Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 wrz 2007, 20:30
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 27 wrz 2007, 20:43
Kod: Zaznacz cały
Brązowe medalistki poprzedniego mundialu będą przeciwniczkami Polek w półfinale mistrzostw Europy,. Drugą parę półfinałową utworzyły Włoszki oraz Rosjanki.
Tuż po zakończeniu meczu pomiędzy Polską i Holandia doszło do losowania par półfinałowych. Podopieczne Marco Bontity zmierzą się w walce o kolejny finał mistrzostw Europy z Serbkami, które poniekąd Polkom właśnie zawdzięczają to, że znalazły się w półfinale.
Pierwszy mecz półfinałowy pomiędzy Rosją oraz Włochami rozegrany zostanie w sobotę o 16:30. O gbellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2007, 22:52
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2007, 23:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 wrz 2007, 23:12
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 27 wrz 2007, 23:12
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2007, 1:41
Ja się nie dziwię, teraz też się rzuca w oczyBabel pisze:A siatkówke kobieca ogladam rzadko, ale kiedyś widziałem jej mecz jeszcze w Pile i od razu rzuca się w oczy
Ale jaki zdesperowany ten 'lizak' - 'pomóżce mi proszę'fieldy pisze:się śmiejesz, a pewnie sam pisałeś Laughing
Choć w półfinale na pewno stawka meczu da znać o sobie i świadomość że to jest mecz o być albo nie być i chociażby z tego powodu będzie trudniej. Ale jeśli nie ironizowałeś Bablu czy co tam jeszcze to ja bym polemizował. Bo one już 100 razy lepiej zaprezentowały się niż siatkarze którzy na 'dzień dobry' popsuli wszystkim humory i cały czas grali słabo a siatkarki przynajmniej w moich oczach już są wygrane. Tyle radości co dają i przyciągają coraz więcej Polaków przed TV a także do hali (ponoć dzisiaj z każdą minutą na hali było więcej Polaków i przyjeżdżali oni po pracy z sąsiednich krajów aby zobaczyć chociaż dwie ostatnie piłki PolekBabel pisze:I w tym momencie te sześc zwyciestw sie nie liczyć jesli skonczymy na czwartym miejscu. Tak jak nasi panowie w LŚ. Szczerze 4 miejsce niczym się nie różni od 11 lokaty panów. Niestety.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 wrz 2007, 8:00
Życzenie wczoraj zostało spełnione.p.s wypieprzcie tego Babiarza ze studia, bo jest strasznie irytujący.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 wrz 2007, 9:31
Nie ironizowałem. Oczywiscie nawet przy czwartym miejscu nikt nie uczyni tragedii (taka miała miejsce w przypadku panów). Dodatkowo mając w pamięci katastrofe pań na MŚ to nawet czwarte miejsce jest wielkim sukcesem. Ale jak się spojrzy na to z perspektywy czasu to pamięta się tylko medalistów. Czwarte miejsce medalu nie daje, podobnie jak jedenaste. Tutaj najlepszym przykładem są Włosi i ich liga. Wiecie, że w Serie A medale i puchar dostaje tylko pierwsza druzyna? Wydaje mi się, że to dobre podejscie psychologiczne, bo zawodnik uczy sie, ze liczy się tylko jedna lokata. Każda inna to porażka.Yukasz pisze:Ale jeśli nie ironizowałeś Bablu czy co tam jeszcze to ja bym polemizował. Bo one już 100 razy lepiej zaprezentowały się niż siatkarze którzy na 'dzień dobry' popsuli wszystkim humory i cały czas grali słabo a siatkarki przynajmniej w moich oczach już są wygrane.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 30 wrz 2007, 17:51
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2007, 17:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 30 wrz 2007, 20:38
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 paź 2007, 17:27
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 02 lis 2007, 11:43
Babel pisze: Liga gra, miała być najsilniejsza do lat a jest jakaś taka bezpłciowa, a z 60 procent zespołów ma problemy z graniem środkiem. Pewnie z czasem się rozkreci
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 lis 2007, 13:38
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio