Celtic Glasgow - Dookoła Klubu - Strona 25

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 sty 2008, 22:37

Czyli dalej bedzie uwazany za jednego z najlepszych bramkarzy na swiecie, jako jedyny chyba z tego grona, ktory nie gra w wielkim klubie. Dalej bedzie mial okazje ratowac dziurawa jak sito obrone Celticu przed strata bramki w LM. Coz jesli tego chce to prosze bardzo. Ja jednak chetnie zobaczylbym go w lepszym klubie, gdzie na mecz masz 2 - 3 pilki do wyjecia i gdzie musisz sie wykazac. Milan raczej na pewno kogos sciagnie w lecie, ale juz pewnie nie Boruca.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 sty 2008, 22:56

Już Edytowałem wiadomość wyżej i dałem link ale masz jescze raz
www.arturboruc.com

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 06 sty 2008, 13:09

Ja z wypowiedzi Boruca wywnioskowałem, że podpisał nowy kontrakt by Celtik zarobił na jego transferze.
Jestem wdzięczny Celtikowi, bo to kiedyś władze tego klubu postawiły na mnie. Dlatego postanowiłem przyjąć zaproponowane mi nowe, korzystne warunki i prolongować umowę na 3 kolejne lata
Więc według mnie długo w Szkocji nie posiedzi. Możliwe, że odejdzie latem za duże pieniądze.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sty 2008, 14:26

Moim zdaniem przedluzyl kontrakt zeby Celtic lepiej sie okopal w rozmowach transferowych.Spowoduje to ze beda mogli wynegocjowac wyzsza kwote odstepnego.
Nie oszukujmy sie - jezeli zglosi sie wielki klub z naprawde powazna oferta (podkreslam powazna nie jakies prasowe plotki) to Boruc odejdzie.Tym bardziej ze nie tak dawno rozpuszczal wici ze nie ma wielkiej ochoty na przedluzenie kontraktu co sie rozumiem samo przez sie ze chcial/chce odejsc.
Petrov takze przedluzyl umowe z Celtami zeby pol roku pozniej grac w lidze angielskiej.

Przewiduje odejscie Boruce z Celtic Park latem tego najpozniej 2009 roku

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sty 2008, 20:26

Kolejni napastnicy w Celticu. Od dzisiaj nowym piłkarzem został Georgios Samaras z City, w lecie przybędzie Ben Hutchinson z Boro. Strachan ściągnął też kolejnego Japończyka, Koki Mizuno.
Strasznie dużo mają teraz napastników: VoH , Riordan, Żurawski, McDonald, Killen, Samaras, Jarosik, Hutchinson.

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sty 2008, 20:30

Diamen23 pisze:Strasznie dużo mają teraz napastników: VoH , Riordan, Żurawski, McDonald, Killen, Samaras, Jarosik, Hutchinson.

Żurawski jest jeszcze w kadrze pierwszego zepołu. :shock: Jarosik to raczej pomocnik, w Rosji z tego co pamietam grał na środku pomocy, a w Celticu takze na lewej flance.
Widać Celtic sie wzmacnia przed pojedynkami z Barca, a Zurawski będzie miał z tego same korzyści trenować z takimi asami jak Samaras, Riordan czy Mcdonald. Nie kazdy tak może i jeszcze mu za to zapłacą.

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 29 sty 2008, 20:39

Jarzinho pisze:
Diamen23 pisze:Strasznie dużo mają teraz napastników: VoH , Riordan, Żurawski, McDonald, Killen, Samaras, Jarosik, Hutchinson.

Żurawski jest jeszcze w kadrze pierwszego zepołu. :shock: Jarosik to raczej pomocnik, w Rosji z tego co pamietam grał na środku pomocy, a w Celticu takze na lewej flance.
Widać Celtic sie wzmacnia przed pojedynkami z Barca, a Zurawski będzie miał z tego same korzyści trenować z takimi asami jak Samaras, Riordan czy Mcdonald. Nie kazdy tak może i jeszcze mu za to zapłacą.
Wzmacnia? Szczerze, to mnie jakoś ten Samaras na kolana nie powala. Co więcej, uważam nawet, że ma on podobne umiejętności co do Żurawskiego. Może jest perspektywiczny, lecz dla mnie to podobno drewno jak Rasiak. Zaś nazwisko tego Japończyka pierwszy raz słyszę 8)

Dobrym posunięciem może być transfer Hinkela. Taki ofensywnie usposobiony obrońca może przydać się Celtom.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sty 2008, 20:55

Van der Vaart pisze:Wzmacnia? Szczerze, to mnie jakoś ten Samaras na kolana nie powala. Co więcej, uważam nawet, że ma on podobne umiejętności co do Żurawskiego. Może jest perspektywiczny, lecz dla mnie to podobno drewno jak Rasiak. Zaś nazwisko tego Japończyka pierwszy raz słyszę

Czy powala czy nie, ale obaj pewnie beda grac, a wiec moga da wiecej niż Zurawski z Riordanem.
Co do hinkela to marne to wzmocnienie, bo w lidze powinni sobie poradzić nawet bez niego, a w LM grac nie może.

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 29 sty 2008, 21:21

Van der Vaart pisze:Wzmacnia? Szczerze, to mnie jakoś ten Samaras na kolana nie powala. Co więcej, uważam nawet, że ma on podobne umiejętności co do Żurawskiego. Może jest perspektywiczny, lecz dla mnie to podobno drewno jak Rasiak. Zaś nazwisko tego Japończyka pierwszy raz słyszę Cool

Akurat mi Samaras jeszcze za czasów gry w Heerenven bardzo sie podobał. Jak na swoje warunki technikę ma bardzo dobrą, a porownanie do Rasiaka jest już na pewno nie na miejscu. Uwazam, że Celtic jest dla niego teraz bardzo dobrym wyjsciem na odbudowanie swojej dawnej formy.

WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1584

Celtic Glasgow - Dookoła Klubu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 12 wrz 2017, 13:53

Myślicie, że PSG wciśnie Celtikowi dzisiaj 3+ bramek? Na wyspach gra się ciężko, ale moim zdaniem wpadną te 3/4 bramki. Siłę z przodu mają ogromną.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 wrz 2017, 13:56

Czuję w powietrzu remis. Celtic to nie są jakieś pierwsze lepsze ogórki do bicia. Jak będą mieli swój dzień to mają szansę na urwanie punktów drużynie z Paryża.

Awatar użytkownika
LechiaZmc
Skład C
Skład C
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LechiaZmc » 12 wrz 2017, 13:59

Zależy czy uda im się zdobyć szybką bramkę , w innym przypadku będzie coraz ciężej. Nie od dziś wiadomo że grać na boisku Celticu jako gość nie jest łatwo :D

Awatar użytkownika
EndriuK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 12 wrz 2017, 15:27

Ciężko wierzyć w jakąś sensacje, zawsze fajnie jak ci malutcy grają na nosie tym wielkim. PSG jest jednak mocno rozpędzone i powinno wygrać bez problemów.

Awatar użytkownika
EndriuK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 12 wrz 2017, 15:40

Pewnie, że marką ustępują jeszcze paru klubom, ale skład jaki sobie zbudowali pozwala stawiać ich jako jednego z faworytów do wygrania LM, a że się ich nie lubi bo szastają kasą to nic nie zmienia.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 wrz 2017, 15:48

Myślę, że sympatia, czy raczej jej brak nie ma tu nic do rzeczy. Sprowadzanie piłkarzy za niebotyczne kwoty nie jest żadnym gwarantem sukcesu. Psg wzmacnia się konsekwentnie rok w rok już od jakiegoś czasu, a sukcesów jak nie było tak nie ma, bo wygrywanie Ligue 1, czy krajowych pucharów nie postrzega się w stolicy Francji jako sukcesu. Takowym będzie tylko i wyłącznie zwycięstwo w LM. Czy Psg na to stać to czas pokaże, na tę chwilę to dla mnie dalej jest typowy papierowy tygrys.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”