Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sie 2007, 16:29
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 27 sie 2007, 16:31
Łukasz_ pisze:Czy pierwszy faworyt to faworyt murowany ?
Łukasz_ pisze:Barca jest zawsze faworytem jednym z paru bo są inne drużyny które mogą nawiązać równą walkę, Katalończycy nie odskakują poziomem od nikogo.
Feniks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sie 2007, 16:38
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 27 sie 2007, 17:01
Widzisz i nie grzmisz.Łukasz_ pisze:Bo nie odskakują.
Owszem. Przecież w piłkę nożną na boisku muminki grają.Łukasz_ pisze:To że w tym sezonie wydają się na papierze mocniejsi niż Real nic nie znaczy
3 cm. Taka odległość w 86 minucie spotkania na El Sardinero sprawiłaby, że inaczej byś dzisiaj piszczał.Łukasz_ pisze:pierwsza kolejka to pokazała
Dlatego liga francuska zostałaby określona przez Jeremy'ego Clarksona przymiotnikiem "rubbish" a hiszpańska, nie. Ot, cała tajemnica. Stawiam całą swoją reputację, że Lyon nie miał ostatnimi laty dwudziestu punktów przewagi.Łukasz_ pisze:Nawet jeżeli Barca miała mistrza 2x z rzędu to nie miała 20 punktów przewagi jak ma to miejsce np. we Francji.
Roma i Milan też.Łukasz_ pisze:Barca, Real to podobny poziom.
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 27 sie 2007, 17:17
Po tym co tu wypisujesz, to za dużo Ci jej nie zostało.Feniks pisze: Stawiam całą swoją reputację
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 27 sie 2007, 17:22
A Ty tracisz wątek i za wiele nie wnosisz do dyskusji.kapi88 pisze: Po tym co tu wypisujesz, to za dużo Ci jej nie zostało.
Bo nie ma sprawiedliwości na tym świecie...kapi88 pisze:Jeśli wg Ciebie Barcelona jest aż tak do przodu w stosunku do Realu, to dlaczego mimo wszytsko nie wygrali tej ligi?
Nikt nie prosił Ciebie, żebyś do niej się wtrącał. Mało tego. Gdybyś przeczytał kilka postów, a nie ostatnie zdanie to nie p******ł byś głupot. Tu nie chodzi o "aż tak do przodu" tylko kwestię, że przed sezonem Barcelona była i nadal jest głównym faworytem do ostatecznego zwycięstwa.kapi88 pisze:Real i Barca są poziomem do siebie zbliżone, i to nie podlega dyskusji.
Feniks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 27 sie 2007, 18:12
Biedna Barca, przegrala przez niesprawiedliwoscBo nie ma sprawiedliwości na tym świecie...
SiergiejBlanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 27 sie 2007, 18:35
Jeżeli "pieprzenie" powoduje narodziny takich dzieci jak Ty, to rzeczywiście przychylam się do sugestii.SiergiejBlanco pisze:Lol, wybacz bezposredniosc, ale przestan w koncu pieprzyc.
Feniks pisze:Nie masz racji. W tym sezonie Barcelona jest pierwszym faworytem do zwycięstwa w Primera Division.
A temperatura krytyczna oksydanu wynosi 374°C. Co z tego? Ja nie napisałem, że są murowanymi kandydatami do tytułu, tylko pierwszym kandydatem i nie zgodziłem się, że Katalonia nie wyróżnia się niczym z klubów PD.SiergiejBlanco pisze:T ze Barcelona jest glownym faworytem, to nie znaczy, ze jest murowanym. Murowany faworyt to druzyna, ktorej ostateczny triumf mozna uznac za pewnik (Lyon, Bayern), a w przypadku Barcy tak nie jest, bo zadna niespodzianka nie bedzie, jesli po tytul na koncu sezonu siegnie Real czy Sevilla.
SiergiejBlanco jest inteligentnym użytkownikiem.SiergiejBlanco pisze:Biedna Barca, przegrala przez niesprawiedliwosc
Feniks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 27 sie 2007, 19:30
Napisales, ze odskakuja od Realu znaczaco. A to jest rownoznaczne z napisaniem, iz sa murowanym faworytem, zwazywszy na fakt, iz na papierze to wlasnie Merengues sa najsilniejszym hiszpanskim klubem obok Blaugrany.Co z tego? Ja nie napisałem, że są murowanymi kandydatami do tytułu, tylko pierwszym kandydatem i nie zgodziłem się, że Katalonia nie wyróżnia się niczym z klubów PD.
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sie 2007, 21:07
A sędziuje buka.Feniks pisze: Owszem. Przecież w piłkę nożną na boisku muminki grają.
Atletico to nie Santander. Nie sądzę abym piszczał bo jakoś wygrane i przegrane w Hiszpanii nie specjalnie mnie interesują ale pisanie że Barcelona to murowany faworyt jest dla mnie przesadą.Feniks pisze: 3 cm. Taka odległość w 86 minucie spotkania na El Sardinero sprawiłaby, że inaczej byś dzisiaj piszczał.
Dlatego że Francja to nie Hiszpania Barcelona nie jest murowanym faworytem. Jeżeli jest to w takim razie kim jest Lyon ?Feniks pisze: Dlatego liga francuska zostałaby określona przez Jeremy'ego Clarksona przymiotnikiem "rubbish" a hiszpańska, nie. Ot, cała tajemnica. Stawiam całą swoją reputację, że Lyon nie miał ostatnimi laty dwudziestu punktów przewagi.
Nie zaprzeczę ale za to dwa odmienne style.Feniks pisze: Roma i Milan też.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 27 sie 2007, 22:11
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2007, 19:19
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 sie 2007, 20:50
powaznie? gdzie? jeju ale jestem do tylu ostatnioJarzinho pisze:Sprzedany został Olmo
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 sie 2007, 21:21
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 29 sie 2007, 22:49
iceald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio