Teraz są ferie, więc w najbliższym czasie powinienem coś napisać
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sty 2005, 15:44
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 15:47
Kamilo pisze:Ja niewiem czy umiem pisać felietony jeszcze nigdy nie probowałem chodziaż miałęm taki zamiar, ale chyba zabrakło mi odwagi. Może teraz zdecyduję sie coś napisać oczywiście o Bundeslidze bo na tym znam się najlepiej![]()
Teraz są ferie, więc w najbliższym czasie powinienem coś napisać
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 sty 2005, 16:43
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 16:58
bellus pisze:bede brutalny, smitu powiem tak do Gombrowicza Ci duzo brakuje....
oceniam tekst na 3 minus za dobre checi wzasadzie; gdybym mial pisac konkretnie co mi się nie podobało to bym napisał post porównywalny lub dłuższy niż twój felieton. Jednak próbuj dalej, jeśli tylko sprawia Ci to radość. Bo mi radości nie sprawa czytanie takich felietonów.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 22 sty 2005, 17:22
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 17:28
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 17:40
Kotek pisze:Nie tak źle ale i nie tak dobrze. Moim zdaniem średnio średni tekstAle jak dojdziesz do wprawy to myśle, że Twoje felietony będą naprawdę dobre.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 17:42
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 17:45
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 22 sty 2005, 17:48
Szanuje twoją krytyke ale widze po twoich 8 ostrzezeniach, że sie skupiłeś tylko na krytyce więc lepiej sam coś napisz "mistrzu"to chętnie sobie pokrytykujemy razem.ok?zawdi pisze:zenada, stary, zenada, tylko tyle!! nie chce mi sie tego szerzej komentowac, bo nie ma to wiekszego sensu!! ode mnie dostajesz 1,5/10 (0,5 za checi). nie pisz wiecej.
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 17:53
King_of_CKM pisze:Szanuje twoją krytyke ale widze po twoich 8 ostrzezeniach, że sie skupiłeś tylko na krytyce więc lepiej sam coś napisz "mistrzu"to chętnie sobie pokrytykujemy razem.ok?zawdi pisze:zenada, stary, zenada, tylko tyle!! nie chce mi sie tego szerzej komentowac, bo nie ma to wiekszego sensu!! ode mnie dostajesz 1,5/10 (0,5 za checi). nie pisz wiecej.![]()
![]()
![]()
![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 18:00
sam tego chcialessmitu pisze:normalnie prosze o ocene i komentarze![]()
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 18:05
zawdi pisze:sam tego chcialessmitu pisze:normalnie prosze o ocene i komentarze![]()
![]()
4/10, za duzo "pupili", moglbym troche popolemizowac z twoja wypowiedzia, ale nie od tego jest ten temat.
do kinga ckmu: duza czesc z tych 8 ostrzezen dostalem calkowicie nieslusznie!!! skupilem sie na krytyce na tym temacie, bo sami tego chcecie, a jezeli krytykuje (nie tylko tutaj) to w znacznej wiekszosci przypadkow mam racje (nie pamietam kiedy ostatnio nie mialem). musze cie zawiesc, nic nie napisze, poniewaz wiem doskonale, ze nie potrafie, nie mam talentu i wogule mnie do tego nie ciagnie (ale za to moge ci policzyc jakies zadanie z matmy).
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 18:10
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 18:17
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio