Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 lis 2007, 21:20
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 lis 2007, 21:56
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lis 2007, 23:25
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 13 lis 2007, 23:36
Silny uraz kostki wg Sportu. Ciekaw jestem ile będzie pauzował. Jeśli krótko to szczęście się go trzyma. Piłkarze tego 3-ligowca zamiast grać w piłkę grali w kościMentor pisze:Co się stało GdS? Bardzo źle to wyglądało? Jakieś przewidywania?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 lis 2007, 23:52
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 lis 2007, 12:13
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 15 lis 2007, 17:02
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 15 lis 2007, 18:20
George Jung pisze:popełnione błedy w przygotowaniach do sezonu.
George Jung pisze:spójrzmy na zawodników Arsenalu, Manchesteru - tam każdy jest w formie i naprawde nie ma róznicy kto zagra
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 15 lis 2007, 22:40
A to nie od Ryjka zależy?baziu pisze:No albo powinni zmienić układ treningu?
Zapomniałeś dodać, że ten niezgrany, nafaszerowany gwiazdami zespół bez taktyki i pomysłu na grę podczas meczu średnio utrzymuje się przy piłce ponad 60%.baziu pisze:Bo oba te kluby wiedzą że liczy się bardziej zgranie, pomysł i dobra taktyka, niż klub nafaszerowany gwiazdami.
Na jakiej podstawie tak uważasz?baziu pisze:Gra Barcy wyglada tak jakby każdy z osobna ( nie drużynowo) chciał zmienić los meczu, być na pierwszych stronach gazet i by pisali o nim "wyciągnął Barce z opresji".
To tak, jak z Twoimi postami. Piszesz i piszesz a wychodzą takie głupoty, jak w Twoim podpisie.baziu pisze:Biegają i biegają ale i tak nic z tego nie mają
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 lis 2007, 7:04
A czy ja powiedziałem ze nie?Feniks pisze:A to nie od Ryjka zależy?
Feniks pisze:Na jakiej podstawie tak uważasz?
Feniks pisze:Zapomniałeś dodać, że ten niezgrany, nafaszerowany gwiazdami zespół bez taktyki i pomysłu na grę podczas meczu średnio utrzymuje się przy piłce ponad 60%.
Od moich postów się odczep. A podpis wcale nie świadczy o nich. Twoje miejsce do podpisu jest puste, czyli mam rozumieć, że Twoje posty też są puste a dokładniej wyróżniają sie pustotą?Feniks pisze:To tak, jak z Twoimi postami. Piszesz i piszesz a wychodzą takie głupoty, jak w Twoim podpisie.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 16 lis 2007, 8:26
baziu pisze:A czy ja powiedziałem ze nie?
baziu pisze:A więc kto je popełnił? Ryjek? chyba tak. No albo powinni zmienić układ treningu?
To kiedy oni podają? W przerwie meczu? Fakt, że podają jest niepodważalny bo na mecz wykonują ich (tych podań) ponad czterysta. Dwa razy więcej od rywala.baziu pisze:Prosta zasada, żaden Ci nie poda do lepiej ustawionego kolegi w polu karnym, tylko drybling i strzał jak widać nie skutercznie.
Tak. Możesz nawet myśleć, że rozmawiasz z Jerzym Dudkiem.baziu pisze:Od moich postów się odczep. A podpis wcale nie świadczy o nich. Twoje miejsce do podpisu jest puste, czyli mam rozumieć, że Twoje posty też są puste a dokładniej wyróżniają sie pustotą?
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 lis 2007, 12:43
Mówiłem tutaj o polu karnym. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.Feniks pisze:To kiedy oni podają? W przerwie meczu? Fakt, że podają jest niepodważalny bo na mecz wykonują ich (tych podań) ponad czterysta. Dwa razy więcej od rywala.
No chodzi nam o to samo, tu źle sie poprostu wyraziłem. Powinno być na końcu do dane '.....albo zastanowić się nad zmianą managera jężeli Barca nie zacznie lepiej grać'Feniks pisze:baziu napisał:
A czy ja powiedziałem ze nie?
baziu napisał:
A więc kto je popełnił? Ryjek? chyba tak. No albo powinni zmienić układ treningu?
Feniks pisze:Tak. Możesz nawet myśleć, że rozmawiasz z Jerzym Dudkiem.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 16 lis 2007, 17:45
W polu karnym nie drybluje się ani nie strzela, tylko podaje. Tworzysz historię.Mówiłem tutaj o polu karnym. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.
Najgorsze to jest to, że ludzie zaczynają mu współczuć i twierdzą, że to może nie wina Ryja i jego zmiana może nie wyjść na dobre zespołowi.baziu pisze:albo zastanowić się nad zmianą managera jężeli Barca nie zacznie lepiej grać
Anonimowo pisałby co chce.baziu pisze: Jerzy Dudek wydaje mi się że bronił by raczej swojego klubu, a nie Barcy.
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 lis 2007, 18:26
Feniks pisze:W polu karnym nie drybluje się ani nie strzela, tylko podaje
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 16 lis 2007, 18:41
Tak. Jak ktoś jest lepiej ustawiony to powinien strzelać. Ewentualnie jak nie ma jeszcze piłki to powinien ją przyjmować, bądź przygotowywać się do jej bezpośredniego skierowania w światło bramki.baziu pisze:No czyli uwazasz że jak ktoś jest lepiej ustawiony na polu karnym to ma nie podawać tak? tylko strzelac i dryblować aż wyląduje na trubynach?
Feniks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio