Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 kwie 2008, 23:39
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 kwie 2008, 23:42
Piotr pisze:Jesli tak ciezko domyślić się ze chodzilo mi o pewny juz prawie tytul w tym sezonie to gratuluje bystrosci Funeral
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 10 kwie 2008, 23:48
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 kwie 2008, 23:49
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 kwie 2008, 23:58
To przez niego odpadliLaudrupa za caly mecz mozna i nalezy chwalic
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 kwie 2008, 0:03
Nie chce żebyś to źle odebrał, ale czytając to miałem takie wrażenie. Wiesz jak to brzmi ? Tak jakbyś to ty miał większe doświadczenie i pojęcie od Laudrupa. Ja jestem pewny że za takim posunięciem musiało stać coś więcej niż zwykłe widzi mi się Laudrupa. Może była to błędna decyzja, jednak gdyby kto inny był na miejscy De la Red'a to być może miała by miejsce taka sama sytuacja.RealFan pisze:mistyk - To taka mala uwaga pokazujaca mimo wszystko brak doswiadczenia Laudrupa.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 kwie 2008, 0:06
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 kwie 2008, 0:06
No wlasnie. Jeszcze na to uwagi nie zwrocilemYukasz pisze:To przez niego odpadli Evil or Very Mad Gdyby się nie śmiał bedąc pewnym awansu to katastrofa wy się nie wydarzyła. Tak samo jak Hitzfeld w pierwszym meczu.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 kwie 2008, 0:07
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 kwie 2008, 0:08
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 kwie 2008, 0:13
Bayer odpadł.bartbuks pisze:Bayer awansował nie pokazując nic.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 kwie 2008, 7:14

kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 kwie 2008, 8:31
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 kwie 2008, 9:07
Jeśli Bayern nie zmieni nic w swojej grze to myślę że z Rosjanami nie uda im się awansować ( już wczoraj mieli dużo szczęściaEbi pisze:Zenit - Bayern
Bardzo trudno wskazać zwycięską drużynę. Po meczu AFC z Evertonem myślałem że z taką grą na wyjazdach nie będą w stanie przejść PSV. No cóż stało się inaczej i będzie ciężko przewidzieć jak zagrają tym razem. Rangersi potrafią grac wszędzie na wyjazdach i u siebie lecz potrafią każdy mecz przegrać. Obie drużyny są dla mnie nieprzewidywalne ale jeśli miałbym na którąś z nich postawić pieniądze to chyb jednak na Szkotów.Ebi pisze:Rangers - Fiorentina
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 kwie 2008, 10:14
Piłka nożnaAsteniu pisze:Co to jest za niesprawedliwy sport.
Zwolenników z dupy to my i tak nie potrzebujemy. A wrogów? Niech sobie krzyczą dalej "ściągnijmy Bawarczykom skórzane spodnie"Piotr pisze: Poza tym na szczescie Bawarczycy tym meczem raczej na swiecie zesykali wiecej wrogow niz zwolennikow![]()
A co, sądzą, że będziemy grac jak przeciwko Getafe terazJarzinho pisze:Najlepsze jest to, że polowa klubow z LM cieszy się, ze Bayern bedzie w przyszłym sezonie grał w LM.![]()
Czym? Odpadnięciem w 1/4 LM? aha, zapomniałem, przeciez odpadli z Wami - no rzeczywiście, zdziałali więcejBienias pisze:Wydaje mi sie ze w Europie w tym sezonie Schalke wiecej zdziałalo
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio