Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 paź 2007, 14:36
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 paź 2007, 16:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 paź 2007, 16:40
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 paź 2007, 20:06
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 paź 2007, 21:30
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 17 paź 2007, 21:06
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 paź 2007, 23:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 17 paź 2007, 23:35
To tez jest jakies wyjscie, choc wariant ze skrzydlami Ro-Ro bardziej mi odpowiadaRealFan pisze:Bestia
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 17:16
Na formie na pewno nie, ale Robinho zagrał cały mecz, a w dodatku takie długie podróże są męczące. Zobaczymy czy Schuster z tego powodu da mu zagrać od początku. Ale to mogłoby oznaczać ławkę dla Robbena, bo tak jak mówiłem jest opcja, która bardziej mnie przekonuje. Tak, wiem mogę być subiektywny przez to, jaką sympatią darzę Julio, ale tutaj w moich rozważaniach chyba tego nie widać?Makis pisze:Pozostaje miec nadzieje, ze podroze za ocean zbytnio sie na formie naszych pilkarzy nie odbija.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 18 paź 2007, 17:20
ma przerwe na mecze reprezentacjiMakis pisze:Gdzie reszta "bialej ekipy"
w zalewie dosyć smiesznych spekulacji prasowych (Villa, Cesc)RealFan pisze:Mi bardziej przypadły do gustu plotki o Artecie, niż o jakimkolwiek innym zawodniku.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 17:26
Nie chcemy ryzykować pogłębienia urazu. W Realu Schustera grają zawodnicy tylko w 100% zdrowi. I prawidłowo, bo później moglibyśmy się obudzić z ręką w nocniku.vakabayashi pisze:co do Gutka na ile info jest pewne bo jak narazie to Marca spekuluje, ja bym zrobił odwrotnie zaryzykował Gutiego z Espanoyolem a odpuścił mu Olympiakos
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 18 paź 2007, 18:41
Guti jest kontuzjowany, potwierdziła to oficjalna strona. Ma jakiś problem z Achillesem w prawej nodze.co do Gutka na ile info jest pewne bo jak narazie to Marca spekuluje, ja bym zrobił odwrotnie zaryzykował Gutiego z Espanoyolem a odpuścił mu Olympiakos Wink
Klatus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 18 paź 2007, 21:00
Klatus pisze:Równie dobrze możemy zagrać na skrzydłach z Robbenem i Robinho, w ataku Raul z Ruudem i za nimi Sneijder i jeden defensywny Diarra.
Remik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 21:04
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 18 paź 2007, 21:11
Remik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio