Słuchaj, udowodnij albo przeproś - aktualnie słucham dyskografii Kaczmarskiego, na którego trzy paczki płyt wydałem niecałe 5 stów. Zaraz na playliście uruchomi się Kult, którego płyty mam oryginalne właściwie wszystkie - nawet kasety mam oryginalne ze Spokojnie i Tanem, płytki cd ze starszymi płytami są o tyle nieoryginalne, że są zgrane z oryginalnych własnych kaset. Mogę nawet zaraz do Ciebie przyjść z laptopem i pokazać Ci całe HDD - uwierz mi, w moim domu nie ma szans na piraty. Po prostu stać mnie na oryginał. Nawet program do przegrywania płyt mam oryginalny - miałem kiedyś kontrolę, za młody byłem, żeby mieć piraty, i już wiem, że lepiej nie ryzykować. Poza tym, po co?Yukasz pisze: To pochwal się swoimi plikami mp3 bo je po wysłuchaniu powinieneś usuwać, złodzieju Okularki Filmów to chyba w ogóle nie można ściągać bo to jest be Rolling Eyes Nigdy też nie piłeś alkoholu w miejscu publicznym? Bo jeśli tak to jesteś przestępcą... rozumiem też że wszystkie programy zainstalowane na kompie masz oryginalne zakupione w sklepie
Za to nie stać mnie na Porsche sprzed paru lat, więc nie idę i go nie kradnę od znajomego, a stoi w budynku znajomych i czasem sobie myślę, że chciałbym się nim przejechać.
Tak, wiem, Ty byś je wziął i ukradł - bo przecież na normalne Cię nie stać.
A co do alkoholu - wybacz, za stary jestem, żeby nie docenić picia ze znajomymi w domu dobrego alkoholu. Co innego pewnie Ty, z wódeczką gdzieś na trawce
Każdy błąd jest inny, silnik FM 2008 jest diametralnie różny od tego z 2007 - przy tak gigantycznym tworze naprawdę ciężko stworzyć coś bezbłędnego, a jednak gra się w to przyjemnie mimo błędów, które komuś gdzieś się przydarzyły, a tak naprawdę tylko kuzyn o tym słyszał, że Ronaldinho w Wiśle, a tak naprawdę to Kaka w Madrycie.