Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 09 lut 2008, 11:27
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 09 lut 2008, 12:12
Z tego co mi wiadomo, Skorża miał wpływ na to z kim będzie negocjował Bednarz. Z Kowalewskim Wisła ustaliła już warunki kontraktu, ale veto zgłosił Skorża i nie nastąpiło podpisanie. Trafił do Korony.Fishbone pisze:Czemu Matusiak w podstawie, jak Brożek bramkostrzelny?Prędzej Wisła zagra dwoma napastnikami niż Brożkiem na ławce. Ja mam pytanie do ogarniętych Wiślaków, czy Skorża wybierał kogo chce mieć w drużynie, czy Bednarz po dogadaniu się z zarządem zaczynał negocjować z piłkarzami?
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lut 2008, 15:38
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 lut 2008, 15:53
Raczej odejdzie najwyżej jeden z nich. Dudka w lecie będzie rozchwytywany, więc Sobolewski pewnie spróbuje znów walczyć o LM. Dudka w tej drużynie moim zdaniem jest coraz mniej potrzebny - ambicje ma wielkie, a na środku pola nie ma dla niego miejsca, na lewej obronie świetnie spisywał się Brożek, na prawej czy środku obrony byłby rezerwowym - więc pewnie chciałby odejść, a po występie na Euro może się okazać, iż jego cena sporo wzrośnie - wtedy raczej starać się będą o niego, a nie o Sobola.Jarzinho pisze: Inna sprawa ciekawi mnie przyszłość Dudki i Sobolewskiego.
Podobno Wisła negocjuje teraz wpisanie do umowy wypożyczenia kwoty pierwokupu, więc jest szansa na ściągnięcie go przed Euro jeszcze - nie wątpię, że jeśli uda się tą klauzulę wpisać, to im szybciej, tym lepiej dla Wisły będzie ją aktywować - zwlekanie spowoduje, że sam Radosław po paru dobrych występach może zacząć marudzić o powrocie na zachód, a wtedy Wisła już nic nie zdziała.Jarzinho pisze:Wypożyczenie do końca sezonu nic nie daje Wiśle, bo po co im napastnik, ktory pogra 5 miesiecy i odejdzie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 09 lut 2008, 16:48
Pozdrawiam niedowiarkówWilmore pisze: Bardzo bym chciał, żeby słowa Marco się sprawdziły, ale na razie mamy tylko Matusiaka.
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 13 lut 2008, 12:28
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 20 lut 2008, 19:29
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 20 lut 2008, 19:45
paku pisze:enadżer i Garguła nie wiedzą co podpisują. Albo nie umieją czytać. Szkoda, bo zamydlili oczy działaczom Wisły
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 lut 2008, 19:49
Nikt normalny nie powinien szukac u Bednarza winy, bo z tego co wiem to on nie ma prawa znac zapisów kontraktów zawodników spoza Wisły. Zawinił przede wszystkim menadżer zawodnika, bo nie sądzę, by Garguła jakoś szczególnie znał się na przepisach prawnych a menago za coś pieniądze dostaje.paku pisze:Menadżer i Garguła nie wiedzą co podpisują. Albo nie umieją czytać. Szkoda, bo zamydlili oczy działaczom Wisły. Pewnie teraz zacznie się nagonka na Bednarza ze to on wszystkiemu winny (On temu winny, on temu winny!) Ale Bednarz tu nie zawinił. Chciał pozyskać Gargułę za małe pieniądze, i po tym jak sam Garguła powiedział że ma taką kwotę odstępnego, wszyscy myśleli ze jest super. Okazało się inaczej. Szkoda. Ale bez niego Wisła jest też mocna. Może teraz czas na negocjacje z BOT`em ?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lut 2008, 19:52
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2008, 20:42
O ile przejdzie.majer13 pisze:a tak jak przejdzie latem Laughing
To nie o to w tym chodziło - mieli wywrzeć presję na GKS i zmusić ich do oddania Garguły Wiśle, teraz pewnie w Bełchatowie - jeśli Garguła ma jaja - zaczną się cyrki i będzie polska powtórka z Uche.paku pisze:Szkoda, bo zamydlili oczy działaczom Wisły.
O ile Garguła pojedzie... A nawet jeśli pojedzie, to raczej nie będzie specjalnie ważną postacią w zespole - jeszcze nie ta klasa, nie pasuje też do końca do tego systemu, który preferuje Leo.guru pisze:W Bełchatowie teraz będzie gnił. W Wiśle zgrałby się z reprezentantami Polski i mogłoby to zaowocować na Euro.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lut 2008, 23:24
Czyli jeśli Garguła ma jaja, to opluje np. Wleciałowskiego?Wilmore pisze:teraz pewnie w Bełchatowie - jeśli Garguła ma jaja - zaczną się cyrki i będzie polska powtórka z Uche.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2008, 23:39
Bez przesady, chodzi mi o to, że skoro już tak jasno postawił swoją sytuację - chcę odejść, nie chcę tu się marnować, mam was gdzieś (a tak to się odebrało w środowisku piłkarskim), to teraz powinien cyrk kontynuować, żeby wyjść na faceta.piwus pisze: Czyli jeśli Garguła ma jaja, to opluje np. Wleciałowskiego?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 01 mar 2008, 20:28
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 01 mar 2008, 22:42
No_Name
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio