Wątpię. Del Piero jest profesjonalistą, być może wybiło go to z równowagi, ale wydaje mi się, że problemy z kontraktem nie są przyczyną słabej formy.maestro pisze:Trudno powiedzieć co jest przyczyną spadku formy, czyżby ten kontrakt??
Zobaczymy jak mi wyjdzie. Pisałeś mądrze, ale nie byłbym sobą, gdybym trochę nie pocytował.DarkSnake pisze:Dlugie jak Trylogia Sienkiewicza ale tak mi wyszlo
Niby ok, niby wszystko w porządku, a jednak widzę w tym fragmencie pewien atak na Juventus. Mianowicie 'Mam nadzieję...' było kompletnie niepotrzebne. Czuję się urażony bo oznacza to mniej więcej tyle, że tylko czekasz na kolejną aferę z udziałem Juventusu. Nie dziwię Ci się w ogóle, masz prawo, ale proszę - nie pieprz mi tak na forum bo mi się rzygać chce jak czytam takie teksty.DarkSnake pisze:Nie chce zaczynac o tym, ze Juve stalo sie zakala Serie A, ze z Moggim na czele niszczyli Calcio, ze byli oszustami i zlodziejami. Glownie pewnie mowil bym po to aby "oddac cios" wobec atakow na Inter. A tak naprawde chyba nikt z nas, fanow Serie A, nie chce o tym pamietac. Bo to przeszlosc. Mam nadzieje..
Widzisz - piszesz jedynie o Juve i Milanie. Zapomniałeś, że klubów zamieszanych w Calciopoli było więcej? Serie A zawsze będzie kojarzona z oszustwami bo same Włochy to kraj mafii i przekrętów, a jeśli dodać do tego wielką miłość mieszkańców Półwyspu Apenińskiego do futbolu stwierdzenie 'brudna liga' nie jest kłamstwem. Tak było zawsze, i tak zapewne zawsze będzie.DarkSnake pisze:Chcialem w koncu widziec zdrowa rywalizacje, marzylem by Serie A po malu przestala byc kojarzona z oszustwami Juve i Milanu, ze rozgrywki beda stac na coraz lepszym poziomie..
Dokładnie. Cisza z waszych ust jest skarbem.DarkSnake pisze:nterisci tez badzcie cicho, bo badz co badz od lat 90tych Inter przestal byc tym Interem, ktorym byl wczesniej. Wiec nie mamy powodow sie napinac. To, ze nie bylismy zawiklani w afery calciopoli tez zawdzieczac mozemy Morattiemu, kto wie co by bylo gdyby, nie daj Boze, jaki frajer kiedys przejal nasz klub?
Przypomnij nam inne. Poza tym "Czemu widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?"DarkSnake pisze:Calciopoli to takze nie byla pierwsza afera z udzialem Juve!
Milanowi sprzyjało takie szczęście, że mieli Kakę, Pirlo i SuperPippo.DarkSnake pisze:Milanowi w poprzedniej edycji LM tez sprzyjalo ogromne szczescie.
Powody są, były i będą dopóki znajdziesz kibiców Juve, Milanu, Interu i Romy w jednym miejscu. Na tym forum nigdy nie będzie spokojnie we 'włoskich' tematach. Taką mamy mentalność i Twoje puste słówka nic nie zmienią.DarkSnake pisze:Ostatnio znow zaczyna sie robic bardzo nieprzyjemna atmosfera. Niech kazdy zada sobie pytanie czy rzeczywiscie sa do tego powody?
To już nie jest śmieszne. Ignorant.DarkSnake pisze:Kazdy kibic wie, ze ostatnie lata nie byly najszczesliwsze dla Interu, ze Juventus i Milan zamieszane byly w afery itp.
W jaki sposób sprzed swojego komputera mogę wpływać na poziom Serie A?DarkSnake pisze:Wbrew pozorom, my kibice, tez mamy wklad w to, jak atrakcyjny jest poziom ligi.
Długie bo lałeś wodę : )DarkSnake pisze:Sorry, ze takie dlugie
Miłego wieczoru.
EDIT.
Łukasz jak zwykle błyszczy, oklaski.