Tragedia z Niclasem.
Dokładnie, pięknie raz sie wpletł w nogi Williamaguru pisze:Nie. btw Torres to symulant, coś jak nasz Ebek.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 02 kwie 2008, 22:47
Dokładnie, pięknie raz sie wpletł w nogi Williamaguru pisze:Nie. btw Torres to symulant, coś jak nasz Ebek.
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2008, 22:48
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 kwie 2008, 22:49
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 02 kwie 2008, 22:49
Wilmore pisze:Chodzi Ci o tę sytuację, gdy Hleb nie miał szans nic z piłką zrobić, oparł się na piłkarzu Liverpoolu i upadł na ziemię, gdy tamten nie zdążył uniknąć kontaktu?guru pisze:Sędzia nas okradł. Ewidentny karny na Hlebie. Liverpool jak zwykle fart w LM. [']
Faktycznie, karny oczywisty.
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 kwie 2008, 22:49
fieldy pisze:A ta sytuacja, gdzie Nicklas zatrzymał piłkę na lini pola karnego - ja nie wiem jakim cudem tam boczny widział spalonego, jak któryś z obrońców Liverpoolu siedział w bramce.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 kwie 2008, 22:50
Ee tam nie było spalonego tylko chyba nakładka strzelającego (Cesca?)fieldy pisze:A ta sytuacja, gdzie Nicklas zatrzymał piłkę na lini pola karnego - ja nie wiem jakim cudem tam boczny widział spalonego, jak któryś z obrońców Liverpoolu siedział w bramce.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2008, 22:52
guru pisze:Tam poszło o faul.
a to możliwe - zwracam honor temu liniowemu ... akurat miałem łzy w oczach po interwencji Nicklasa i nie dostrzegłemZico_FCI pisze:Ee tam nie było spalonego tylko chyba nakładka strzelającego (Cesca?)
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 02 kwie 2008, 22:53
Był poza boiskiem - nie brał udziału w grzefieldy pisze:A ta sytuacja, gdzie Nicklas zatrzymał piłkę na lini pola karnego - ja nie wiem jakim cudem tam boczny widział spalonego, jak któryś z obrońców Liverpoolu siedział w bramce.
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 02 kwie 2008, 22:54
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 kwie 2008, 22:55
A propo Senderosa, to chyba mam za słabe serce żeby oglądać jego gręfieldy pisze:bramka Senderosa w 119 minucie
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 kwie 2008, 22:56
Asteniu pisze:Tak jak powiedział Jarzinho, Liverpool w lidze i lidze mistrzów to dwie inne drużyny.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 02 kwie 2008, 22:56

Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 02 kwie 2008, 23:26
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 kwie 2008, 23:40
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 02 kwie 2008, 23:47
Piotr
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin