F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 26

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 sty 2005, 21:24

co myslicie o transferze Albertiniego do Barcy?
jaosobiscie uważam, że mógłby sie sprzydać i pomóc w utrzymaniu fotela lidera!!
mógłby zastapic Marqueza na pozycji defensywnego pomocnika a ten mógłby wrócic na srodek obrony!! tak by było najlepiej :lol:
co otym sądzicie??

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 20 sty 2005, 21:38

Rafa lepiej sobie radzi na pivocie, ale zawsze to jakis plus miec wiecej defensywnych pomocnikow, bo Gerard cos wolno powraca do zdrowia; oby ten Iaquinta jak najszybciej przyszedl do klubu

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 21:59

albertini napewno sie przyda, chocby by odciazyc pierwszy sklad, marquez na pivocie dobrze sobie radzi, ale na obronie gra oleguar, ktorego szybko trzeba z tamtad wyrzucic. albertini nie ma byc zawodnikiem kluczowym czy cos w tym stylu tylko zapchajdziura, a w tym mysle ze sobie poradzi. co do iaquinty, to na moje jest stanowczo za drogi, ale na ten temat juz mowilem

pozdro

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 20 sty 2005, 22:10

tego piłkarza nazwiskiem Iaguinta wogóle nie znam nawet nie wiem jaki kraj reprezentuje ani ile ma lat i na jakiej gra pozycji chociaż z tego co przeczytałem powyżej to stwierdzam że jako cofnięty środkowy pomocnik ale nie jestem pewien, a jeśli chodzi o Albertiniego to nie wiem czy jest to dobry ruch transferowy bo piłkarz ten ma 34 lata i napewno wiele porzytku Barca nie będzie miała z tego piłkarza w następnych sezonach no chyba że działacze myślą tylko i wyłącznie o tym sezonie, dziwi mnie to bo po co wydawać kasę na piłkarzy którzy już myślą o założeniu butów na kołek??

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 22:21

kamuflasz pisze:tego piłkarza nazwiskiem Iaguinta wogóle nie znam nawet nie wiem jaki kraj reprezentuje ani ile ma lat i na jakiej gra pozycji chociaż z tego co przeczytałem powyżej to stwierdzam że jako cofnięty środkowy pomocnik ale nie jestem pewien, a jeśli chodzi o Albertiniego to nie wiem czy jest to dobry ruch transferowy bo piłkarz ten ma 34 lata i napewno wiele porzytku Barca nie będzie miała z tego piłkarza w następnych sezonach no chyba że działacze myślą tylko i wyłącznie o tym sezonie, dziwi mnie to bo po co wydawać kasę na piłkarzy którzy już myślą o założeniu butów na kołek??
iaquinta gra w udinese jako napastniki i strzelil w serie a bodajze 6 goli, albertini bedzie tylko wypozyczony do konca sezonu i jak mowilem prawdopodobnie bedzie tylko zapchajdziura

Awatar użytkownika
Miquś
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 21 sty 2005, 9:27

Iaquinta??To chyba będzie wzmocnienie Barcy, ponieważ to jest dobry napastnik. Dużo bramek nie strzela, 6 narazie w Serie A, napewno nie przeszedłby do Blaugrany gdyby nie kontuzja Larssona.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 sty 2005, 12:43

Miquś pisze:Iaquinta??To chyba będzie wzmocnienie Barcy, ponieważ to jest dobry napastnik. Dużo bramek nie strzela, 6 narazie w Serie A, napewno nie przeszedłby do Blaugrany gdyby nie kontuzja Larssona.
jeszcze nie jest pewne że przejdzie do Barcy, napewno rozstrzygnie sie wszystko w następnym tygodniu!!! jednak jakby przyszedł to może zostanie odjawieniem drugiej częsci sezonu?

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 18:31

Zawodnik, o którym toczy się dyskusja - Vincenzo Iaquinta. Jest to bardzo szybki i dobrze wyszkolony technicznie napastnik, który, razem ze swoim Udinese jest objawieniem Serie A i jak na razie zajmują świetne, 3 miejsce. Bardzo dobrze układała sie Iaquincie współpraca z Antonio di Natale i tworzyli groźny duet.

Szerzy się ignoranctwo na forum...cecha, której wybitnie nie toleruję, choć z natury nie jestem typem krzykacza i człoweika skorego do kłótni.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 sty 2005, 18:32

A co sądzicie o baardzo prawdopodobnym sprowadzeniu do Katalonii Maxiego Lopeza? Ja jestem za, bo to dobry piłkarz... 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 18:39

Anka pisze:A co sądzicie o baardzo prawdopodobnym sprowadzeniu do Katalonii Maxiego Lopeza? Ja jestem za, bo to dobry piłkarz... 8)
bardzo prawdopodobne to juz chyba z 10 transferow bylo. maxi - drugi saviola, nie musze przypominac jaka kase dali za saviole i lipa. maxi nie jest taki drogi, ale po co?? wole saviole, przeciez w poprzednim sezonie strzelil bodajze 14 goli (moglem sie pomylic), a nie gral w kazdym meczu. jest spoza UE, a saviola nie.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sty 2005, 19:28

zawdi pisze:
Anka pisze:A co sądzicie o baardzo prawdopodobnym sprowadzeniu do Katalonii Maxiego Lopeza? Ja jestem za, bo to dobry piłkarz... 8)
bardzo prawdopodobne to juz chyba z 10 transferow bylo. maxi - drugi saviola, nie musze przypominac jaka kase dali za saviole i lipa. maxi nie jest taki drogi, ale po co?? wole saviole, przeciez w poprzednim sezonie strzelil bodajze 14 goli (moglem sie pomylic), a nie gral w kazdym meczu. jest spoza UE, a saviola nie.
N myśle, że Saviole stać na jeszcze, wiecej niż teraz pokazuje. Działacze Barcy probowali go ściagnąć już teraz, ale to się nie udało. On w obecnej sytuacji by się Wam przydał. Myśle, że jak wróci po sezonie to będzie wreszcie grał na miarę swych nie przeciętnych umiejętności, chodziaż nie twierdze, że do tej pory grał słabo :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sty 2005, 19:37

Maxi byłby dobrym wzocnieniem gdyż ma paszport włsoki wiec mógłby grac spokojnie w lidze i pozatym mógłby tez grac w lidze mistrzów :lol:
dlatego czekam jak sie ta sprawa zakonczy, mam nadzieje ze pozaytywnie :lol:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 22 sty 2005, 21:31

noi Maxi Lopez w Barcelonie... jutro podpisze kontrakt

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 21:55

barca zmiazdzyla santander 3:0
eto,o 8, ronaldinho 74, deco 77

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sty 2005, 23:18

brawo Barca :lol: kolejna pewna wygrana i dopisujemy 3 punkciki :P
a teraz mam pytanie do tych co twierdzili, że Barca przechodzi kryzys? i co dalej tak uważacie? w dzisiejszym meczu jakby piłkarze wykorzystali 50% sytuacji 100% to byłoby z 6 -0 :P
pozdro

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”