Cristiano Ronaldo - Strona 19

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
KrystianZ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KrystianZ » 30 wrz 2007, 16:56

Słyszałem plotki że C.Ronaldo zgodził się na transfer to Realu, cieszę się że to są tylko plotki dlatego że Real stał się wielką meliną gwiazd. 1) Rozwój umiejętności Ronaldo zatrzymałby się 2) Wydaje mi się że nie wniósł by za dużo do drużyny. Na temat Beckhama , odsiaduje teraz swoje gwiazdorską karierę w Ameryce , według mnie z powrotem Manchester powinien jego kupić. Pasował tam idealnie.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 wrz 2007, 18:02

KrystianZ pisze:Słyszałem plotki że C.Ronaldo zgodził się na transfer to Realu
Skąd? Ciocia ci powiedziała?

KrystianZ pisze:Real stał się wielką meliną gwiazd.
Real nią był, teraz właśnie wszystko się zmienia, ale ok.

KrystianZ pisze:Na temat Beckhama , odsiaduje teraz swoje gwiazdorską karierę w Ameryce , według mnie z powrotem Manchester powinien jego kupić. Pasował tam idealnie.
:lol:

Awatar użytkownika
Patryk213
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patryk213 » 12 lis 2007, 20:19

Myślę ,że Ronaldo jest niezły ,ale nie jest najlepszy na świecie 8)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lis 2007, 22:35

Dzięki za opinię. Sporo wniosła do tematu.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 lis 2007, 15:03

Cris7 pisze:Sporo wniosła do tematu.
śmiesz w to wątpic? :roll:

Patryk213 pisze:ale nie jest najlepszy na świecie
To jest dla mnie coś nowego :P

Ciesze się, ze kolega rozjaśnił mi sylwetke tego zawodnika. :wink:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 lis 2007, 19:41

ja uwzam ze Cristiano nie ejst najlepszy na swiecie ale na pewno jest dobrym zawodnikiem.ostatnio strzelil Blackburn dwa gole dzienki cfzemu MAnu wygralo 2-0 :d Osobioscie uwzam ze portugalczyk przesadza z iloscia zelu czy co to ma na glowie.tak czy siak laski na niego leca ale mi tu smierdzi metroseksualizmem.mimo to jesli chodzi o gre to chyba moj najbardziej ulubiony zaowdnik w Manchseterze.

Profesor_Futbol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:36

Uważam, że piłkarz Manchesteru United, który nazywa się Cristiano Ronaldo, zasili jeden z czołowych hiszpańskich klubów. Pewnie zapytacie mnie dlaczego, a ja odpowiem dlatego, że zawodników z Półwyspu Iberyjskiego ciągnie do gry w rodzimej lidze. Przykłady można mnożyć, ale nie chcę chwalić się swoją wiedzą. Po prostu tak będzie, a wy maluczcy jeszcze wspomnicie moje słowa.

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 21:38

Uważam, że piłkarz Manchesteru United, który nazywa się Cristiano Ronaldo, zasili jeden z czołowych hiszpańskich klubów.
Moim skromnym osobistym zdaniem tak nie będzie. Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce) zostanie w Mu. A jeżeli już by zdecydował się na malutki transferek to gdzieś we Włoszech. Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sty 2008, 21:48

pekaes pisze: Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce)
:lol:

pekaes pisze: Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?

Tak. Myślę, że na Ukrainie.

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 21:56

Cris7 pisze:Laughing

Ja powaznie a Ty się ze mnie jak gówniarz naśmiewasz. Wiesz że na wschodzie można dużo zarobić, a chyba tylko o to chodzi CR, prawda ?

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 10 sty 2008, 14:46

pekaes pisze:
Cris7 pisze:Laughing

Ja powaznie a Ty się ze mnie jak gówniarz naśmiewasz. Wiesz że na wschodzie można dużo zarobić, a chyba tylko o to chodzi CR, prawda ?
:lol: :wink: :D
leże i kwicze normalnie facet rozwalasz mnie,ja Krystiano( :lol: )widze jak kopie węgiel w Doniecku :lol: :o

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 sty 2008, 11:41

pekaes pisze:Moim skromnym osobistym zdaniem tak nie będzie. Krystiano(po polsku bo jestesmy w Polsce) zostanie w Mu. A jeżeli już by zdecydował się na malutki transferek to gdzieś we Włoszech. Jak myslicie. Czy taki gracz jak Kris może zakonczyc kariere na wschodze?

Zmiażdżyłeś moje szare komórki pekaes. Po polsku mam Ci napisać, bo w Polsce jesteśmy? Ok. Tak więc nie wyobrażam sobie, żeby Kristjano Ronaldo który gra w Menczestrze Junajted zdecydował się kiedykolwiek na malutki ( i to podkreślam grubymi liniami ) transfer ( po polsku - sprzedaż przez klub i podpisanie kontraktu, czyli umowy, dzięki której będzie zarabiał ojro, euro, czy jak Ty to nazywasz, dutki ) we Włoszech. Na wschodzie kończyć karierę? Gdzie niby ? Rosja ? Ukraina ? Ty, a może Uzbekistan, Turkmenistan ?
Przecież jesteś w Polsce. To dlaczego w skrócie " CR " jest ce, a nie Ka :lol: ?
Laughing Wink Very Happy
leże i kwicze normalnie facet rozwalasz mnie,ja Krystiano( Laughing )widze jak kopie węgiel w Doniecku Laughing Surprised
Się położę obok, masz miejsce na podłodze ? :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 11 sty 2008, 15:06

Loczek pisze:
Laughing Wink Very Happy
leże i kwicze normalnie facet rozwalasz mnie,ja Krystiano( Laughing )widze jak kopie węgiel w Doniecku Laughing Surprised
Się położę obok, masz miejsce na podłodze ? :lol: :lol:
Jasne że mam miejsce,dla ciebie zawsze się znajdzie :wink: ,i dla Krystiano też :D :lol:

Awatar użytkownika
ziomuś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomuś » 07 lut 2008, 15:33

Moim daniem Krystiano :lol: momentami trochę nadużywa dryglingów zamiast podać do kolegi z drużyny. Samolubna gra to chyba jedyna jego wada bo technikę i strzał ma na najwyzszym poziomie. Średnio go lubię ale przyznaję że jest najlepszy na świecie.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 lut 2008, 16:22

Dziś Cris wyznal ze po wypelnieniu kontraktu chce opuscic MU narzecz La Liga . Co o tym wszystkim myślicie czyżby mamusia mu za dużo nagadałą o wspanialym i glaktycznym Realu że ten już myśli o wypełnieniu kontraktu w Angli i przenosin do Hiszpani ?? Moim zdaniem chłopak chcialby w przyszlosci wykorzystac calkowicie swoja technike a La Liga jest poprostu do tego stworzona , w Anglii gra sie ostrzej i nie zawsze technika jest tu nakbardziej potrzebna. Ciekawe co na to wszystko działacze i prezesi potentatw La Liga.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”