23:45
Vianuch pisze: A co Ty już cały napalony??
Akarin pisze:pudło, proszę mnie nie wyzywać od kibiców Realu
Akarin pisze:ogólni skoro zaistniała taka sytuacja jaką opisałeś to nie zdziwię się jakby Cicinho jednak został.
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 20 sie 2007, 23:57
Ja mam za to Pepe na środku obronygoofii pisze:Jakbys mial na prawej obronie alternatywe miedzy Panuccim a Casettim to tez bys wyczekiwal Cicinho jak wody na pustyni
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MówMiWuju » 21 sie 2007, 8:53
Snipp_ pisze:Co ma oznaczać owe 'zwłaszcza'? Uważasz więc, że Canna przed transferem do Realu nie był stoperem wybitnym?
MówMiWuju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 21 sie 2007, 9:09
enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 sie 2007, 11:18
W całym turnieju mówisz. Remisy po słabych spotkaniach ze Szwajacarią i Korea, mało przekonujace zwyciestwo nad słabiutkim Togo. Wygrana z Hiszpanią, ale bramka Ribery'ego po wczesniejszym faulu na zawodniku hiszpańskim, podobnie drugi gol Vieiry po nurku Henry'ego. Zwycięstwo z Brazylia, która oddała jeden celny strzał na bramkę w 90 minucie(!) czy wygrana z Portugalią po bardzo wyrównanym i stojącym na słabym poziomie spotkaniu i rzucie karnym Zidane'a. Owszem Francuzi byli lepsi w finale, ale na pewno nie byli lepsi w przeciągu całego turnieju. Wyżej wymienione mecz mają sie nijak do wybitengo spotkania Włochów z Niemcami, rozbicia zawsze groźne Ukrainy, poknania Czechów i Ghany w ciężkiej grupie. Mecz z Australią - tylko trzeba sobie przypomniec, że Włosi grali w 10 po wyrzuceniu Materazziego za faul na... swoim koledze, bodajże Zambrotta to był. Tyle, że Materazzi to cham, a kangur zrobił potężnego fikoła w powietrzu. Juz abstrachuje od poziomu gry, bo tu w każdej formacji Włosi byli zdecydowanie lepsi, i gdyby nie zmiana ustawienia, (dość rozpaczliwa) na pociąg w postaci Zidana, Ribery'ego i Maloudy przed osamotnionym Henrym, to Francuzi odpadli by juz z Hiszpanią. Tak, tak Francuzi grali bardziej włosko niz Italia na tych mistrzostwach. Catenaccio=złoMówMiWuju pisze:Francja była lepsza w tym meczu, jak i w całym turnieju (ograła Brazylię, Hiszpanię, Portugalię)
Juz bardziej przesrane miec nie możecie. Nie trzeba było zwalniac Capello. Uważam, że kontynuacja tego co zaczłą Fabio, przy wzmocnieniu Sneijderem, nawet Pepe (tylko nie za te sumę!!!) mogło by dac bardzo dużo radości kibicom Królewskich. Nie ma co gdybać, teraz jest Schuster i musi dostać czas, przeciez to najnaturalniejsze, że zmiana trenera musi sie odbic na drużynie. Calderon o tym nie wiedział? Jego podpowiadacze też? To kto do wuja pracuje w tym Realu?ak będzie grał w pierwszym składzie Blancos to mamy przesrane ( a z pewnością będzie).
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 sie 2007, 11:20

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 21 sie 2007, 12:11
robson10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 sie 2007, 12:30
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 21 sie 2007, 13:05
nie nie nie to chyba jasne że to była kolejność od lewej strony po prostu jechałem "wężykiemAkarin pisze: Drenthe na prawej, Balboa na lewej?nie mam więcej pytań.
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sie 2007, 13:20
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio