I ja to napisałem?Michał M pisze:rację ma Ulli, twierdząc, że nie obrazi się nawet za minimalna porażkę w stylu 1:2![]()
No nieźle, najwyższe zwycięstwo pucharowe na wyjeździe od 13 lat
Gra nie była jakaś super rewelacyjna, ale jak doświadczony bokser wypunktowaliśmy challengera gdzie trzeba było
W sumie zwycięstwo całej drużyny, więc nie będę nikogo specjalnie wychwalał (no może Francka, ale to jest "oczywista oczywistość"
Zganić za to należałoby obrońców, którzy dopuścili w paru momentach do niepotrzebnych grożnych sytuacji - od niecelnych podań Lahma począwszy na pewnych niefrasobliwościach Micho skończywszy. Na szczęscie Belgowie byli wczoraj na tyle słabi, że nie potrafili tego wykorzystać, ale takie rzeczy nie powinny nam się przytrafiać.
No ja bym go aż tak nie wychwalał. Duży plus za świetne podanie do Lahma przy golu Toniego, ale generalnie Bastian znów przez dłuższe momenty grał swoje tj. zwalnianie akcji, podawanie do tyłu (utkwił mi pewien "rajd" w którym akcję zaczynał na boisku przeciwnika, a skończył oddając piłke do Rensinga). Wydaje mi się, że Schweini powinien nagrywac sobie występy Ribery'ego, to by zobaczył jak powinien grać pomocnik klasy międzynarodowej/światowejAkarin pisze:Świetnie Schweini na środku. Najlepszy, albo jeden z najlepszych w pierwszej połowie.
Nie zmienił wczoraj mojego przekonania, że Lell jest lepszą opcją w tej chwili. Willy w akcjach ofensywnych w zasadzie nie istnieje, gdzie się podziały jego dośrodkowania?Akarin pisze: Co do Francuza to widać poprawę, dzisiaj było lepiej nież ostanio, ale do dobrej formy jeszcze mu brakuje. Ale i tak na plus w porównaniu z ostatnimi jego występami.
Chciałem, żeby jeszcze Mark dostał żółtą, to też by "wyczyścił" konto, ale niestety nie udało sięAkarin pisze:Luca zarobił żółtą i nie zagra w rewanżu, w którym i tak pewnie by nie zagrał.
aha, jeszcze małe słowo co do Ottla - przecinak z niego nawet niezły, ale niech się ten chłopak nie bierze za rozgrywanie. Tyle strat w ofensywie co on to chyba nawet Willy nie zalicza.
W rewanżu puściłbym wszystkich rezerwowych - i Sosę, i Breno i Janka. No i Kroosa czy Rensinga, rzecz jasnaAkarin pisze:W rewanżu pewnie od pierwszej minuty zagra. Tak samo Breno, to już Ottmar zapowiedział.