Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 mar 2008, 21:00
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 14 mar 2008, 21:11
ehhh niby się ciesze że Korona wygrywa,ale nie chce by to było przy pomocy sędziów,karnego ewidentnie nie było.Korona jak narazie słabo się prezentuje i myslę że za niedługo nie będzie Zielińskiego w Koronie.Cris7 pisze:Polonia mocno skrzywdzona przez sędziego. To ja w telewizji bez żadnej powtórki mogłem powiedzieć, że obrońca trafił w piłkę wślizgiem. No bo jakim cudem mogła ona polecieć na rzut rożny? Ale arbiter wolał gwizdnąć karnego i jeszcze pokazać czerwoną. I teraz Bytomianie mają mocno pod górkę...
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 mar 2008, 10:12
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 mar 2008, 15:45
Mecz byl na 0-0, a jakis pajac wymyśla karnego i wyrzuca naszego najlepszego obrońce, ogolnie to katastrofa.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 15 mar 2008, 20:22
DRAWEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 mar 2008, 7:27
cloner pisze:Mecz byl na 0-0, a jakis pajac wymyśla karnego i wyrzuca naszego najlepszego obrońce, ogolnie to katastrofa.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 16 mar 2008, 10:16
DRAWEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 21 mar 2008, 14:42
Moim zdaniem zbyt pochopna decyzja.....skoro Lenczyk potrafił ze średniaka uczynić 2 siłę w poprzednim sezonie,to mógł także wydobyć z dołka Bełchatów.Ale to ich strata........Orest Lenczyk nie jest już trenerem piłkarzy PGE GKS Bełchatów. W piątek zarząd klubu rozwiązał umowę ze szkoleniowcem.
"Nazwisko następcy Lenczyka będzie znane po świętach. Sobotni trening poprowadzi Jan Złomańczuk, pełniący w klubie funkcję koordynatora ds. młodzieży" - powiedział PAP rzecznik prasowy PGE GKS Michał Antczak.
Lenczyk rozpoczął pracę w Bełchatowie 10 października 2005 roku. W sezonie 2006/2007 prowadzony przez niego zespół zdobył wicemistrzostwo Polski. Działacze PGE GKS chcieli, by w bieżących rozgrywkach drużyna ponownie włączyła się do walki o miejsce na podium, jednak seria pięciu kolejnych porażek zniweczyła plany powrotu do ligowej czołówki.
Piłkarze PGE GKS po raz ostatni wygrali w lidze 8 grudnia ubiegłego roku, gdy na własnym stadionie pokonali 3:1 Widzew Łódź. Później bełchatowianie przegrali kolejno z: Zagłębiem Lubin 0:1, Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski 0:4, Wisłą Kraków 0:2, Odrą Wodzisław 0:1 i Lechem Poznań 0:3.
Po meczu z Groclinem doszło do poważnych zmian w strukturach organizacyjnych PGE GKS. Z funkcji prezesa zrezygnował Jerzy Ożóg, którego zastąpił Andrzej Zalejski. Miejsce Damiana Wrony w zarządzie klubu zajął Henryk Tomaszewski. Nowo stworzone stanowisko dyrektora sportowego powierzono byłemu prezesowi klubu Zdzisławowi Drobniewskiemu. Były senator i rzecznik prasowy Polskiego Związku Piłki Nożnej Tomasz Jagodziński wszedł z kolei w skład rady nadzorczej.
Zmiany te nie wpłynęły na poprawę wyników zespołu i po czwartkowej porażce z Lechem szefowie klubu postanowili rozwiązać umowę z trenerem Lenczykiem.
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 mar 2008, 15:23
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 kwie 2008, 20:19
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 kwie 2008, 4:37
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 kwie 2008, 8:08
Wejda i znowu zostana zdegradowane za korupcjeJarzinho pisze:Nie wiem czy liga na tym zyska.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 kwie 2008, 14:35
Polonia spada? Na razie nic pewnego, może się wygrzebać ze strefy spadkowej. Nie ciążą na nich korupcyjne zarzuty, są czyści.Martinho pisze: W tamtym sezonie weszly 4 nowe kluby Jagiellonia, Ruch, Polonia i Sosnowiec. Dwie ostatnie zleca z hukiem do 2 ligi (Sosnowiec chyba nawet do 3? ), Jagiellonia tez cos jest nie za bardzo pewna. Wiec po co wprowadzac smieci z drugiej ligi?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 kwie 2008, 14:44
Patrzec na ich mecze jestem tego pewien, graja duzo gorzej od ŁKS dla ktorego kazdy mecz jest męką.Wilmore pisze:Polonia spada?
Jezeli ktos stamtad poczul smrod to chyba cos w tym musi byc... Dla mnie czysta jest Wisła i Legia reszte mam gdzies bo to oszusci. Przepraszam jezeli kogos urazilem.Wilmore pisze:być może Jagiellonia.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 kwie 2008, 15:07
Powiem więcej - oprócz Wisły Kasperczaka nie ma żadnej pewności, że pozostałe kluby od 5 lat są czyste. I mówię tu tak samo o Legii Wdowczyka, Wiśle Petrescu czy Heko Czermno.Martinho pisze:Dla mnie czysta jest Wisła i Legia reszte mam gdzies bo to oszusci. Przepraszam jezeli kogos urazilem.
Ale oni mają swoje okresy, kiedy grają naprawdę niezłą piłkę. Może się im uda, może nie. Ale na razie nie ma nic pewnego.Martinho pisze:Patrzec na ich mecze jestem tego pewien, graja duzo gorzej od ŁKS dla ktorego kazdy mecz jest męką.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio