Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 16 sty 2005, 13:17
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 13:28
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 18 sty 2005, 13:48
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 13:50
ja równiez nie mogę doczekac sie ę tego spotkaniaKamilo pisze:Ja sie już nie moge doczekać konfrontacji Bayernu z Arsenalem![]()
Myśle , że to będzie wyrównana rywalizacja szczególnie jeśli Bayern utrzyma obecną forme to będzie wspaniały mecz.
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 sty 2005, 11:53
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 13:00
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 16:47
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 21:40
wytlumacz mi co za roznica jak sie stadion nazywa??? przez nazwe mieliby nie przychodzic na mecze?? daj spokoj. nowy stadion to piekny stadion i nazwa nie ma tu nic do rzeczyBetico pisze:Jakiś czas temu glosno bylo o rzekomym finansowaniu Arsenalu przez linie lotnicze Emirate Airlines - moje pytanie brzmi: czy to nadal aktualne czy sprawa umarla, tzw. śmiercią naturalną. Bo nie jestem przekonany, czy kibice tak chętnie uczęszczaliby na stadion, który nazywalby się Emirates Staduim (o takiej, przypuszczalnej, nazwie slyszalem).
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:30
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 12:10
i napewno kibice uniose sie duma i nie beda przychodzic!! przeciez to jest sponsor daje kase na ten stadion, kibice powinni byc wdzieczni. a reklama na koszulkach, prawie wszystkie kluby ja maja, wiec zachowuja sie jak, "za przeproszeniem" dziwki??!! a co powiesz o bayerze, przeciez nazwa pochodzi od sponsora???Betico pisze:Roznica jest fundamentalna - czy zmiana nazwy stadionu, ze wzgledu na sponsora, nie jest zachowaniem godnym, za przeproszeniem, dziwki? Bo mnie własnie to przypomina.
Zreszta stadion moglby sie rownie dobrze nazywac "Carrefour Stadium", gdyby to francuska siec sklepow spozywczych wylozyla najwieksze pieniadze.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:20
Betico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 sty 2005, 12:30
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sty 2005, 13:27
Co do Bayeru to to jest troche inna sytuacja, bo koncern "bayer" założył ten klub i od samego początku go finansował, więc to inna sytuacja. Klub został stworzony dzięki firmie "bayer", więc w tym przypaku nie mozna powiedzieć, że zachowuja się jak "zaprzeproszeniem dziwki"zawdi pisze:i napewno kibice uniose sie duma i nie beda przychodzic!! przeciez to jest sponsor daje kase na ten stadion, kibice powinni byc wdzieczni. a reklama na koszulkach, prawie wszystkie kluby ja maja, wiec zachowuja sie jak, "za przeproszeniem" dziwki??!! a co powiesz o bayerze, przeciez nazwa pochodzi od sponsora???
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 sty 2005, 22:16
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 11:12
mecz był spoko, szkoda tylko że Henry tak marnował sytuacjeolek j pisze:Wygraliśmy ze Srokami 1:0, bramkę zdobył Bergkamp, kamień spadł mi z serca
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio