Ludi napisał:
Moim zdaniem Atletico powinno grać systemem 1-3-2-5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 02 wrz 2007, 13:24
Ludi napisał:
Moim zdaniem Atletico powinno grać systemem 1-3-2-5
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 wrz 2007, 13:46
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 06 wrz 2007, 1:52
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 wrz 2007, 9:49
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 wrz 2007, 14:47
troche za mało jak na walke o top 4 w hiszpaniiAsteniu pisze:Oceniajac bocznych obroncow to jest to mozna powiedziec ze sa dobrzy, jednak nic poza tym
dokładnie, widać ze chlopak dorósł do ligi hiszpanskiejAsteniu pisze: aby Aguero mogl grac w podstawowym skladzie. Ten chlopak w tym sezonie gra o niego lepiej niz w poprzednim
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 06 wrz 2007, 14:52
Wiesz Barcelona tez nie miala rewelacyjych bocznych obroncow, a La Lige wygrywala. Mysle ze to nie bedzie stanowilo duzego problemu, choc zobaczymy ja bedzie.vakabayashi pisze: troche za mało jak na walke o top 4 w hiszpanii
I wydaje mi sie ze tak pozostanie. Jezeli zdrowi beda, Folran, Aguero, Simao, Maxi i Luis to Reyes bedzie siedzial na lawce.vakabayashi pisze: co do Reyesa poszedł do Ateltico bo chciał grac w pierwszej 11 co ciekawe juz zaczał rozgłaszać ze dziwi sie czego mecze zaczyna na ławce
Pierwsze slysze, aby brakowalo nam takiego pilkarza jak Riquelme, w poprzednim sezonie moze go brakowalo, bo kotuzje mieli Maxi i Petrov i skrzydlami nie funkcjonowaly tak jak powinny, ale w tym sezonie ???vakabayashi pisze: dopiero 2 kolejki za nami a juz w Atletico mówi sie jak bardzo im brakuje Riquelmeoj nie za dobrze sie dzieje na Vincente Calderon
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 wrz 2007, 17:03
to sie obrazi i bedzie dymAsteniu pisze:I wydaje mi sie ze tak pozostanie. Jezeli zdrowi beda, Folran, Aguero, Simao, Maxi i Luis to Reyes bedzie siedzial na lawce.
j r r w formie i z odpowiednim doświadczeniem mógłby powtórzyć swoja swietna wspołoprace z Forlanem a i dałby też Atletico kilka nowych rozwiązan w pomocyAsteniu pisze:Pierwsze slysze, aby brakowalo nam takiego pilkarza jak Riquelme, w poprzednim sezonie moze go brakowalo, bo kotuzje mieli Maxi i Petrov i skrzydlami nie funkcjonowaly tak jak powinny, ale w tym sezonie ???
ja nie mówie ze to bedzie główny problem jednak uważam ze mogli na fali letnich transferów pomyśleć o kims na te pozycje tak jak pisałes Angel Lopez to byłaby dobra opcjaAsteniu pisze:Wiesz Barcelona tez nie miala rewelacyjych bocznych obroncow, a La Lige wygrywala. Mysle ze to nie bedzie stanowilo duzego problemu, choc zobaczymy ja bedzie.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 07 wrz 2007, 5:21
A co on bedzie nas szantazowal, choc szczerze wlasnie tego sie mozna obawiac, bo to wlasnie pilkarz ktory to potrafi.vakabayashi pisze:
to sie obrazi i bedzie dym![]()
PO pierwsze moglby, ale nie musialby.vakabayashi pisze:
j r r w formie i z odpowiednim doświadczeniem mógłby powtórzyć swoja swietna wspołoprace z Forlanem a i dałby też Atletico kilka nowych rozwiązan w pomocy
Wiesz moze wczesniej zle napisalem, tzn napewno zle. Jezeli chodzi o lewa obrone to jest ona bardzo dobrze obsadzona, bo pilkarze takich jak Antonio Lopez i Pernia chcialoby miec duzo zespolow.vakabayashi pisze:
ja nie mówie ze to bedzie główny problem jednak uważam ze mogli na fali letnich transferów pomyśleć o kims na te pozycje tak jak pisałes Angel Lopez to byłaby dobra opcja
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 07 wrz 2007, 8:28
Asteniu pisze:I tu ponaglam moje pytanie za ile on przeszedl do Villarrealu ???
Kod: Zaznacz cały
Działacze obydwu zespołów poinformowali o porozumieniu w tej sprawie, ale na razie nie podali do publicznej wiadomości sumy odstępnego.iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 wrz 2007, 12:52
nie wiem nie jest to podykowane tym ze odszedł od nas i nie dlatego Reyesa krytykujeAsteniu pisze:A co on bedzie nas szantazowal, choc szczerze wlasnie tego sie mozna obawiac, bo to wlasnie pilkarz ktory to potrafi.
chcicało i to wg. marca bardzo mocnoAsteniu pisze:Ponoc Atletico nie chcialo kupic Riquelme, a jedynie wypozyczyc
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 07 wrz 2007, 14:38
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 wrz 2007, 22:53
Asteniu pisze:troche za mało jak na walke o top 4 w hiszpanii
vakabayashi pisze:ja nie mówie ze to bedzie główny problem jednak uważam ze mogli na fali letnich transferów pomyśleć o kims na te pozycje tak jak pisałes Angel Lopez to byłaby dobra opcja
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 wrz 2007, 22:59
Uwazasz, ze Ramos i Heinze sa gorsi od chociazby Perni i Seitaridisa?Jarzinho pisze:Ja zaryzykowałbym i stwierdził, że Atletico ma lepszych bocznych defensorow niż Real
Ten to raczej nie jest boczny obronca.Jarzinho pisze:Perea
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 wrz 2007, 23:03
Krzysztof Jarzyna pisze:Uwazasz, ze Ramos i Heinze sa gorsi od chociazby Perni i Seitaridisa? Powaznie?
Ten to raczej nie jest boczny obronca.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 wrz 2007, 1:04
Fabio nie miał doświadczenia w grze w hiszpanii Heinze maJarzinho pisze:Cannavaro także mial...
chyba raczej na pewno nigdy nie grał na bokuJarzinho pisze:Nie wiem czy on nie grał na skrzydle, moze nie wiele, ale grał
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio