PS. Coś mi się wydaje, że w najbliższym meczu przełamiemy niemoc na wyjeździe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 12 lis 2007, 17:26
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 lis 2007, 18:31
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2007, 19:04
Huntelaar za Ronaldinho? Miałby on może pełnić rolę Maxiego Lopeza czy może widzisz dla niego jakąś inną rolę niż rezerwowego (i to dość dalekiego od składu) napastnika?Berik pisze:Sprzedac go za grube pieniadze i zainwestowac w Hunteelara czy Maxiego Rodrigueza - to jest moj pomysl.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2007, 19:17
Nie rozumiem tego zachwytu Hunteelarem.Berik pisze:Sprzedac go za grube pieniadze i zainwestowac w Hunteelara czy Maxiego Rodrigueza - to jest moj pomysl.
Błędem było kupowanie kolejnej gwiazdy (czyt. Henry).Berik pisze:Jest wielkim pilkarzem ale nie mozna powtarzac bledow Realu z okresu Pereza.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 lis 2007, 20:14
na wiecej nie mam czasu. Niestety ale maturka to duzo wazniejsza sprawaMentor pisze:Nie potrafiłbym odnieść się do tego tematu w kilku zdaniach tak jak to zrobił przedmówca
Widzialbym, w tym inwestycje na przyszlosc. I Klaas i Maxi to zawodnicy, jakich rzucilem, nie zastanawiajac sie glebiej nad innymi mozliwosciami. Moim zalozeniem bylo kupno 2 czy 3 grajkow zamiast jednej wielkiej gwiazdy. I wole zawodnika z mniejszym nazwiskiem, niz kolejnego pilkarza do naszego gwiazdozbioru. Zawodnikow z wielkim nazwiskiem mamy chyba nawet zbyt duzo.Mentor pisze:Huntelaar za Ronaldinho? Miałby on może pełnić rolę Maxiego Lopeza czy może widzisz dla niego jakąś inną rolę niż rezerwowego (i to dość dalekiego od składu) napastnika?
a ja tam wierze w jego talent;]Mentor pisze:Maxi Rodriguez jest fajny bo strzelił jakieś fajne gole na Mundialu, ale w europejskiej piłce nie osiągnął jeszcze nawet statusu bardzo dobrego piłkarza i trudno wyczuć, aby miał ku temu predyspozycje.
mozliwe, ze z ewentualnymi nowymi graczami zamiast Dinho sie troche zapedzilem, ale to bylo pod wplywem chwili. Ale i tak bede sie trzymal wersji 3 nowych pilkarzy za Ronniego. Przynajmniej na dzien dzisiejszy, ale jak to sie mowi : "nigdy nic nie wiadomo, wszystko sie moze zmienic".Mentor pisze:Tak czy inaczej wolałbym się wstrzymać z wymyślaniem piłkarzy, których możemy sprowadzić po sprzedaży Dinho
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2007, 20:20
A ja wolę zawodnika, który się nam przyda. Po prostu.Berik pisze:I wole zawodnika z mniejszym nazwiskiem, niz kolejnego pilkarza do naszego gwiazdozbioru.
Taka możliwość nie istnieje nawet gdyby przyjąć, że Dinho odejdzie. Kadra jest na tyle liczna, że i tak ktoś zawsze musi siadać nawet nie na ławce a na trybunach.Berik pisze:Ale i tak bede sie trzymal wersji 3 nowych pilkarzy za Ronniego.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 lis 2007, 20:39
wyjazdy:Janio pisze:Coś mi się wydaje, że w najbliższym meczu przełamiemy niemoc na wyjeździe
nigdy nic nie wiadomo bo rok temu o tej porze Real też miał kryzys i równie dobrze Barcelona moze grać za niedługo jak z nutJanio pisze: przestaję śmiać się z hasła: "kryzys [']", gdyż kryzys stał się faktem i nie ma co udawać, że tak nie jest
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 lis 2007, 20:48
Wedlug mnie nie byl to blad - wrecz przeciwnie. Mozna powiedziec, ze Rijkard mial nosa "przeczuwajac" kontuzje Eto`o od razu na poczatku sezonu. Taki jezpol jak Barcelona musi miec kluczowej swiaty zmiennika w ataku wlasnie z powodu takich sytuacji jak kontuzja ktoregos z graczy. Gdy decydowano sie na jego transfer to przeciez nie mozna bylo przewidziec, ze tak dlugo zajmie mu dostosowywanie sie do stylu gry druzyny. Zgadzam sie, ze Henry poki co nie pokazal tak naprawde dlaczego jest jednym z najlepszych w swoim fachu. Wierze jednak, ze nam to udowodni.guru pisze: Błędem było kupowanie kolejnej gwiazdy (czyt. Henry).
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 12 lis 2007, 22:31
Zwolnili Rijkaarda ?!PS. Coś mi się wydaje, że w najbliższym meczu przełamiemy niemoc na wyjeździe
Sześćdziesiąt baniek. Dowcipniś.Berik pisze:Poki Ronni jest wart 60 baniek, to bym to wykorzystal...
Dlatego Ty grasz w FM'a a Laporta w ch*ja. Że jeszcze nie zwolnił Rijkaarda znaczy się.Berik pisze:Sprzedac go za grube pieniadze i zainwestowac w Hunteelara czy Maxiego Rodrigueza - to jest moj pomysl.
Błędem jest jego słaba gra. Przy pracy błędem.guru pisze:Błędem było kupowanie kolejnej gwiazdy (czyt. Henry).
Kto Ci takich głupot naopowiadał?na wiecej nie mam czasu. Niestety ale maturka to duzo wazniejsza sprawa
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 lis 2007, 8:37
Miałem na myśli dzisiejszy wyjazd na mecz Copa del Rey z Alcoyanovakabayashi pisze:[...]
Racja! teraz, gdy Eto'o urwał nogę gralibyśmy z Gudim na szpicy jak rok temu. Faktycznie po co nam był ten Henry?guru pisze:Błędem było kupowanie kolejnej gwiazdy (czyt. Henry).
Chciałbym tylko przypomnieć, że w poprzednim sezonie, w sytuacji kontuzji Samu i Leo, Dinho ciągnął grę całego zespołu - został najlepszym strzelcem drużyny i to głównie dzięki jego grze do końca liczyliśmy się w walce o tytuł. Mówienie o 1,5 roku beznadziejnej gry jest IMO dużym nadużyciem... Tym bardziej, że majstra przegraliśmy jak i Messi i Eto'o już graliBerik pisze:1,5 roku beznadziejnej gry w jego wykonaniu(z przeblyskami), to stanowczo za malo dla takiego grajka.
Słaby żart w kontekście meczu z Alcoyano, o którym najwyraźniej zapomniałeś, a który miałem na myśli pisząc to co zacytowałeś...Feniks pisze:Zwolnili Rijkaarda ?!
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 13 lis 2007, 14:27
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 lis 2007, 14:35
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lis 2007, 16:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 lis 2007, 17:40
guru pisze:Błędem było kupowanie kolejnej gwiazdy (czyt. Henry).
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lis 2007, 17:51
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio