1/8 finału LM - Liverpool vs Inter - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje do ćwierćfinału?

Livepool
29
54%
Inter
25
46%
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 19 lut 2008, 22:31

sedzia nazywa się De Blekere[czy jak to się pisze]
Liverpool cały czas próbuje atakowac ale Inter dobrze ich ataki rozbija.Narazie żadnej akcji Interu. Nie wiem czy oddali strzał cenny na bramkę!?
:shock:
teraz gry beda grali w 10 to już obrona Częstochowy i kontry.
A Liverpool rzuci się na nich pewnie po przerwie.Moim zdaniem Rafa wprowadzi od raazu jakiegoś napastnika
skończy się jakieś 1-0, ewentualnie 0-0

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 22:32

Liverpool niby lepszy, ale nic z tego nie wynika.
Dokładnie. Mam nadzieje, że Liverpool na drugą połowę wyjdzie nie tylko z samym zaangażowaniem, ale także pomysłem na grę.
Zico_FCI pisze:Oszukali nas decydenci. Obie karki z dupy. Brawo panie sędzia.
:|

runej
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 19 lut 2008, 22:33

L'pool - Inter czy Roma - Real? Zadecydowała moneta :?

Nudy, w końcówce jedna dobra okazja Liverpoolu a tak, to dupa, nic sie nie dzieje. Dośrodkowania gospodarzy...magia :lol: Torres, no normalnie koszony równo z trawą :? Ledwie go smyrną, to grymas na twarzy jakby mu nogi z dupy pourywali...

A Inter, hmm Cruz i Ibra tyle, że na tym boisku są, obrona sie w miare trzymie.

Bedzie 0-0.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8692
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2008, 22:33

pierwszy pisze:Faul taktyczny. Bardziej obwiniałbym tu Matrixa. Miał już na koncie żółtą kartkę, więc po co faulował?
drugi pisze:Ja też bym się raczej sędziego nie czepiał
trzeci pisze:Bardzo dobra decyzja sędziego, faul taktyczny i druga żółta.
Zaden z Was nie wspomnial dziwnym trafem o pierwszej kartce, ciekawe czemu :lol:
Wilmore, Ty i ten twoj futbol katowicko-krakowski :lol2:

Sedzia po prostu moze ta decyzja wypaczyc wynik meczu, taki kartek to sie nie daje nawet w hiszpanskiej czy francuskiej lidze [technicznej], nie mowiac juz o angielskiej czy wloskiej, ale tu mamy LM i sie arbiter musial napalic. Wiadomo, w koncu to Matrix, jego trzeba szybko temperowac. Zenada.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lut 2008, 22:33

Torres opanował do perfekcji sztukę nurkowania. Z 3 rzuty wolne tak zarobił...
Na razie totalne dno i żenada, przecież my nawet nie rozegraliśmy więcej niż 4 podań na połowie przeciwnika... Macherano i jakiś dzieciak z Brazylii sprawili, że przez środek nie możemy się przebić. Maxwell out, Vieira in. Może to coś pomoże.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 lut 2008, 22:34

faul był taktyczny i mógł spokojnie za to dać kartkę, ale mógł i jej nie dawać 8) ale wina oczywiścia po stronie MAtrixa bo dał sędziemu powód
Po pierwszej połowie nuda....
LFC niby ma przewage, mocno spychają rywala, który gra przez większość spotkania 11 na własnej połowie (a już w szczególności od wywalenia z boiska Materaca) ale okazji bramkowych nie ma, raczej fizyczny mecz gdzie najbardziej podoba mi się podobnie jak majerowi Babel potrafi coś zrobić na małej przestrzeni indywidualną akcją ma technike, jest aktywny, tyle ze to zdecydowanie za mało i narazie się mocno wynudziłem, poza 1 sytuacją, która mi podnosła ciśnienie (Materac :P )

Edit:
Właśnie zobaczyłem sobie powtórke pierwszej kartki dla Materaca i o ile wcześniej nie zwróciłem na to specjalnie uwagi, ale tutaj nawet o faulu nie ma mowy...
... tyle że Materac i tak powinien się pilnować skoro sędzia dał mu tak bezmyślną kartkę
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 22:37 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 19 lut 2008, 22:34

niech lepiej do apteki wraca, bo sedziowac nie umie. Nie daje sie w takim meczu o taka stake drugiej zoltej za taka pierdole. Nie mozna tego uznac za faul taktyczny kolo Torresa bylo az 3 obroncow, wiec wiele by nie zdzialal

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 19 lut 2008, 22:35

Grupa zawodników z Ameryki Południowej wspierana Serbem i Szwedem broni się dzielnie przed wrzutkami granymi przez skrajnych obrońców Poolu, którzy ewidentnie nie patrzyli na treningu jak należy wrzucać piłke. Poraża "geniusz " taktyczny Rafy :)
II polowa : to ulepszenie taktyki co zresztą Benitez zapisał na serwetce, zapis brzmiał tak" Krałcz za Dirka, On może dać łatwiej trafić się piłką- zrobić zmianę" xD

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 19 lut 2008, 22:37

Matrix juz dzis nie zagra i moim zdaniem Rafa powinein wporwadzic czym predzej Croucha jak lepiej rozsypią obrone a Peter dostanie dobra pilke to Cordoba nawet nie ma co skakac :) II polowa nie zapowaida sie ciekawie
0-0 ? 1-0 ?
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 22:39 przez kon2r, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2008, 22:39

cloner pisze:Sedzia po prostu moze ta decyzja wypaczyc wynik meczu, taki kartek to sie nie daje nawet w hiszpanskiej czy francuskiej lidze [technicznej], nie mowiac juz o angielskiej czy wloskiej, ale tu mamy LM i sie arbiter musial napalic.
Weź Ty obejrzyj jakieś spotkanie z tych lig, pewnie w Bravo Sport nie piszą o faulach, ale naprawdę się zdarzają takie rzeczy. I to zgodnie z przepisami.
faul był taktyczny i mógł spokojnie za to dać kartkę, ale mógł i jej nie dawać Cool ale wina oczywiścia po stronie MAtrixa bo dał sędziemu powód
Dokładnie.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lut 2008, 22:39

kon2r pisze:Matrix juz dzis nie zagra i moim zdaniem Rafa powinein wporwadzic czym predzej Croucha jak lepiej rozsypia obrone a Peter dostanie dobra pilke to Cordoba nie do skoczy :) II polowa nie zapowaida sie ciekawie
0-0 ? 1-0 ?
Cordoba gra świetnie w powietrzu, on nieraz radził sobie z takimi patykami jak Peter :P

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 lut 2008, 22:40

Inter to narazie parodia druzyny, od początku meczu nie mogą wyjsc ze swojej połowie. Maja szczescie ze w obronie im jako tako idzie i Liverpool to jednak Liverpool, atakuja dosc nieporadnie. Mial byc klasyk jest imitacja meczu. Chcialem na Rome popatrzec ale sytuacja mnie zmusiła do tego co oglądam.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 lut 2008, 22:40

Po obejrzeniu powtórek z równoległego meczu Realu po prostu nie mogę dalej oglądać tego meczu. Zmieniam kanał :P .

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 22:43

kon2r pisze:wporwadzic czym predzej Croucha

jak Banitez wprowadzi Croucha, to ja wyłączam mecz.
John Travolta pisze:Mial byc klasyk jest imitacja meczu.
Nie przesadzajcie. Fakt jest mało akcji bramkowych, ale dobre tempo, dużo walki. Mnie się ten mecz podoba. Oby Liverpool strzelił ze 2 gole w drugiej połowę (Lucas, Torres :D ).

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 lut 2008, 22:44

RóżA pisze:Po obejrzeniu powtórek z równoległego meczu Realu po prostu nie mogę dalej oglądać tego meczu. Zmieniam kanał :P .
ja też :P bo w tym meczu jak będzie 5 strzałów w światło bramki to się zdziwie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”