Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 sty 2008, 22:37
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 sty 2008, 22:56
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 06 sty 2008, 13:09
Więc według mnie długo w Szkocji nie posiedzi. Możliwe, że odejdzie latem za duże pieniądze.Jestem wdzięczny Celtikowi, bo to kiedyś władze tego klubu postawiły na mnie. Dlatego postanowiłem przyjąć zaproponowane mi nowe, korzystne warunki i prolongować umowę na 3 kolejne lata
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sty 2008, 14:26
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sty 2008, 20:26

Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sty 2008, 20:30
Diamen23 pisze:Strasznie dużo mają teraz napastników: VoH , Riordan, Żurawski, McDonald, Killen, Samaras, Jarosik, Hutchinson.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 29 sty 2008, 20:39
Wzmacnia? Szczerze, to mnie jakoś ten Samaras na kolana nie powala. Co więcej, uważam nawet, że ma on podobne umiejętności co do Żurawskiego. Może jest perspektywiczny, lecz dla mnie to podobno drewno jak Rasiak. Zaś nazwisko tego Japończyka pierwszy raz słyszęJarzinho pisze:Diamen23 pisze:Strasznie dużo mają teraz napastników: VoH , Riordan, Żurawski, McDonald, Killen, Samaras, Jarosik, Hutchinson.
Żurawski jest jeszcze w kadrze pierwszego zepołu.Jarosik to raczej pomocnik, w Rosji z tego co pamietam grał na środku pomocy, a w Celticu takze na lewej flance.
Widać Celtic sie wzmacnia przed pojedynkami z Barca, a Zurawski będzie miał z tego same korzyści trenować z takimi asami jak Samaras, Riordan czy Mcdonald. Nie kazdy tak może i jeszcze mu za to zapłacą.
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sty 2008, 20:55
Van der Vaart pisze:Wzmacnia? Szczerze, to mnie jakoś ten Samaras na kolana nie powala. Co więcej, uważam nawet, że ma on podobne umiejętności co do Żurawskiego. Może jest perspektywiczny, lecz dla mnie to podobno drewno jak Rasiak. Zaś nazwisko tego Japończyka pierwszy raz słyszę
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 29 sty 2008, 21:21
Van der Vaart pisze:Wzmacnia? Szczerze, to mnie jakoś ten Samaras na kolana nie powala. Co więcej, uważam nawet, że ma on podobne umiejętności co do Żurawskiego. Może jest perspektywiczny, lecz dla mnie to podobno drewno jak Rasiak. Zaś nazwisko tego Japończyka pierwszy raz słyszę Cool
Remik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 12 wrz 2017, 13:53
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 wrz 2017, 13:56
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LechiaZmc » 12 wrz 2017, 13:59
LechiaZmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 12 wrz 2017, 15:27
EndriuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 12 wrz 2017, 15:40
EndriuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 wrz 2017, 15:48