Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 706

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 sty 2008, 14:42

A kartka Ramosa nie oznacza przypadkiem pauzy juz w meczu z Mallorca?
poza tym Miguel Torres moze spokojnie grac na srodku obrony, grywal juz tam w zeszlym sezonie

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 07 sty 2008, 15:44

wichniar pisze:A co z Metzelderem?? Leczy jakiś uraz?? Dawno nic slychać o nim nie było Rolling Eyes
tak leczy jakąś tam kontuzje i z tgeo cow iem to niezapowiada się na powrót w tym tygodniu:p

peepe pisze:A kartka Ramosa nie oznacza przypadkiem pauzy juz w meczu z Mallorca?
poza tym Miguel Torres moze spokojnie grac na srodku obrony, grywal juz tam w zeszlym sezonie

z kartą nie mam pojecia jak to jest w hiszpani :p ale na rm.pl cos pisali że z levante bedzie pauzował ale jak nie to tyum bardziej lezymy z obroną na mallorce:p co do torresa ja wiem ze grywał na środku ale nie u brenda:p i niesądze ze nagle go przesunie:d stawiał bym na cofniecie defensywnego albo kogoś z castili:p

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 07 sty 2008, 15:50

Jak Milito dostał czerwoną kartkę w meczu z Pontevendrą w Pucharze Króla to nie mogł grać w meczu z Realem, więc może odrwotnie tez tak to działa 8)

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 sty 2008, 16:14

Ja pierdole.

Canna kontuzjowany, Ramos 5 zółtek, Heinze kontuzjowany, Metzelder kontuzjowany. Pepe chyba sie wyleczy, ale z Mallorcą może byc nizła rzeź :/ Co do Ramosa i jego pauzy to nie wiem, ale wolałbym, żeby nie zagrał z Mallorcą w Copa i zagrał za tydzień w lidze :roll: Torres wczoraj pokazał jaki jest 'dobry'. Zero kreatywności, udanego dryblingu, dobrych podań do przodu. Salgado :lol:
Ciekawe jak Marcelo wyglądałby na stoperze? :think:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 sty 2008, 16:52

Torres w pierwszej lidze jeszcze na stopperze nie zagrał, więc trudno przypuszczać jak by to wyglądało, aczkolwiek w ekstremalnych warunkach jest to jakieś wyjście. Marcelo? skrajna głupota. Już Diarra lepiej by tam zagrał. Marcelo ani nie jest wybitny w odbiorze piłki, ani też wzrostem i siłą nie grzeszy. Liczę przede wszystkim, że Canna szybko będzie gotów do gry, to wtedy nie będzie tak źle. Jest Pepe, a Ramos pauzuje tylko w jednym meczu. Problem będzie tylko ze zmiennikami. Gorzej, jeśli urazy będą poważne.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 sty 2008, 17:31

Ciekawe jak Marcelo wyglądałby na stoperze?
:lol2: :lol2: :lol2: Rozwaliłeś mnie. Wolałbym już kogoś z dwójki Rvn, Raul.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 sty 2008, 17:36

brylancik pisze:Rozwaliłeś mnie. Wolałbym już kogoś z dwójki Rvn, Raul.
Ironii nie zaczailiście :P

Awatar użytkownika
AdamMadridista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 08 sty 2008, 16:36

:oops:

Gabriel Heinze - od 1 miesiąca do 2 miesięcy przerwy, powód: przeciążył mięsień przywodziciela w lewej nodze. Nie wiem, która już to jego kontuzja w tym sezonie :? trzecia ?

Fabio Cannavaro - od tygodnia do 1,5 tygodnia przerwy, na pewno nie zagra w Pucharze z Mallorcą, występ z Levante też nie jest pewny, powód: skręcił lewą kostkę.

Christoph Metzelder - 2 tygodnie przerwy, powód: nadal leczy kontuzję i potrzebuje nadal trochę czasu, żeby wrócić do pełnej sprawności.

Sergio Ramos - piąte żółtko... tylko nie wiem czy będzie pauzował w meczu z Mallorcą czy z Levante w La Lidze...

Po prostu kompletna chójoza :? ... Na dodatek Pepe też jest po kontuzji, niby w pełni sprawny, ale nigdy nie wiadomo.

Ciekawy jestem jak będzie wyglądała nasza linia defensywna w czwartkowym pojedynku w Pucharze z Mallorcą, ja myślę że tak:

Torres - Pepe - ???? - Marcelo

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sty 2008, 16:55

AdamMadridista pisze:Torres - Pepe - ???? - Marcelo
Albo Salgado na prawej i Torres na środku.

Uzupełnieniem tej wiązanki może być tylko ktoś z Castilli, a tam zawodnicy starsi niż 20 lat są chyba tylko na bokach :lol: Może Gary Kagelmacher - gra chyba w pierwszym składzie naszych rezerw. Tak czy inaczej może być grubo :P
AdamMadridista pisze:Sergio Ramos - piąte żółtko... tylko nie wiem czy będzie pauzował w meczu z Mallorcą czy z Levante w La Lidze...
Bardzo różnie podają i już się pogubiłem :roll: Ale chyba z Mallorcą powinien pauzować.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 sty 2008, 17:43

RealFan pisze:Może Gary Kagelmacher - gra chyba w pierwszym składzie naszych rezerw. Tak czy inaczej może być grubo
Jest jeszcze kapitan Castylli Sergio Alejandro. Grał już parę razy w pierwszej drużynie i nie jest znowu taki młody, ma bodajże 22 lata.

Zresztą i tak Ramos będzie pauzował tylko z Mallorcą i wróci na Levante bo takie są przepisy. Była już chyba taka sytuacja z Zambrottą (?), że pauzował w Pucharze Króla, a wrócił na PD.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sty 2008, 18:33

Wydawało mi się, że Sergio jest lewym obrońcą.. :think:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 sty 2008, 19:52

Mi się wydawało, że środkowym. Pewien nie jestem.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sty 2008, 20:45

No i stalo sie to, co bylo tylko kwestia czasu - Ruud przedluzyl kontrakt. Nowa umowa obowiazuje do 2010 roku. Trzeba szczerze przyznac, ze Holender jak malo kto na to zasluzyl. Odkad przyszedl do Realu latem 2006, strzelil 46 bramek i przekonal tym wszystkich sceptykow jego transferu (do ktorych poczatkowo sam sie zaliczalem). Czekamy na wiecej :wink:

Profesor_Futbol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:50

Nie ma co ukrywać, że Barcelona może Realowi, brzydko mówiąc, possać orzeszka. Tak utytułowanemu klubowi jak madryckiemu Realowi, piłkarze, kibice i prezesi Barcelony powinni mówić per "pan". Śmieszy mnie ta żałosna, niepodparta żadnymi argumentami, napinka fanów Blaugrany. Po prostu Real jest lepszy, a tu wyskoczy taki jeden z drugim, twierdząc, że Valdes jest najlepszym bramkarzem. Panowie, no ja pierd*le! Jak można być tak ślepym!!! Albo ten was zajeba*y Królik. Już go obwołaliście drugim Pele, trzecim Zidanem, a dwudziestym Maradoną.
żal.pl

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sty 2008, 21:52

Profesor_Futbol pisze:Nie ma co ukrywać, że Barcelona może Realowi, brzydko mówiąc, possać orzeszka. Tak utytułowanemu klubowi jak madryckiemu Realowi, piłkarze, kibice i prezesi Barcelony powinni mówić per "pan". Śmieszy mnie ta żałosna, niepodparta żadnymi argumentami, napinka fanów Blaugrany. Po prostu Real jest lepszy, a tu wyskoczy taki jeden z drugim, twierdząc, że Valdes jest najlepszym bramkarzem. Panowie, no ja pierd*le! Jak można być tak ślepym!!! Albo ten was zajeba*y Królik. Już go obwołaliście drugim Pele, trzecim Zidanem, a dwudziestym Maradoną.
żal.pl

mocne, witaj na forum :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”