Post Wyświetl pojedynczy post autor: KrystianZ » 30 wrz 2007, 16:56
KrystianZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 wrz 2007, 18:02
Skąd? Ciocia ci powiedziała?KrystianZ pisze:Słyszałem plotki że C.Ronaldo zgodził się na transfer to Realu
Real nią był, teraz właśnie wszystko się zmienia, ale ok.KrystianZ pisze:Real stał się wielką meliną gwiazd.
KrystianZ pisze:Na temat Beckhama , odsiaduje teraz swoje gwiazdorską karierę w Ameryce , według mnie z powrotem Manchester powinien jego kupić. Pasował tam idealnie.
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patryk213 » 12 lis 2007, 20:19
Patryk213

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lis 2007, 22:35
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 lis 2007, 15:03
śmiesz w to wątpic?Cris7 pisze:Sporo wniosła do tematu.
To jest dla mnie coś nowegoPatryk213 pisze:ale nie jest najlepszy na świecie
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 lis 2007, 19:41
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:36
Profesor_Futbol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 21:38
Moim skromnym osobistym zdaniem tak nie będzie. Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce) zostanie w Mu. A jeżeli już by zdecydował się na malutki transferek to gdzieś we Włoszech. Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?Uważam, że piłkarz Manchesteru United, który nazywa się Cristiano Ronaldo, zasili jeden z czołowych hiszpańskich klubów.
pekaes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sty 2008, 21:48
pekaes pisze: Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce)
pekaes pisze: Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 21:56
Cris7 pisze:Laughing
pekaes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 10 sty 2008, 14:46
pekaes pisze:Cris7 pisze:Laughing
Ja powaznie a Ty się ze mnie jak gówniarz naśmiewasz. Wiesz że na wschodzie można dużo zarobić, a chyba tylko o to chodzi CR, prawda ?
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 sty 2008, 11:41
pekaes pisze:Moim skromnym osobistym zdaniem tak nie będzie. Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce) zostanie w Mu. A jeżeli już by zdecydował się na malutki transferek to gdzieś we Włoszech. Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?
Przecież jesteś w Polsce. To dlaczego w skrócie " CR " jest ce, a nie KaJa powaznie a Ty się ze mnie jak gówniarz naśmiewasz. Wiesz że na wschodzie można dużo zarobić, a chyba tylko o to chodzi CR, prawda ?
Się położę obok, masz miejsce na podłodze ?Laughing Wink Very Happy
leże i kwicze normalnie facet rozwalasz mnie,ja Krystiano( Laughing )widze jak kopie węgiel w Doniecku Laughing Surprised
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 11 sty 2008, 15:06
Jasne że mam miejsce,dla ciebie zawsze się znajdzieLoczek pisze:Się położę obok, masz miejsce na podłodze ?Laughing Wink Very Happy
leże i kwicze normalnie facet rozwalasz mnie,ja Krystiano( Laughing )widze jak kopie węgiel w Doniecku Laughing Surprised![]()
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomuś » 07 lut 2008, 15:33
ziomuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 lut 2008, 16:22
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio