Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 13 sty 2008, 12:32
Effi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sty 2008, 14:09
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 sty 2008, 22:06
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sty 2008, 17:42
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 sty 2008, 20:31
Jarzinho pisze:Przegladajac dzisiaj goal.com napotkałem się na wypożyczenie z Al-Sadd przez Birmingham- Mauro Zarate. Dla mnie jeden z najciekawszych pilkarzy w argentynie, szkoda, ze trafił do AL-Sadd, ale z tego co pamietam poszedł tam jedynie ze wzgledów na finanse. Podpisał wtedy 2-letni kontrakt, a kosztował 15 mln. Teraz liczę, że rozwinie sie podobnie jak Tevez i po sezonie trafi do dobrej druzyny, bo raczej Birmingham to przystanek.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 24 sty 2008, 21:16
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 sty 2008, 21:28
Loczek pisze: Do Fulham za ( podobno ) 6milionów funtów z amerykańskiego Kansas City przybył znany polskim kibicom Eddie Johnson.
guru pisze:Angielski Fulham sfinalizował w środę transfer napastnika Eddie'go Johnsona z Kansas City Wizards. Po tym, jak 23-letni reprezentant Stanów Zjednoczonych uzyskał pozwolenie na pracę na Wyspach Brytyjskich, złożył podpis na 3,5-letnim kontrakcie.... Kluby nie ujawniły kwoty odstępnego za transfer, ale angielskie media mówią o pieniądzach rzędu sześciu milionów dolarów, co byłoby transferowym rekordem w Major League Soccer.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 sty 2008, 23:34
A ja nie. Zrobiłbym chyba to samo. Faddy grał mało, taka sytuacja mu oczywiście nie odpowiadała, zwłaszcza że interesowało się nim kilka klubów takich jak Celtic i Rangers czy właśnie Birmingham, do którego trafił. Więc postanowił zmienić klub i grać regularnie. A Moyes mu to umożliwił a przy tym zarobił trochę grosza. Dla mnie zrozumiała decyzja.guru pisze:Jak już jesteśmy przy The Blues, to warto wspomnieć o transferze McFaddena, który nawet zadebiutował w ostatnim meczu. Birmingham zapłaciło za niego 5 milionów funtów. Według mnie dobry transfer. Zawsze uważałem go za co najmniej dobrego zawodnika. Dziwi mnie, że Moyes się go pozbył.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szeri » 25 sty 2008, 0:28
szeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sty 2008, 12:48
Ja z kolei słyszałem, że King nie przeszedł testów medycznych. Wykryto u niego problemy w kolanie, które leczył dość długo w zeszłym sezonie bodajże.guru pisze: Kolejny napastnik. Kupili przecież Kinga z Watford. Poza tym ubiegłego lata sprowadzili kilku napastników i wydawało się, że jest ponad stan, a oni dalej kupują. Chyba nowy kołcz myśli o pozbyciu się niektórych napastników.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 25 sty 2008, 13:50
Piotrek_0011
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2008, 15:26
Piotrek_0011 pisze:Woodgate do Tottenhamu... Zobaczymy jak sie sprawdzi
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sty 2008, 16:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sty 2008, 16:13
Z Rochą powinien. Jest za słaby na Tottenham. Kaboul? Wielki talent. Nim trzeba odpowiednio pokierować i Ramos powinien dać rade. Sprzedaż byłaby głupotą.Cris7 pisze:Podejrzewam, że Ramos planuje pożegnać się z Kaboulem i Rochą.
Sytuacja Chimbo w Tottenhamie też nie jest za dobra. Zresztą Effi o tym pisał kilka postów wyżej.Cris7 pisze:Chimbonda środkowym nie jest, grał w tym sezonie na tej pozycji, ale tylko z konieczności.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2008, 17:43
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio