Życzę ci jak najgorzej, żeby ci sie w życiu nie powiodło itd.
Nie żałuje tego co wyrazilem.
Pozdro.
EOT
Dzięki :* // Mentor
na zlocie, podczas gry Akarin siatke mu założył
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 paź 2007, 23:56
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 11 paź 2007, 0:06
Cieszę się, że nareszcie wziąłeś się za edukację. Lepiej późno niż wcale. Obawiam się tylko, że deficyt inteligencji utrudni Ci zdobywanie wiedzy, ale to nic. Na pewno jakoś dasz sobie radę.
Qter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 paź 2007, 15:47
ba, nawet tych siatek było więcej niż jednakaczy pisze:na zlocie, podczas gry Akarin siatke mu założył// fieldy
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 paź 2007, 16:44
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 paź 2007, 17:01
Były takie wstępne plany, ale wybrałem koncert Pidżamy w Twoim mieście.mistyk pisze:Ponawiam swoje pytanie. Wybiera sie ktos jutro do Włoclawka na U-21?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 paź 2007, 17:04
A to Pidzama w Toruniu bedzie? ee i tak wole meczCris7 pisze:Były takie wstępne plany, ale wybrałem koncert Pidżamy w Twoim mieście.mistyk pisze:Ponawiam swoje pytanie. Wybiera sie ktos jutro do Włoclawka na U-21?
Visca el Barca
Hala Madrid
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 11 paź 2007, 19:56
Nie nazwałbym tego miłością, ale sympatią do niego, która po odejściu do Realu znacznie zmalała.Mentor pisze:A Ty z powodu miłości do niego
A powiedz mi w czym to niby Gudjohnsen jest lepszy od Argentyńczyka ? zgadzam się z jednym - jest bardziej wszechstronny.Mentor pisze:Chyba za bardzo bym się nie pomylił gdybym tak napisał.
Mentor pisze:Jeżeli Gudjohnsen swoimi występami w Barcelonie stracił swoje dobre imię to ja nie mam więcej pytań
Jak wygląda ? to ja mówię, że Saviola jest słaby, be i inne zło chociaż strzelił dla Barcelony wiele ważnym bramek, potrafił być najlepszym strzelcem w zespole ? nie wydaje mi się. Potrafię docenić umiejętności danego zawodnika. Gudjohnsena też szanuję, nie mówię na niego drewno itp. bo wiem, że swoje potrafi, ale w Hiszpanii na pewno tego nie pokaże. To ja zawodnik stworzony do wyspiarskiego stylu gry.Mentor pisze:Już nawet nie chce mi się więcej pisać na ten temat bo wiem jak wygląda dyskusja z Tobą.
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 paź 2007, 21:10
Mentor pisze:To był PIERWSZY sezon Eidura. Pierwszy sezon po którego zakończeniu nic nie wskazywało, że dalsze losy tak się potoczą.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2007, 2:27
Włodarze Arsenalu uregulują za hiszpańskiego piłkarza, Frana Meridę, rachunek na kwotę 2,2 mln funtów. Pieniądze trafią do kasy FC Barcelony, która wygrała proces sądowy wytoczony młodemu Hiszpanowi.
Powodem procesu był fakt, iż Mérida w wieku 15 lat opuścił Camp Nou i tuż po ukończeniu 16 roku życia podpisał kontrakt z Kanonierami. Wywołało to wówczas furię u działaczy ligi hiszpańskiej.
Wyrokiem sądu Mérida jest więc winien Katalończykom 2,2 mln funtów, które w jego imieniu zapłaci Arsenal.
Działacze Arsenalu uważają, iż postąpili właściwie, natomiast klub nie jest w jakikolwiek sposób powiązany z tą sprawą.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 paź 2007, 9:31
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 paź 2007, 9:43
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 12 paź 2007, 10:14
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2007, 10:17
kradzenie ? Jakby się piłkarz i jego rodzice nie zgodzili, to zostałby tam gdzie był. Jakby miał gwarancje gry - to zostałby.rkoeman pisze:choc powinno jako ze kradzenie pilkarzy z klubow francuskich i hiszpanskich jest rzecza naganna
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 paź 2007, 11:51
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2007, 11:56
własnie. Dlatego pisanie o kradzieży jest nie na miejscu.rkoeman pisze:szkoda ze prawo nie jest takie same
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio