Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 05 lip 2007, 13:59
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lip 2007, 14:02
Przeciętniak bez charakteru. Co roku ktoś z lepszych odchodzi, a przychodza same przeciętniaki. Nie wróżę nic dobrego i tyle.Van der Vaart pisze:Co myślicie o transferach tej drużyny? Widać, że nowy szkoleniowiec tego klubu - Felix Magath chce gruntownie przebudować drużynę i jak na razie się mu to udaje. Szkoda, że odszedł Klimowicz, ale to była jedyna szansa VFL, aby na nim zarobić. Przyszli młodzi, których uważa się, za olbrzymie talenty. Liczę, że transfery Wolfsburga okażą się udane. Czy, jednak takowy można nazwać odejściem Hoflanda - kapitana tego drużyny? Z niewolnika nie ma pracownika, ale był to jeden z najlepszych graczy "Wilków". Teraz VFL sprowadził Ricardo Coste, który ma go zastąpić. Myślę, że to dobry wybór. Jeżeli, jednak transfery w Wolfsburgu nie wypalą, to mogą nawet spaść, czego im z całego serca nie życzę, bo bardzo lubię ten zespół.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 05 lip 2007, 14:12
W najbliższym sezonie, prawdopodobnie środek tabeli, ale myślę, że za rok czy dwa, ten zespół już powinien walczyć o grę w Pucharze UEFA, dzięki swoim transferom, których większość to młodzi piłkarze lub utalentowani. Powinni oni osiągnąc apogeum swoich umiejętności, tak jak już wyżej pisałem, za rok, dwa czy nawet trzy lata.Ebi pisze:Przeciętniak bez charakteru. Co roku ktoś z lepszych odchodzi, a przychodza same przeciętniaki. Nie wróżę nic dobrego i tyle.Van der Vaart pisze:Co myślicie o transferach tej drużyny? Widać, że nowy szkoleniowiec tego klubu - Felix Magath chce gruntownie przebudować drużynę i jak na razie się mu to udaje. Szkoda, że odszedł Klimowicz, ale to była jedyna szansa VFL, aby na nim zarobić. Przyszli młodzi, których uważa się, za olbrzymie talenty. Liczę, że transfery Wolfsburga okażą się udane. Czy, jednak takowy można nazwać odejściem Hoflanda - kapitana tego drużyny? Z niewolnika nie ma pracownika, ale był to jeden z najlepszych graczy "Wilków". Teraz VFL sprowadził Ricardo Coste, który ma go zastąpić. Myślę, że to dobry wybór. Jeżeli, jednak transfery w Wolfsburgu nie wypalą, to mogą nawet spaść, czego im z całego serca nie życzę, bo bardzo lubię ten zespół.
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 lip 2007, 14:12
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 lip 2007, 14:51
Mam niejasne wrażenie, że na razie więcej stracili niz zyskali - i ilościowo (co w sumie było oczywiste po tak beznadziejnym sezonie), ale tez i jakościowo (Klimowicz, Hanke, Sarpei). Wartościowe wzmocnienia w zasadzie 3 na razie - Costa, Radu i Munteanu. To chyba za mało na puchary? Zwłaszcza, że jak do tej pory to nie była drużyna, tylko jakiś zlepek zaciężnych, którzy przychodzili do Wolfsburga, żeby zarobić dobrą kasę, a sami się nie kwalifikowali do niezłych zespołów. No ale może Magath jakoś to ułoży - życze mu powodzeniaVan der Vaart pisze:Co myślicie o transferach tej drużyny?
Nie wiem, czy przypadkiem nie ustawi ataku Radu-Munteanu, a za nimi MarcelinhoAkarin pisze:Chyba, że Felix bedzie wystawiać Marcelinho u boku Radu lub też zdecyduje się na grę 1 napastnikiem.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 31 sty 2008, 14:49
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2008, 15:22
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 01 lut 2008, 12:15
Kaczormistrz pisze:chyba sprawdzi sie najgorszy scenariusz Jacka Confused Gilberto nadal jest pilkarzem Herthy a to blokuje transfer Krzynowka. Mam dziwne odczucie ze Niemcy specjalnie to robia z Jackiem przed Euro...
Remik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lut 2008, 13:22
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 16 lut 2008, 21:17
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2008, 21:23
z tego co pamiętam to jakieś 8 mln, albo 5Van der Vaart pisze:Może, ktoś mi pomóc?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 18 lut 2008, 10:29
OsiemAkarin pisze:z tego co pamiętam to jakieś 8 mln, albo 5Van der Vaart pisze:Może, ktoś mi pomóc?
No i gdzie ta "trzecia siła" Bundesligi - Wilki ją zjadły?Van der Vaart pisze:No tam, Wolfsburg wczoraj wygrał o dziwo na wyjeździe z Schalke 04 Gelsenkirchen.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 20 lut 2008, 11:14
Nie żebym tu bronił Schalke, ale ta drużyna myślami bardziej była z pewnością już na mecz z Porto, niż jakimś tam Wolfsburgiem. Nie ma co ukrywać, taka szansa awansu do ćwierćfinału dla ekipy z Veltins Arena może się już nie powtórzyć w najbliższych kilku, a może i kilkudziestu latach. Tak więc spokojnie, walka o trzecie miejsce jeszcze sie nie skończyła, a dopiero zaczęłaMichał M pisze:No i gdzie ta "trzecia siła" Bundesligi - Wilki ją zjadły?Mówiłem, żeby nie szafować tym pojęciem
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bogo88 » 29 lut 2008, 10:16
bogo88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 29 lut 2008, 14:14
bogo88 pisze:Schalke raczej zagrało pod lige mistrzow i prowadzac 1:0 odpuscili mecz co sie zemscilo, a co do Wolfsburga to narazie jest jedna z lepszych druzyn w rundzie wiosennej, ograli w pucharze niemiec Schalke , HSV . W lidze Bielefeld, Duisburg, Schalke i remis z Herta.[/qoute]
Trzeba grać dobrze przez cały sezon, a nie jedną rundę nieprawdaż?
Racja, ale z taką grą, to co najwyżej Intertoto.bogo88 pisze:Ogladalem mecz z HSV i musze przyznac ze Wolfsburg gral slabo, HSV brakowalo szczescia , ale w sporcie juz tak jest. Ja osobiscie ciesze sie ze Wilki sa teraz w polfinale, zeby tylko losowanie bylo dobrebo jest szansa na Puchar Uefa.
![]()
Dobry też nie jestbogo88 pisze:A co do skladu to nie powiedzialbym ze jest slaby lub zlepek zawodnikow niechcianych w innych klubach.![]()
bogo88 pisze: A co do Jacka to wydaje mi sie ze narazie bedzie jedynie zmiennikiem, bo niestety Magath ma juz swoja wizje
skladu....
Van der Vaart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio