Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 sty 2008, 10:09
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 12 sty 2008, 11:41
Czy Piechna nie jest w Poloni?herdek pisze:Do drużyny ma dołączyć Piechna
Może za dziesięć lat o takie miejsce powalczycie.Narazie mam nadzieję ,że polecicie razem z Zagłebiem Lubin do niższej klasy rozgrywkowej, choć znając pzpn skończy się na karze finansowej i odjęciu pktherdek pisze:Widzew będzie mógł powalczyć o dobre miejsce w tabeli. Dobre - mam na myśli coś około 6-8 miejsca
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 12 sty 2008, 21:56
Kuba Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 12 sty 2008, 23:39
Zgadza się, Piechna jest piłkarzem Polonii Warszawa.herdek pisze:Czy Piechna nie jest w Poloni?
He he to jest mało realne jak dla mnie. Widzew będzie bronił się przed spadkiem w tym sezonie. Nie widzę szans na nagłe przebudzenie i przeskok aż o pozycji.herdek pisze:Dobre - mam na myśli coś około 6-8 miejsca, bo po nieudanej pierwszej rundzie nie ma co liczyć na więcej.
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DonMac » 12 sty 2008, 23:47
Gość Anonimowy pisze:Narazie mam nadzieję ,że polecicie razem z Zagłebiem Lubin do niższej klasy rozgrywkowej, choć znając pzpn skończy się na karze finansowej i odjęciu pkt
DonMac

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 13 sty 2008, 17:19
Ja też uważam, że Widzew powinien spaść. Mówi się, że dlaczego mają piłkarze cierpieć za działaczy. Ano dlatego, że gdyby nie korupcja to najprawopodobniej Widzewa nie byłoby w 1 lidze = nie byłoby większości z tych piłkarzy w zespole. Łodzianie zajęli kogoś miejsce w 1 lidze i teraz muszą je oddać.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 sty 2008, 23:32
LookAsh pisze:Kara sie oczywiscie i tak nalezy ale niech wszyscy obiektywnie pomysla do czego to nas doprowadzi jezeli wkolo tak wszystkich bedziemy degradowac.
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 14 sty 2008, 12:22
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 sty 2008, 9:22
LookAsh pisze:Prawie cale srodowisko pilkarskie jest za abolicja.
Takie tłumaczenie dla mnie jest żałosne. Winny musi ponieść najsurowszą karę, za to, że przez pewien okres czasu cała społeczność kibicowska była oszukiwana. Że w telewizji i na trybunach oglądaliśmy spektakle teatralne.LookAsh pisze:Juz zdazylismy wszystkich nastarszyc, ze z korupcja nie ma zartow a zatem przestroga jest.
LookAsh pisze:A zreszta poczekajmy jeszcze troche, a wyjdzie jeszcze na jaw, ze Polonia Bytom w nie do konca uczciwych okolicznosciach awansowala do ekstraklasy, a wtedy laduj clonera na plecy i na pielgrzymke do Czestochowy modlic sie o laskawy wymiar kary..
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 16 sty 2008, 18:53
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sty 2008, 19:17
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 sty 2008, 19:17
LookAsh pisze:A zreszta poczekajmy jeszcze troche, a wyjdzie jeszcze na jaw, ze Polonia Bytom w nie do konca uczciwych okolicznosciach awansowala do ekstraklasy, a wtedy laduj clonera na plecy i na pielgrzymke do Czestochowy modlic sie o laskawy wymiar kary..
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 16 sty 2008, 19:54
Osmieszas sie tylko.Wiem, ze rozgoryczenie jest wielkie, ale mozesz miec tylko pretensje do dzialaczy, zawodnikow, sedziow etc.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2008, 19:59
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 sty 2008, 20:06
LookAsh pisze:Tacy kibice Polonii Bytom powinni byc wniebowzieci, bo w tym tempie to niedlugo wyrosna na potege OE, bo zapewne tam eda grac Bzury Ozorkow, Milan Milanowek, czy Izolator Boguchwala, czyli ostatnie bastiony uczciwosci w Polsce. Bedziecie miec, co chcecie, czyli mocarna lige, ktora juz nie bedzie slabsza tylko od lig uzbekitanskiej, czy azerskiej, ale poziomem bedzie dorownywac mongolskiej lize okregowej.
peepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio