Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sty 2008, 22:12
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sty 2008, 23:46
Kod: Zaznacz cały
Valdés, Oier, Xavi, Iniesta, Puyol, Márquez, Henry, Milito, Deco, Thuram, Gudjohnsen, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Bojan, Giovani.Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 15 sty 2008, 11:25
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 sty 2008, 11:42
No właśnie plotki.Galliani nie raz powtarzał że od lata nie ma tematu R10.Złożyli oficialną oferte opiewającą na podobno 60 mln euro a Barca ją odrzuciła.Od tamtego czasu to gazety rozpisują sie że niby Milan jest zainteresowany kupnem Ronniego a "łysy" w każdym wywiadze temu zaprzecza więc zastanów się co piszesz.Jedynym co ciągle mówił że"marzy"o Brazlyijczyku był Berlusconi jednak zawsze powtarzał że Barca za żadne skarby świata nie chce go sprzedać.Jeżeli chodzi o Zambrotte to Milan jest zainteresowany i to bardzo poważnie ale kupnem jego dopiero w lecie.Władze Milanu mówią że Włoch jest zainteresowany przejściem do Rossonerich więc w lecie podejmą rozmowy z Barceloną...Ciagle pojawiaja sie plotaki i pieprzenie ze strony ludzi zwiazanych z Milanem, oczywisice o transferze Zambrotty. Zaczyna mnie to nudzić, bo myślałem, że Milan to naprawde zespoł zarzadazny przez profesjonalistow, a cała telenowela z udziałem Ronaldinho i teraz Zamrotty, niestety temu zaprzeczaja. Jesli stac ich było na Ronaldinho to trzeba było go kupić podobnie teraz z Gianluca. Chyba wiedza jak sie przeprowadza transfery na poziomie.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 15 sty 2008, 13:27
jezeli Ryj tak zrobi to efekt bedzie podobny co z GD po swietnym meczu Gudiegio powraca nie w pelni sil Deco i gra dno... Guddi powinien dostac szanse od poaczatku spotkania poniewaz z meczu na mecz jego forma rosnie i staje sie jakby nie patrzec coraz powazniejszym zagrozeniem dla Deco, Iniesty i Xaviego chcialbym abysmy zagrali tak:Moofasa pisze:można spróbować Deco z Iniestą
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 15 sty 2008, 19:52
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 15 sty 2008, 20:21
mi sie wydawalo ze Gio jednak gral wiecejTobik33 pisze:Bojan gra w tym sezonie sporo i myślę że Gio powinien wystąpić od 1 minuty.
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sty 2008, 23:03
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2008, 23:05
Tp raczej Barcelona jest mocno osłabiona. Messi, Ronaldinho, Yaya, Eto'o, Edmilson - Keita, Crespo, Kanoute.Tobik33 pisze:Dzisiaj musimy wygrać z mocno osłabionym rywalem. Mam nadzieje też że Henry coś dzisiaj ustrzeli i pokaże ponownie wielu niedowiarkom że nie skończy jak Szewa
kon2r pisze:jezeli Ryj tak zrobi to efekt bedzie podobny co z GD po swietnym meczu Gudiegio powraca nie w pelni sil Deco i gra dno... Guddi powinien dostac szanse od poaczatku spotkania poniewaz z meczu na mecz jego forma rosnie i staje sie jakby nie patrzec coraz powazniejszym zagrozeniem dla Deco, Iniesty i Xaviego chcialbym abysmy zagrali tak:
VV Zambro-Puyol-Milito-Abidal Rafa-Guddi-Xavi Iniesta-Bojan Henry
ale zapewne zobaczymy Giovaniego w od poczatku tylko czyim kosztem ? mysle wlasnie Xaviego ktor ostatnio gra nadzwyczaj slabo a Iniesta zejdzie do srodka
to chyba narazie tyle
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sty 2008, 23:13
kon2r pisze:Guddi powinien dostac szanse od poaczatku spotkania poniewaz z meczu na mecz jego forma rosnie i staje sie jakby nie patrzec coraz powazniejszym zagrozeniem dla Deco, Iniesty i Xaviego chcialbym abysmy zagrali tak:
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 16 sty 2008, 10:44
Guddy jest dobra alternatywa dla naszych pomocnikow ktorzy zreszta graja osttanio slabiutko to prawda gra w kratke ale jezeli ustabilizuje forme a reszta bedzie spisywac sie gorzej to nie widze powodu dlaczego niby mialby nie dostawac szans ?mistyk pisze:Naprawde myslisz, ze Guddy moze nam zaoferowac to co kazdy z tych graczy z osobna? Owszem Guddy dostawal szanse gry, ale glownie ze wzgledu na kontuzje. Czasam gra lepiej czasem gorzej, ogolnie do jego gry od kilku spotkan wiekszych pretensji nie mam, ale duzo bardziej wole ogladac Inieste, Xaviego czy Deco. Teraz kiedy wracaja kontuzjowani watpie, zeby Guddy sporo gral.
to juz twoj problem ale mysle ze Eidur powinien dostawac szanse kiedy oni sa w zenujacej formie...mistyk pisze:ale duzo bardziej wole ogladac Inieste, Xaviego czy Deco
a ja nie rouzmiem ? zagral swietne spotkanie z Valencia (slabiutka, ale jednak Valencia) i takie GD napewno by go mocno podbudowalo, a Ryj stawia na Deco po dlugiej kontuzji w tak waznym spotakniu ? nie wiem dlaczego to zrobil, naprawde myslal ze zawodnik po dluzszej kontuzji moze byc zdolny w swoim pierwszym spotkaniu dac prawdziwy popis w meczu w ktorym rywalem jest Real(mocny), mysle ze nie ma co powracac do GD mi poprostu chodzi o to ze Eidur powinien grac gdy nie idzie innym.Jarzinho pisze:Pieprzenie. Eidur zagrał padake dzisiaj, powoli zaczynam rozumieć dlaczego Ryj bał sie go wystawić na GD
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 16 sty 2008, 15:36
Tylko zobacz Keita czy Kanoute w Sevilli mają niepowtarzalne miejsce w zespole. Keita to prawdopodobnie najlepszy pomocnik w tym sezonie w Sevilli, a Fredric to każdy wie czym jest dla klubu z Andaluzji. U nich jak ktoś wyleci robią się problemy. Dodam do tego że Alves i Fabiano byli nie w pełni sił co było widać wczoraj.Jarzinho pisze:Tp raczej Barcelona jest mocno osłabiona. Messi, Ronaldinho, Yaya, Eto'o, Edmilson - Keita, Crespo, Kanoute.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sty 2008, 15:52
Tobik33 pisze:Tylko zobacz Keita czy Kanoute w Sevilli mają niepowtarzalne miejsce w zespole. Keita to prawdopodobnie najlepszy pomocnik w tym sezonie w Sevilli, a Fredric to każdy wie czym jest dla klubu z Andaluzji. U nich jak ktoś wyleci robią się problemy. Dodam do tego że Alves i Fabiano byli nie w pełni sił co było widać wczoraj.
Tak tylko wtedy to było oczywiste, dzisiaj kolejne spotkania pokazały, że Islandczyk ma spore problemy z rozegraniem kilku spotkań na podobnym, wysokim poziomie, wiec nei wiem dlaczego mialoby być własnie dobrze z Realem.kon2r pisze:a ja nie rouzmiem ? zagral swietne spotkanie z Valencia (slabiutka, ale jednak Valencia) i takie GD napewno by go mocno podbudowalo, a Ryj stawia na Deco po dlugiej kontuzji w tak waznym spotakniu ? nie wiem dlaczego to zrobil, naprawde myslal ze zawodnik po dluzszej kontuzji moze byc zdolny w swoim pierwszym spotkaniu dac prawdziwy popis w meczu w ktorym rywalem jest Real(mocny), mysle ze nie ma co powracac do GD mi poprostu chodzi o to ze Eidur powinien grac gdy nie idzie innym.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 sty 2008, 16:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2008, 17:32
To nie była prawidłowa bramka. Oczywiście Navas na spalonym nie był, ale podanie było adresowane do 'spalonego' Chevantona, który być może nawet dotknął piłki (a nawet jeżeli nie to zdecydowanie zaabsorbował uwagę Valdesa, który wykonywał ruch w jego stronę).Tobik33 pisze:Szczególnie gdy Navas strzelił raczej prawidłowo bramkę.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio