THEMANIEK pisze:Powiem Ci że głównym czynnikiem aby w takowego ich przemienić jest ogranie, parametry naprawdę są średnio ważne, staraj sie ich ogrywać u siebie bądź jeśli wiesz ze nie mają na to szans wypożycz do słabszego klubu.
Na wypożyczeniu poza ograniem nic nie zyska. Parametry są właśnie bardzo ważne. Skoro były by średnio ważne to jakiś młody zawodnik z średnim um. po 10 i PA 190 grałby lepiej niż zawodnik w tym samym wieku ze srednimi um. 15 i PA 150 grałby gorzej a tak nie jest.
Co do treningu to stosuje trening średni. Dla młodych graczy skupiam się na atrybutach fizycznych a inne też z czasem rosną.
Gram sobie St. Albans jestem w BSP. W lidze jestem drugi. W pucharach odpadlem z pucharu Angli w 3 rundzie z West Ham a w dwóch pozostałych zmierzam po zwycięstwo. I zauważyłem ,że kadre trzeba mieć napraaaaawde szeroką. Mam w sumie po dwoch zawodników na jedną pozycje. Ale grając co 3 czasami nawet co 2 dni musze stosować sporą rotacje. Na bramce mam Majdana, Robertsa i Bakera. Baker ma kontuzje, Majdan też. Zostaje z jednym bramkarzem. W ataku tez miałęm 4 napastników. Sikora podczas meczu doznał kontuzji na 4 miesiące. W następnym meczu wykosił mi Mackiego i McCreadiego. Zostałem z dwójką napastników. Także zwłaszcza na niższe ligi angielskie wypada mieć koło 30 zawodników w kadrze.