Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 sty 2008, 14:42
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 07 sty 2008, 15:44
tak leczy jakąś tam kontuzje i z tgeo cow iem to niezapowiada się na powrót w tym tygodniu:pwichniar pisze:A co z Metzelderem?? Leczy jakiś uraz?? Dawno nic slychać o nim nie było Rolling Eyes
peepe pisze:A kartka Ramosa nie oznacza przypadkiem pauzy juz w meczu z Mallorca?
poza tym Miguel Torres moze spokojnie grac na srodku obrony, grywal juz tam w zeszlym sezonie
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 07 sty 2008, 15:50
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 sty 2008, 16:14
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 sty 2008, 16:52
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 sty 2008, 17:31
Ciekawe jak Marcelo wyglądałby na stoperze?
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 sty 2008, 17:36
Ironii nie zaczailiściebrylancik pisze:Rozwaliłeś mnie. Wolałbym już kogoś z dwójki Rvn, Raul.
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 08 sty 2008, 16:36
AdamMadridista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sty 2008, 16:55
Albo Salgado na prawej i Torres na środku.AdamMadridista pisze:Torres - Pepe - ???? - Marcelo
Bardzo różnie podają i już się pogubiłemAdamMadridista pisze:Sergio Ramos - piąte żółtko... tylko nie wiem czy będzie pauzował w meczu z Mallorcą czy z Levante w La Lidze...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 sty 2008, 17:43
Jest jeszcze kapitan Castylli Sergio Alejandro. Grał już parę razy w pierwszej drużynie i nie jest znowu taki młody, ma bodajże 22 lata.RealFan pisze:Może Gary Kagelmacher - gra chyba w pierwszym składzie naszych rezerw. Tak czy inaczej może być grubo
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sty 2008, 18:33
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 sty 2008, 19:52
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sty 2008, 20:45
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:50
Profesor_Futbol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sty 2008, 21:52
Profesor_Futbol pisze:Nie ma co ukrywać, że Barcelona może Realowi, brzydko mówiąc, possać orzeszka. Tak utytułowanemu klubowi jak madryckiemu Realowi, piłkarze, kibice i prezesi Barcelony powinni mówić per "pan". Śmieszy mnie ta żałosna, niepodparta żadnymi argumentami, napinka fanów Blaugrany. Po prostu Real jest lepszy, a tu wyskoczy taki jeden z drugim, twierdząc, że Valdes jest najlepszym bramkarzem. Panowie, no ja pierd*le! Jak można być tak ślepym!!! Albo ten was zajeba*y Królik. Już go obwołaliście drugim Pele, trzecim Zidanem, a dwudziestym Maradoną.
żal.pl
peepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio