narazie jestem w szoku , cosik watpie w taka wielka sume co ma wplynac na konto BVB , no ale nie zaprzeczam bo skad moge wiedziec jak jest naprawde ?brazzo pisze:W ostatnich latach zarówno Bayern jak i Borussia kończyły sezon w ścisłej czołówce. Oba kluby mają wspaniałe stadiony. Zarząd Bayernu Monachium postanowił wspomóc borykającą się z kłopotami finansowymi Borussie.
Jak wstępnie ustalono na konto Borussi wpłynie ok. 98 milionów euro. „Pomogliśmy Borussi w latach 80-tych gdy także mieli problemy, chcemy to znowu uczynić”. Przedstawiciele obydwu klubów spotkali się wczoraj w Dusseldorfie gdzie doszło do pierwszej wymiany poglądów. „Rozmowy były prowadzone w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze” – powiedział menadżer Borussi Dortmund.
[źródło:fcbayern.de]
czyli dochodzi do pierwszych rozmow...ciekawe na czym to by mialo polegac i czy dojdzie do skutku, nasi bracia bvb![]()
narazie tylko czekam , optymistyczne wiadomosci ktore przytoczyles brazzo troszke mnie zszokowaly , bo gdyby to okazalo sie prawda to musialbym zmienic moj swiatopoglad na temat Bayernu Monachium .... a narazie jest on dosyc negatywny i takowy mi odpowiada , no ale nie mowmy "chop" ... poczekamy na rozwoj wypadkow .. i poczekam na newsa na stronie Borussi zeby sobie na spokojnie przeczytac
pozdrawiam