Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 12

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 16 sty 2005, 13:17

Oj,oj :cry: porażka z teoretycznie słabszym Boltonem 0:1.Miejmy nadzieje że wypadek przy pracy

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 13:28

Dellas w kręgu zinteresowań Kanonierów.

Chcemy Dellasa w Arsenalu ?? Ja osobiście cieszę się z zainteresowania Wengera grekiem.Również Bayer Leverkusen rozważa kupno obrońcy Romy.Miejmy nadzieje, że wygramy ten przetarg

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 18 sty 2005, 13:48

Ja sie już nie moge doczekać konfrontacji Bayernu z Arsenalem :twisted:
Myśle , że to będzie wyrównana rywalizacja szczególnie jeśli Bayern utrzyma obecną forme to będzie wspaniały mecz. :wink:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 13:50

Kamilo pisze:Ja sie już nie moge doczekać konfrontacji Bayernu z Arsenalem :twisted:
Myśle , że to będzie wyrównana rywalizacja szczególnie jeśli Bayern utrzyma obecną forme to będzie wspaniały mecz. :wink:
ja równiez nie mogę doczekac sie ę tego spotkania :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 sty 2005, 11:53

Arsenal rozpoczął negocjacje z Royal of Bank of Scotland na temat pożyczki, która posłużyć ma na sfinansowanie stadionu w Ashburton Grove. Arsenal liczy na rozłożenie płatności na 30 lat. Stadion ma kosztować 357 milionów funtów, Arsenal pożyczył 260 milionów funtów. Ponad 10 lat temu Arsenal miał podobną umowę z Royal of Bank of Scotland - wtedy pieniądze poszły na modernizację North Bank.

Keith Edelman, dyrektor zarządzający Arsenalu, potwierdził, że rozmowy znajdują się aktualnie w początkowej fazie. Przyznał także, że Klub liczył na pozyskanie 20 milionów funtów tytułem wpłat w ramach przed-sprzedaży miejsc na nowym stadionie.

Miejsca na stadionie kosztować będą od 2,500 funtów do 4,750 funtów.

żródło: arsenal.of.pl

Nio troszke dużo będą kosztować miejsca, ale stadion niczego sobie:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 13:00

No stadion wypasiony...
A każdy gorliwy kibic zapłaci każdą sumę za mecz swojej ukochanej drużyny...

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 16:47

Jakiś czas temu glosno bylo o rzekomym finansowaniu Arsenalu przez linie lotnicze Emirate Airlines - moje pytanie brzmi: czy to nadal aktualne czy sprawa umarla, tzw. śmiercią naturalną. Bo nie jestem przekonany, czy kibice tak chętnie uczęszczaliby na stadion, który nazywalby się Emirates Staduim (o takiej, przypuszczalnej, nazwie slyszalem).

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 21:40

Betico pisze:Jakiś czas temu glosno bylo o rzekomym finansowaniu Arsenalu przez linie lotnicze Emirate Airlines - moje pytanie brzmi: czy to nadal aktualne czy sprawa umarla, tzw. śmiercią naturalną. Bo nie jestem przekonany, czy kibice tak chętnie uczęszczaliby na stadion, który nazywalby się Emirates Staduim (o takiej, przypuszczalnej, nazwie slyszalem).
wytlumacz mi co za roznica jak sie stadion nazywa??? przez nazwe mieliby nie przychodzic na mecze?? daj spokoj. nowy stadion to piekny stadion i nazwa nie ma tu nic do rzeczy

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:30

Roznica jest fundamentalna - czy zmiana nazwy stadionu, ze wzgledu na sponsora, nie jest zachowaniem godnym, za przeproszeniem, dziwki? Bo mnie własnie to przypomina.
Zreszta stadion moglby sie rownie dobrze nazywac "Carrefour Stadium", gdyby to francuska siec sklepow spozywczych wylozyla najwieksze pieniadze.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 12:10

Betico pisze:Roznica jest fundamentalna - czy zmiana nazwy stadionu, ze wzgledu na sponsora, nie jest zachowaniem godnym, za przeproszeniem, dziwki? Bo mnie własnie to przypomina.
Zreszta stadion moglby sie rownie dobrze nazywac "Carrefour Stadium", gdyby to francuska siec sklepow spozywczych wylozyla najwieksze pieniadze.
i napewno kibice uniose sie duma i nie beda przychodzic!! przeciez to jest sponsor daje kase na ten stadion, kibice powinni byc wdzieczni. a reklama na koszulkach, prawie wszystkie kluby ja maja, wiec zachowuja sie jak, "za przeproszeniem" dziwki??!! a co powiesz o bayerze, przeciez nazwa pochodzi od sponsora???

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:20

Bardzo Cie przepraszam, ale logo na koszulce, a zmiana nazwy stadionu, ze wzgledu na sponsora, to dwie zupelnie inne rzeczy. Zaledwie kilka klubow (m.in Barca i Athletic Bilbao, ktore jednak w Copa del Rey gra z reklama) nie wystepuje z reklamami na klubowych koszulkach. To stalo sie norma juz mniej wiecej pod koniec lat 80. Natomiast zmiana nazwy stadionu (ze wzgledu na sponsora) bardzo mnie razi i nie wazne, czy jest to Emirates Stadium Arsenalu, czy Phillips Stadium PSV Eindhoven. Po prostu to mi sie nie podoba i tyle.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 sty 2005, 12:30

dzisiaj gramy z Newcastle UTD, wierze w zwycięstwo, zapowiada się niezły mecz

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sty 2005, 13:27

zawdi pisze:i napewno kibice uniose sie duma i nie beda przychodzic!! przeciez to jest sponsor daje kase na ten stadion, kibice powinni byc wdzieczni. a reklama na koszulkach, prawie wszystkie kluby ja maja, wiec zachowuja sie jak, "za przeproszeniem" dziwki??!! a co powiesz o bayerze, przeciez nazwa pochodzi od sponsora???
Co do Bayeru to to jest troche inna sytuacja, bo koncern "bayer" założył ten klub i od samego początku go finansował, więc to inna sytuacja. Klub został stworzony dzięki firmie "bayer", więc w tym przypaku nie mozna powiedzieć, że zachowuja się jak "zaprzeproszeniem dziwki" :D

A co do sprzedarzy nazwy stadionu to mam tu mieszanu uczucia. Jeśli klub buduje stadion tak jak się to dzieje w przypadku Bayernu to trudno, aby klub poradził sobie z finalizacją budowy sam dlatego na budowe stadionu Alianz-arena część pieniędzy wykłada firma "alinaz". A nie podoba mi się to, że niektóre klubu sprzedają nazwe stadionu który od wielu lat się ma swoją nazwe. To jest nie szanowanie historii klubu, wtedy kibice mogą mieć pretensje....
Takie jest moje zdanie :wink:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 sty 2005, 22:16

Wygraliśmy ze Srokami 1:0, bramkę zdobył Bergkamp, kamień spadł mi z serca :roll:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 11:12

olek j pisze:Wygraliśmy ze Srokami 1:0, bramkę zdobył Bergkamp, kamień spadł mi z serca :roll:
mecz był spoko, szkoda tylko że Henry tak marnował sytuacje :!: z drugiej strony dobrze zagrał też bramkarz "srok"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”