Mentor pisze:Widzę, że nie zmieniłeś się ani trochę
Widzę, że wiesz kim jestem
Przyznaję, że powiedziałem to nieco na wyrost, ale spowodowane jest to być może moją niebyt dużą sympatią do Islandczyka. Trudno.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 26 wrz 2007, 18:43
Mentor pisze:Widzę, że nie zmieniłeś się ani trochę
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 26 wrz 2007, 18:49
Ale ja nie mówie, aby to była zmiana na stałe, moim zdaniem jesli Gudi jest już po kontuzji w wystarczającej formie fizycznej to powinien dostać szanse powiedzmy w ostatnich 20-15 minutach np. zamiast Bojana, który sie jeszcze w swojej karierze nagra.Henry jak nie będzie grał to również do dojdzie do optymalnej (czy chociaż niezłej) formy a to Francuz jest priorytetem a nie Islandczyk.
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2007, 18:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 26 wrz 2007, 19:03
Faucon pisze:a kim jest African, może też nam?
Pogra, pogra, ale tutaj również ważny jest nacisk kibiców. Kibice w Katalonii ostatnio oszaleli na punkcie Bojana i dos Santosa, co zresztą można zauważyć, gdy wchodzą na boisku. Cały stadion ich oklaskuje, choćby byli najważniejsi w zespole, ale to fajne jest. Gdyby taki Gudjohnsen wszedł na boisko zamiast Bojana, a Barca straciłaby punkty, to możliwe, że pojawiłyby się opinie, że Bojan mógł pomóc drużynie, zaś wpuszczenie mało kreatywnego Islandczyka było błędem.Faucon pisze:Gudi jest już po kontuzji w wystarczającej formie fizycznej to powinien dostać szanse powiedzmy w ostatnich 20-15 minutach np. zamiast Bojana, który sie jeszcze w swojej karierze nagra.
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 wrz 2007, 19:35
Przecież transfer uniemożliwiła mu kontuzjaAfrican pisze:Ja tam nie żałuję Eidura. Ma chorą ambicję i zamiast grać teraz w podstawowym składzie w którymś z klubów ligi angielskiej, to tak nawet teraz nie może być pewnym miejsca na ławce w Barcelonie. No ale, cóż jego wybór.
African pisze:Czyżby powtórka z Savioli... ? Razz
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 26 wrz 2007, 19:43
Bask pisze:rzecież transfer uniemożliwiła mu kontuzja
Miejmy nadzieję, że tak zrobiBask pisze:Może w zimę gdzieś pójdzie.
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 wrz 2007, 20:20
African... Herdek ?!Faucon pisze:a kim jest African
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 26 wrz 2007, 20:50
Nie, nie Herdek.kon2r pisze:African... Herdek ?!
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2007, 22:17
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 wrz 2007, 22:55
Czuję, że na tym się nie skończy i jeszcze jakieś bramki wpadnąZapowiada się kapitalne spotkanie
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 wrz 2007, 22:58
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 wrz 2007, 23:00
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 wrz 2007, 23:48
No ale to chyba właśnie Xavi jeśli się nie mylę zagrał kapitalną piłkę do Titiego. Ta po której Samuel aż się złapał za głowę. Chciał pewnie powiedzieć "ja bym to strzelił ze złamaną nogą"Jarzinho pisze: moze Xavi jest lekko przygaszony, ale jest dobrze.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 wrz 2007, 23:53
kon2r pisze: ale jak to z Barca bywalo po takim gradzie bramek obstawiam ze w drugiej nic niepadnie jaki kurs ?
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 27 wrz 2007, 0:21
illes
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio